Golfreizen Brazilië

Brazilië staat bekend om haar prachtige regenwouden, witte stranden en cultureel erfgoed en momenteel ontdekken golfreizigers van over heel de wereld dat Brazilië ook een fantastische golf reisbestemming is.

Golf in Rio de Janeiro

Met de nieuwe legendarische Olympische golfbaan naast de twee prachtige traditionele 18 holes golfbanen biedt Rio de Janeiro stad een unieke golfervaring. Treed in de voetsporen van goud medaille- en major winnaar Justin Rose, ontdek wereldberoemde stranden en geniet van onvergetelijke uitzichten. Op 3 uur westwaarts rijden van de stad Rio de Janeiro ligt Angra dos Reis, een van de meest paradijselijke bestemmingen van Brazilië. Hier vaart u met privé jacht naar de tropische 18 holes golfbaan en ontdekt u verlaten stranden van de 365 eilanden waaruit dit gebied bestaat.

Golf in Bahia

Binnen anderhalf uur vliegen van Rio de Janeiro stad arriveert u op het Porto Seguro vliegveld in Bahia. In het nabij gelegen gebied verschuilt een waar golf walhalla met het idyllisch jet-setters dorpje Trancoso en een van de meest spectaculaire 18 holes golfbaan van Zuid-Amrika: Terravista Golf Course. Speel uitdagende holes op de rotsen aan zee en beleef de Afrikaanse invloeden in Brazilië.

Golf Paraná

Binnen twee uur vliegen van Rio de Janeiro stad arriveert u op het Foz do Iguaçu vliegveld in Paraná. Foz do Iguaçu en haar watervallen wordt door vele gezien als het grooste natuurwonder van Zuid-Amerika. In combinatie met de prachtige beschermde parken en de 18 holes Iguassu Falls Golf Club is dit een hele bijzondere golf bestemming binnen Brazilië.


Bouwstenen Brazilië | Rio de Janeiro | Zuidoost Brazilië

8-daagse Golf arrangement Rio de Janeiro

  • Golf in Rio de Janeiro
  • Exclusief golf arrangement in Brazilië
  • U overnacht in een luxe hotel
vanaf € 1.449,00 p.p.
Details