Reiscode: REFNJPPIN2MS

Reisvoorstel 6163, Strandvakantie in Noord-Oost Brazilie, oktober 2020

Hierbij ontvangt u het reisvoorstel naar Brazilië. Het is een prachtige reis geworden op basis van uw reiswensen.

Uiteraard zijn wijzigingen nog mogelijk in het offertetraject. Het is immers een reis op maat. Neem het rustig door en dan verneem ik graag uw terugkoppeling.

De geselecteerde vluchten zijn nu nog beschikbaar. Om de reis voor deze reissom te boeken, is het belangrijk om de rondreis zo spoedig mogelijk vast te leggen, zodat we de geselecteerde vluchten kunnen garanderen voor het gebruikte tarief en de geselecteerde accommodaties beschikbaarheid hebben.

In de regel geldt, hoe langer we wachten met het boeken, des te duurder worden de vluchten, want de goedkopere boekingsklasses raken als eerste vol op de vluchten en daardoor kunnen de tickets duurder worden.
  

 • Om de reis te boeken, ontvangen wij graag de volgende gegevens: 
   
  • Namen zoals vermeld in het paspoort
  • Geboortedata
  • Paspoortnummers
  • Adres voor vermelding op de factuur
  • Mobiel nummer waarop het reisgezelschap tijdens de reis bereikbaar is
  • Contactgegevens van kennis of familie die niet meegaat tijdens de reis

    
 • Deze gegevens kunt u via het aanvraag tabblad van het reisvoorstel versturen. Uw gegevens worden via een beveiligde HTTPS verbinding naar ons verstuurd.

 

Uitkijkend naar uw reactie. 

Hartelijke groet namens het BRS team,

Gustavo Lucena Lage
Reisadviseur

2.269,00 € p.p. 19 dagen
 • Porto de Galinhas
 • Luxe strandvakantie in Brazilie
 • Joao Pessoa
 • Pipa
 • Olinda
 • Afsluiting Natal
Boa viagem strand Recife Brazilie
panorama Boa Viagem strand Recife Brazilie
historisch centrum Recife Brazilie
Bolero bij het strand Jacare in Joao Pessoa Brazilie
Strand Pipa Brazilie
Jangada boot strand Porto de Galinhas Brazilie
snorkelen Porto de Galinhas Brazilie
 • Dag 01: 29 september 2020 (Vlucht naar Brazilie en begin Landarrangement)
 • Dag 18: 16 oktober 2020 (Einde landarrangement en terugvlucht naar Nederland)
 • Dag 19: 17 oktober 2020 (aankomst Nederland)

Reissom:

 • € 2.269,-  per persoon op basis van 2 personen. 
  Wij bieden u een vroegboekkorting aan van €  60,- per persoon wanneer u deze reis boekt voor  8 februari 2019. De korting is geldig bij betaling per reguliere bankoverschrijving.

Inbegrepen:

 • Alle vermelde vluchten, zie tabblad vluchtschema. Inclusief 1x 23 kg bagage per persoon
   
 • Alle vermelde hotels en maaltijden, zie tabblad hotels
   
 • Vervoer; 
  Alle vermelde transfers 
   
 • Excursies; 
  Excursies die vermeld zijn in het excursie tabblad of de dag tot dag beschrijving. 
   
 • Reisbegeleiding; 
  Gedurende de reis bieden wij per bestemming in Brazilië lokale vertegenwoordiging ter plaatse bij wie u terecht kunt voor tips, reisondersteuning en optionele excursies. Zo geniet u van de vrijheid van het individuele reizen, maar wel altijd met ondersteuning ter plaatse. 
   
 • Zekerheden; 
  Brazilië Reis Specialist is lid van de SGR, ANVR, DRV en het Calamiteitenfonds. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat BRS voldoet aan de strengste normen die aan een Nederlandse reisorganisatie gesteld kunnen worden. Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) beschermt vooruitbetaalde reisgelden van reizigers die bij een SGR-deelnemer een reis boeken. Alle reis- en verblijfsovereenkomsten zijn financieel gedekt door SGR conform de garantieregeling SGR (www.sgr.nl).
   

Niet inbegrepen: 

 • Bijdrage calamiteitenfonds á € 2,50 per boeking 
   
 • Boekingskosten á € 25,- per boeking

Deze bouwsteen start in Recife. Vanuit Recife wordt u opgehaald op de luchthaven of bij het hotel en met een privé transfer naar Porto de Galinhas gebracht, duur transfer circa 1 uur. De rest van de dag kunt u naar eigen inzicht besteden.

 • Keuze uit toeristenklasse of superieure klasse accommodatie tijdens uw verblijf in Porto de Galinhas

Vrije dag in Porto de Galinhas. Tijdens uw verblijf in Porto de Galinhas kunt u heerlijk genieten van deze badplaats. 

Vrije dag in Porto de Galinhas. Tijdens uw verblijf in Porto de Galinhas kunt u heerlijk genieten van deze badplaats. 

Vandaag gaat u door naar de volgende bestemming. U wordt opgehaald bij de accommodatie en met  een privé transfer naar Olinda gebracht. De rest van de dag kunt u naar eigen inzicht besteden. 

 • Keuze uit toeristenklasse of superieure klasse accommodatie tijdens uw verblijf in Olinda. In beide klasses boeken wij Pousada do Amparo. Bij keuze van de superieure klasse, selecteren wij de deluxe kamer.

Vandaag staat er een aangename wandelexcursie op het programma. U wordt bij het hotel in Olinda opgehaald door de gids. Samen gaat u Olinda ontdekken. Na afloop wordt u weer afgezet bij het hotel. 

Vandaag staat het volgende traject op het programma. U wordt opgehaald in Recife bij het hotel en met een privé transfer naar João Pessoa gebracht, waar u wordt afgezet bij het hotel. Ga na aankomst heerlijk wandelen over de kilometerslange boulevard bijvoorbeeld. 

 • Keuze uit toeristenklasse of superieure klasse accommodatie tijdens uw verblijf in João Pessoa

Vrije dag om naar eigen inzicht te besteden en te genieten van João Pessoa. 

Vrije dag om naar eigen inzicht te besteden en te genieten van João Pessoa. 

Vrije dag om naar eigen inzicht te besteden en te genieten van João Pessoa. 

Vandaag staat het volgende traject op het programma. U wordt opgehaald in João Pessoa bij het hotel en met een privé transfer naar Pipa gebracht, waar u wordt afgezet bij het hotel. Deze transfer duurt circa 2 uur.

 • Keuze uit toeristenklasse of superieure klasse accommodatie tijdens uw verblijf in Pipa

Tijdens uw verblijf in Pipa kunt u heerlijk genieten van het strand of enerverende excursies boeken bij onze lokale Nederlandstalige host.

Tijdens uw verblijf in Pipa kunt u heerlijk genieten van het strand of enerverende excursies boeken bij onze lokale Nederlandstalige host.

Tijdens uw verblijf in Pipa kunt u heerlijk genieten van het strand of enerverende excursies boeken bij onze lokale Nederlandstalige host.

Tijdens uw verblijf in Pipa kunt u heerlijk genieten van het strand of enerverende excursies boeken bij onze lokale Nederlandstalige host.

Tijdens uw verblijf in Pipa kunt u heerlijk genieten van het strand of enerverende excursies boeken bij onze lokale Nederlandstalige host.

Vandaag gaat u door naar Natal. U wordt opgehaald bij de accommodatie in Pipa en met een privé transfer naar het hotel in Natal gebracht. De rest van de dag kunt u naar eigen inzicht besteden. 

 • Keuze uit toeristenklasse of superieure klasse accommodatie tijdens uw verblijf in Natal

Vrije dag om te genieten van Natal. Uiteraard zijn er optionele excursies te boeken.

Vandaag eindigt het verblijf in Natal. U wordt naar opgehaald bij het hotel en naar de luchthaven gebracht met een privé transfer. Einde arrangement.

Onder Recife, in het noordoosten van Brazilië, ligt de strandbestemming Porto de Galinhas. Het is een populaire vakantiebestemming bij de Brazilianen zelf. Er zijn een aantal resorts in de omgeving en Porto de Galinhas is een levendig plaatsje met bars, winkeltjes, restaurants en een goed aanbod aan hotels. Bovendien is het gezegend met een kalme en kristalheldere zee. Tijdens eb wordt het lange rif zichtbaar. Met ' Jangadas', typisch Braziliaanse zeilbootjes, kun je hier naartoe gaan om te snorkelen te midden van de tropische vissen. Een reis hier naartoe is perfect om gewoon onbezorgd te genieten van het mooie weer, het lekkere eten en de vriendelijke Braziliaanse bevolking.

Olinda ligt in het noordoosten van Brazilië en is praktisch vastgegroeid aan de metropool Recife, dat op slechts 7 kilometer afstand ligt. Een historisch stadje gebouwd op een heuvel met een prachtig panoramisch uitzicht over Recife en de Atlantische oceaan.

Olinda is befaamd om de vele 16e en 17e eeuwse kerken en koloniale architectuur. In het midden van de 17de eeuw verjoeg het WIC hier de Portugezen, waardoor het gebied voor korte tijd onder Hollandse invloed viel. Hier en daar zijn de Nederlandse invloeden nog te proeven en vooral de erfenis van Johan Maurits van Nassau wordt gekoesterd.

Niet voor niets heeft Unesco de binnenstad van Olinda uitgeroepen tot werelderfgoed. Olinda is ook bekend vanwege het uitbundige carnaval. Hier kun je carnaval vieren op een geheel andere manier dan in Rio de Janeiro. In de historische binnenstad zijn diverse kleinschalige hotels / pousadas te vinden.

João Pessoa is de zonovergoten hoofdstad van de staat Paraiba. Het telt circa 700.000 inwoners en ligt tussen Recife en Natal in het noordoosten van Brazilië. Het is een strandbestemming met een boulevard van maar liefst 18 kilometer.

Tot 08 uur 's ochtends is het verboden hier te rijden zodat je vrijuit kunt wandelen, skaten, fietsen en hard lopen langs deze prachtige kust. João Pessoa biedt een ruime keuze aan goede hotels en restaurants.

Het is een toeristisch minder ontwikkelde bestemming dan bijvoorbeeld het nabij gelegen Natal. Dit maakt het een ideale bestemming voor families die hier kunnen genieten van de relatief rustige stranden en tempo van de stad. Bovendien is het zeewater er warm en zijn er weinig golven, waardoor het aanvoelt als één groot zwembad. 'Ponto dos Seixas' is het meest oostelijk gelegen punt van Zuid Amerika. Vanaf de nabijgelegen kliffen van Cabo Branco worden geweldige vergezichten geboden. E

en andere belevenis is de absoluut waanzinnige zonsondergang aan het rivierstrand 'Praia do Jacaré'. Geniet van de laatste minuutjes van de dag op de tonen van Ravel's Bolero. In de wijk Tambau bevindt zich het meest bijzondere hotel van de stad, het ronde hotel Tropical Tambaú dat half op het strand, half of de boulevard is gebouwd.

Pal tegenover vind je een leuke toeristische markt een aantal leuke bars. De staat Paraiba biedt verder talloze bounty stranden, zoals het nudistenstrand Tambaba en het prachtige 'Coquerinho'. In juni zijn hier de Sao João festiviteiten, het uitbundig gevierde oogstfeest dat een traditie is in verschillende steden in het noordoosten van Brazilië. Wil je dit ook een keer meemaken, dan kan dat uiteraard. Wij hebben hier een mooi arrangement voor ontwikkeld.

Even ten zuiden van Natal, verstopt in een rotsachtige baai, vind je het levendige plaatsje Pipa en Tibau do Sul. Pipa is zeer populair de Brazilianen zelf die hier komen genieten van zon, zee, strand en het bruisende nachtleven. De hoofdstraat heeft vele goede restaurants en leuke bars. 

Eén van de absolute trekpleisters van Pipa zijn de wilde dolfijnen die er te bewonderen zijn bij de 'Baia do Golfinhos', de dolfijnen baai. Geniet overdag van de prachtige stranden of beleef boeiende excursies zoals buggytours over de kilometerslange stranden, boottochten, paardrijtochten en meer. 's Avonds komt dit bruisende plaatsje tot leven met talloze bars, winkeltjes en goede restaurants.

Het strand van Pipa wordt omgeven met prachtige groene kliffen. Het dorpje zelf heeft een prima toeristische infrastructuur met kleinschalige hotels / pousadas.

In de kleine staat van Rio Grande do Norte ligt de zonovergoten kuststad Natal. Deze toeristische stad met zo'n 600.000 inwoners is gebouwd middenin een gebied met grote duinen die honderden kilometers naar het noorden uitstrekken tot aan de staat Ceara. Het is fantastisch om rond de stranden van Genipabu buggy tochten te beleven en voor de actieve toerist is er zelfs de mogelijkheid om te zand boarden.

Natal zelf heeft hele mooie stranden, heel veel zon gedurende het hele jaar en een constante passaatwind. Het toerisme heeft een grote vlucht genomen in de afgelopen tien jaar. Het levendige strand 'Praia dos Artistas' is DE plek voor vertier in Natal, zowel overdag als 's avonds. Op de heuvel net erachter kan je genieten van een panoramisch uitzicht over de gehele stad. De meest bekende heuvel van Natal is de 'Morro do Careca', een iconische heuvel bij het 'Ponta Negra' strand gelegen, met haar talloze hotels en bars langs de boulevard.

Als je naar Brazilië wilt komen voor een zon, zee en strand vakantie, dan is Natal een topbestemming. Bovendien zijn er ten zuiden van Natal enkele bijzondere plaatsjes aan de rotsachtige kust, zoals de levendige badplaats Pipa, een geliefde bestemming bij Brazilianen zelf vanwege het levendige centrum en de prachtige stranden. Eén van de absolute trekpleisters van Pipa zijn de dolfijnen die er te bewonderen zijn. Het plaatsje Bahia Formosa is wat kalmer en staat bekend om de goede surfgolven.

Middenklasse hotels

Deluxe 2-persoonskamer Kamertype
Ontbijt inbegrepen Maaltijd type
2Aantal nachten
1Aantal kamers

De Pousada dos Quatro Cantos biedt accommodatie met een televisie, een buitenzwembad en gratis WiFi. De pousada is gevestigd in een 19e-eeuws herenhuis in het historische centrum van Olinda. De kamers zijn ingericht met antiek meubilair. U vindt er ook airconditioning. Sommige kamers hebben een eigen balkon met uitzicht op de stad, op de oceaan of op het zwembad. In de ruime eetzaal kunt u genieten van een regionaal ontbijtbuffet met heerlijk fruit en vruchtensappen. 's Avonds worden er voor het diner Afro-Braziliaanse en internationale gerechten geserveerd.

Superieure klasse hotels

Standaard 2-persoonskamer Kamertype
Ontbijt inbegrepen Maaltijd type
3Aantal nachten
1Aantal kamers

Dit is één van de beste hotels in Porto de Galinhas. Het Kembali Hotel Porto de Galinhas ligt aan het prachtige strand van Porto de Galinhas. Iedere kamer heeft een specifieke thematische inrichting, zoals Balinees, Kuuroord, Muziek of Retro kamer. De kamers zijn voorzien van airconditioning en een flatscreen-tv met kabelzenders, en een eigen badkamer met een haardroger en gratis toiletartikelen. Ze beschikken allemaal over een balkon met uitzicht op zee en op het zwembad van het hotel. Het hotel heeft ook een zwembadbar, waar heerlijke regionale gerechten te verkrijgen zijn. Bij de excursiebalies kunt u terecht voor leuke uitstapjes

standaard 2-persoonskamer Kamertype
Ontbijt inbegrepen Maaltijd type
4Aantal nachten
1Aantal kamers

Nord Luxxor Tambaú ligt pal aan de prachtige boulevard van Joao Pessoa, met veel restaurantjes, bars en uiteraard het kilometerslange strand. Het hotel biedt een verwarmd buitenzwembad en een fitnesscentrum. De ambachtelijke markt van de stad bevindt zich op loopafstand. 

Gasten kunnen genieten van het restaurant ter plaatse, evenals van de gratis WiFi in het hele pand. Er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar op het terrein. Er is een 24-uursreceptie voor assistentie.

De moderne en lichte kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv. Elke kamer is uitgerust met een eigen badkamer. Voor uw comfort vindt u er gratis toiletartikelen en een haardroger.

Er wordt dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd dat bestaat uit gebak, brood, vleeswaren, kaas, vers fruit en sappen.

 

Bungalow Deluxe (2-persoonskamer) Kamertype
Ontbijt inbegrepen Maaltijd type
6Aantal nachten
1Aantal kamers

Engelse beschrijving:

Bupitanga Hotel is located on top of the cliffs and just 500 metres from both Amor Beach and Minas Beach. Bungalows feature a furnished balcony and free breakfast is included for all guests. Wi-Fi is free throughout the hotel.

Modern amenities like a flat-screen cable TV and electronic safes are included in all accommodations. A bath tub for two, 100% white cotton sheets, reading lights and split air-conditioning are provided at Hotel Bupitanga Hotel. A private pool is featured in select bungalows.

Breakfast is included for guests at Bupitanga Hotel. A 24-hour reception welcomes guests. A sauna, a sun terrace and a games room are provided.

Deluxe 2-persoonskamer Kamertype
Ontbijt inbegrepen Maaltijd type
2Aantal nachten
1Aantal kamers

Hotel Manary Praia is lid van de prestigeuze charm hotels groep in Brazilie genaamd' Roteiros de Charme' en ligt direct aan het prachtige 'Ponta Negra' strand in Natal in het noordoosten van Brazilië. Het drie verdiepingen tellende hotel heeft 24 kamers in drie verschillende categorieën. De kamers zijn voorzien van airconditioning, koelkast en een kluisje. Tot de faciliteiten behoren een visrestaurant, twee zwembaden, een bar en een spelkamer. het is een prachtig hotel met neokoloniale kunst en architectuur.

Excursies inbegrepen

A colonial town that overlooks Recife and the Atlantic Ocean, breathtaking Olinda is perched on seven hills, the upper town being a UNESCO World Heritage Site since 1982, owing to its rich historical and cultural wealth. The walking tour will reveal unique sights, such as the Mosteiro de São Bento, built in 1582. Lavishly decorated with gold and fine woodcarvings, the monastery was for 24 years the home of Brazil's first law school. The tour takes in the Igreja da Sé (the cathedral and first parish church in Northeast Brazil), the Convent of Saint Francis and the former slave market. Visitors will come across further attractions simply by walking the cobbled streets: colonial houses with brightly painted façades, perhaps an artists' studio, a smallFrevorehearsal or a cosy bar.

Duration: 3 hours

Optionele excursies

In en om Pipa is ontzettend veel te doen. Bij onze Nederlandstalige host ter plaatse kunt u fantastische excursies boeken. Bekijk hier een overzicht ervan:

 • Solemio tour: Dit is een gastronomische tour over het meer van Tibau, Drinken en eten is inclusief tijdens de dagtour. Samen met andere toeristen verkent u het prachtige meer van Tibau. Maar het meer is meer dan een meer. Het is namelijk direct verbonden met de zee en dus onderhevig aan eb en vloed. Hierdoor heerst er een bijzonder ecosysteem. Tijdens de tocht zijn er meerdere zwemstops gepland en u gaat zelf schelpdieren vangen, die erna worden gebruikt voor de lunch. U wordt opgehaald en weer afgezet bij het hotel. 
  Deze tour kost circa 55 euro per persoon. 

 • Kayak: Heeft u zin in een actieve dag. Ga dan kayakken op de mooie zee van Pipa. Dit kost circa 15 euro per persoon

 • Quad tour: Voor de avontuurlijk ingestelde gasten, is er een Quad tour te boeken, waarmee u de omgeving van Pipa kunt verkennen. Het huren van een Quad in Pipa kost circa 55 euro per persoon

 • Paardrijden Pipa: Pipa leent zich heel goed ook om te paardrijden. U wordt opgehaald bij het hotel en naaar de fazenda gebracht, waar de paarden op stal staan. Vervolgens gaat u heerlijk paardrijden in de omgeving van Pipa en over de stranden. De paarden zijn kalm en ook geschikt voor beginners. U kunt al paardrijden vanaf 49 euro per persoon. 
Datum: Van: Naar: Vertrek: Aankomst: Overstap: Airline:
29/09/2020 Amsterdam Recife 13:55 20:50 1 TAP, via Lissabon
16/10/2020 Natal Amsterdam 22:50 19:00, aankomst volgende dag 1 TAP, via Lissabon
Ja, ik heb het privacy beleid gelezen en begrepen en ik ga ermee akkoord dat de gegevens die ik verstrek elektronisch worden verzameld en opgeslagen. Mijn gegevens worden alleen strikt gebruikt voor het verwerken en beantwoorden van mijn verzoek, conform het privacy beleid.