Reiscode: 113

Angra dos Reis arrangement

Dit arrangement is perfect te combineren met Rio en is ideaal voor diegenen die willen genieten van een mooi all inclusive resort op voor Braziliaanse begrippen korte afstand van Rio. 

Boekingsprocedure:

Heeft u interesse in deze bouwsteen en wenst u deze los te boeken of op te nemen in een rondreis? Neem contact met ons op en ontvang een persoonlijk reisvoorstel. 

Voordelen reisvoorstel:

 • Kosteloos en vrijblijvend:
  Uw persoonlijke reisvoorstel stellen wij gratis en vrijblijvend voor u samen. U bent dus nergens aan gebonden. Bovendien ontvangt u het voorstel meestal al binnen één werkdag.

 • Flexibiliteit:
  • Inkorten of verlengen: Bent u in hoofdlijnen geïnteresseerd in deze voorbeeld bouwsteen en wenst u de reis te verlengen, in te korten, of het combineren met een andere bestemming in Brazilië? Geen probleem; wij verwerken dit in uw persoonlijke reisvoorstel. 

 • Exacte reissom wordt berekend, rekening houdend met:

  • de samenstelling van uw reisgezelschap. De gemiddelde prijs per persoon verschilt namelijk, indien u alleen reist, met twee personen of bijvoorbeeld een reis met 4 personen boekt.
vanaf 578,00 € p.p. 4 dagen
 • All inclusive genieten nabij Rio de Janeiro
 • Vila Galé All Inclusive Eco-resort
Angra dos Reis Brazilie
Strand Angra dos Reis Brazilie
Kustlijn Angra dos Reis Brazilie
Angra dos Reis Brazilie, bootexcursie
Angra dos Reis Brazilie, Gipoia eiland
Vissen voeren tijdens boot excursie Angra dos Reis Brazilie
Snorkelen bij Angra dos Reis in Brazilie
 • Inbegrepen:

  • Accommodatie;
   In het gewenste hotel is een standaard kamer inbegrepen. Upgrades zijn uiteraard mogelijk, zoals een upgrade naar een suite, deluxe kamer, of een familiekamer bijvoorbeeld. De mogelijkheden verschillen per hotel. Informeer bij ons naar de upgrade opties. 

  • Maaltijden; 
   Het arrangement is op basis van all inclusive, dus alle maaltijden zijn inbegrepen en alle dranken

  • Vervoer; 
   Retour transfers van Rio de Janeiro naar Angra dos Reis zijn inbegrepen

  • Excursies; 
   Excursies die eventueel vermeld zijn in het excursie tabblad zijn inbegrepen. 

  • Reisbegeleiding; 
   Gedurende de reis bieden wij per bestemming in Brazilië lokale vertegenwoordiging ter plaatse bij wie u terecht kunt voor tips, reisondersteuning en optionele excursies. Zo geniet u van de vrijheid van het individuele reizen, maar wel altijd met ondersteuning ter plaatse. 

  • Zekerheden; 
   Brazilië Reis Specialist is lid van de SGR, ANVR, DRV en het Calamiteitenfonds. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat BRS voldoet aan de strengste normen die aan een Nederlandse reisorganisatie gesteld kunnen worden. Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) beschermt vooruitbetaalde reisgelden van reizigers die bij een SGR-deelnemer een reis boeken. Alle reis- en verblijfsovereenkomsten zijn financieel gedekt door SGR conform de garantieregeling SGR (www.sgr.nl).


 • Niet inbegrepen: 

  • Vluchten; 
   De vluchten naar- en in Brazilië worden aangeboden door verschillende luchtvaartmaatschappijen, aangezien er dagelijks diverse opties zijn om te vliegen naar- en in Brazilië. Wij zoeken altijd samen met u naar het best passende schema voor de scherpste tarieven op de gewenste reisdagen. Dit verschilt per dag en per klant en om deze reden zijn de vluchten niet opgenomen in de reissom van de voorbeeld arrangementen op onze site.

   Voor deze reis adviseren wij aan te vliegen op Rio de Janeiro, vanwaar het arrangement begint.

   Neem contact met ons op en wij stellen een logistiek passend vluchtschema voor u samen.

  • Bijdrage calamiteitenfonds á € 2,50 per boeking 

  • Boekingskosten á € 25,- per dossier


 • Reissom:

  • De vermelde reissom bij onze voorbeeldrondreizen betreft een hele goede indicatie. Het kan echter voorkomen dat uw reis kan net vallen tijdens een feestdag, of er gelden hoogseizoen prijzen, waardoor hotels gedurende die periode een afwijkende prijs hanteren. Neem daarom altijd eerst contact met ons op, zodat wij de beschikbaarheid kunnen checken en de exacte reissom kunnen berekenen voor u. 

  • De reissom is gebaseerd op deelname van 2 personen. Bij deelname van meerdere personen zakt de reissom per persoon iets, omdat de transfers en excursies gedeeld worden met de overige reisgenoten. Indien u deze reis wenst te boeken als éénpersoons reis, dan geldt er een toeslag. Informeer bij ons naar de meerkosten.

In de loop van de ochtend wordt u opgehaald bij het hotel en met een transfer naar Angra dos Reis gebracht, in gezelschap van andere toeristen (prive transfer beschikbaar tegen meerkosten). In Angra wordt u afgezet bij het hotel. Angra dos Reis ligt op circa 2 a 3 uur rijden van Rio de janeiro, afhankelijk van de drukte.

 • Hotel Vila Galé Eco-resort de Angra, all inclusive

Vrije dag om te genieten van Angra. 

Vrije dag om te genieten van Angra. 

U wordt vandaag opgehaald bij het hotel in Angra dos Reis

De BR101 verbindt Rio de Janeiro met de Kustplaats Angra dos Reis. Vanuit Rio kronkelt deze weg zich 300 km langs de Costa Verde, de groene kust, en biedt fantastische uitzichten van de Serra do Mar: fel groene bergen bedekt met regenwoud die langzaam verdwijnen in de baaien en eilanden van de azuurblauwe Atlantische oceaan.

Vanuit Angra dos Reis is het mooie eiland 'Ilha Grande' te bereiken met de boot(reisduur ca 45 min). Wie zich wil laten verwennen kan in Angra dos Reis in het luxueuze Vila Gale Eco Resort de Angra verblijven op all inclusive basis.

Superieure klasse hotels

Het luxe Vila Galé Eco Resort de Angra ligt ongeveer 150 km ten zuiden van Rio de Janeiro naast de baai van Ilha Grande en naast het plaatsje Angra dos Reis. Omgeven door Atlantisch regenwoud en palmbomen beschikt het hotel over 319 goed ingerichte appartementen en suites, een verlichte tennisbaan, een zwembad, watersporten, een fitnesscentrum en een spa, plus vele restaurants en bars. Met een mooie tuin en een uitstekende kinderclub is het ideaal voor een gezinsvakantie.Het verblijf is op all-inclusive basis met een minimum van drie nachten.

Excursies inbegrepen

Optionele excursies

Ja, ik heb het privacy beleid gelezen en begrepen en ik ga ermee akkoord dat de gegevens die ik verstrek elektronisch worden verzameld en opgeslagen. Mijn gegevens worden alleen strikt gebruikt voor het verwerken en beantwoorden van mijn verzoek, conform het privacy beleid.