Reiscode: 6089

Reisvoorstel 6089, Natuur rondreis Brazilie - juli 2020

Hierbij ontvangt u het reisvoorstel naar Brazilië. Het is een prachtige rondreis geworden op basis van uw reiswensen.

Uiteraard zijn wijzigingen nog mogelijk in het offertetraject. Het is immers een reis op maat. Neem het rustig door en dan verneem ik graag uw terugkoppeling.

De geselecteerde vluchten zijn nu nog beschikbaar. Om de reis voor deze reissom te boeken, is het belangrijk om de rondreis zo spoedig mogelijk vast te leggen, zodat we de geselecteerde vluchten kunnen garanderen voor het gebruikte tarief en de geselecteerde accommodaties beschikbaarheid hebben.

In de regel geldt, hoe langer we wachten met het boeken, des te duurder worden de vluchten, want de goedkopere boekingsklasses raken als eerste vol op de vluchten en daardoor kunnen de tickets duurder worden.
  

  • Om de reis te boeken, ontvangen wij graag de volgende gegevens: 
     
    • Namen zoals vermeld in het paspoort
    • Geboortedata
    • Paspoortnummers
    • Adres voor vermelding op de factuur
    • Mobiel nummer waarop het reisgezelschap tijdens de reis bereikbaar is
    • Contactgegevens van kennis of familie die niet meegaat tijdens de reis

       
  • Deze gegevens kunt u via het aanvraag tabblad van het reisvoorstel versturen. Uw gegevens worden via een beveiligde HTTPS verbinding naar ons verstuurd.

 

Uitkijkend naar uw reactie. 

Hartelijke groet namens het BRS team,

Gustavo Lucena Lage
Reisadviseur

2.589,00 € p.p. 11 dagen
  • Avontuur in de Amazone
  • Meeting of the waters in Manaus
  • Spot de Jaguar
  • Pantanal wildlife experience
  • Dag 01: 11 juli 2020 (Begin Landarrangement)
  • Dag 11: 21 juli 2019 (Einde landarrangement)

Reissom:

  • € 2.589,-  per persoon op basis van deelname door 2 personen.
    Wij bieden u een korting aan van € 70,- per persoon wanneer u deze reis boekt voor 28 december 2019. De korting is geldig bij betaling per reguliere bankoverschrijving.

Inbegrepen:

  • Alle vermelde vluchten, zie tabblad vluchtschema. Inclusief 1x 23 kg bagage per persoon
     
  • Alle vermelde hotels en maaltijden, zie tabblad hotels
     
  • Vervoer; 
    Alle vermelde transfers 
     
  • Excursies; 
    Excursies die vermeld zijn in het excursie tabblad of de dag tot dag beschrijving. 
     
  • Reisbegeleiding; 
    Gedurende de reis bieden wij per bestemming in Brazilië lokale vertegenwoordiging ter plaatse bij wie u terecht kunt voor tips, reisondersteuning en optionele excursies. Zo geniet u van de vrijheid van het individuele reizen, maar wel altijd met ondersteuning ter plaatse. 
     
  • Zekerheden; 
    Brazilië Reis Specialist is lid van de SGR, ANVR, DRV en het Calamiteitenfonds. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat BRS voldoet aan de strengste normen die aan een Nederlandse reisorganisatie gesteld kunnen worden. Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) beschermt vooruitbetaalde reisgelden van reizigers die bij een SGR-deelnemer een reis boeken. Alle reis- en verblijfsovereenkomsten zijn financieel gedekt door SGR conform de garantieregeling SGR (www.sgr.nl).
     

Niet inbegrepen: 

  • Bijdrage calamiteitenfonds á € 2,50 per boeking 
     
  • Boekingskosten á € 25,- per boeking

Dag 1 - 07: 00h - Pick up bij uw hotel in Manaus & transfer naar de lodge. Om 11:30u aankomst op de Amazon Tupana Lodge. Welkomstdrankje en lunch. We vertrekken in gemotoriseerde kano's voor een verkenningstour van het gebied. Daarna terug naar de lodge. Na het diner vindt er weer een tour plaats in gemotoriseerde kano's, om te kijken en te luisteren naar het nachtleven inhet bos. Ook gaan we op zoek naar de illustere kaaimannen in het gebied.

Dag 2 - Ontbijt, en vervolgens vertrekken we voor een jungletocht onder leiding van onze gespecialiseerde gids, waar we de schoonheid en energie kunnen zien en voelen van het magische Amazone regenwoud. Daarna terug naar de lodge voor de lunch. Vervolgens is er een tour op gemotoriseerde kano's voor een 'visreis' om te leren over de grote verscheidenheid aan vissen en vooral over de beroemde piranha's. Daarna varen we terug naar de lodge, onderweg kunt u genieten van een spectaculaire zonsondergang. Diner en overnachting

Dag 3 - Een vroege zonsopgang trip in kleine roeikano's om de vogels en de legendarische roze dolfijnen te observeren. Daarna terug naar de lodge voor het ontbijt. Vervolgens vertrekken we in gemotoriseerde kano naar een inheemse familie, waar we zullen leren over hun cultuur en hun gewoonten. Terug naar de lodge voor de lunch, waarne we weer vertrekken voor een overnachting in de jungle. Tijdens de tocht naar de camping zullen we van alles leren over het overleven in de jungle, zoals het vinden van water & voedsel, vuur maken etc. De overnachting zal plaatsvinden in hangmatten met muskietennetten midden in de jungle.

Dag 4 - Een trekking en vervolgens terug naar de lodge voor het ontbijt. Vervolgens vertrekken we in roeikano's, net als de inheemse bevolking, om de natuur tussen Igapos (ondergelopen woud) en igarapés (kleine kreken) te bewonderen. Ten slotte terug naar de lodge voor de lunch. Om 1u s 'middags check out / vertrek naar Manaus met een aankomst rond 17:00 in de stad. Indien er een middagvlucht is, kunnen jullie ook al om 12u op de luchthaven worden afgezet.

Vandaag eindigt het Manaus arrangement. U wordt opgehaald bij het hotel en met een privé transfer naar de luchthaven gebracht, met aansluitend de binnenlandse vlucht naar Cuiaba, overstap onderweg. Na aankomst op de luchthaven wordt u verwelkomd en met een prive transfer naar het hotel gebracht. De rest van de dag is vrij te besteden.

  • Keuze uit toeristenklasse of superieure klasse accommodatie tijdens uw verblijf in Cuiaba.

Vandaag start het Pantanal arrangement. U wordt opgehaald bij het hotel in Cuiaba en met een transfer naar Porto Jofre gebracht. Het is een traject van circa 250 km, met een groot deel ervan over de beroemde (en onverharde) Transpantaneira weg met aan weerszijden de wetlands van de Pantanal,. De transfer heeft een rustig tempo met stops onderweg, waardoor er de gelegenheid is om wildlife te spotten.Op dit deel van de Transpantaneira kunt u al verschillende wilde dieren zien zoals kaaimannen, capivara's, jabiru ooievaars etc.  

Na aankomst is er de gelegenheid om in te checken en de omgeving te verkennen. Diner wordt in de lodge geserveerd.  De komende dagen verblijft u in Porto Jofre om op zoek te gaan naar de illusieve Jaguar. 

  • Zie tabblad hotels voor de accommodatie selectie tijdens uw verblijf in Porto Jofre. Het verblijf is op basis van volpension, dus alle maatlijden zijn inbegrepen. 

Vandaag staat geheel in het teken van Jaguar spotten. Met een snelle en wendbare 6-persoonsboot gaat u samen met de ervaren piloot (local) van de lodge jaguars spotten langs de rivieroevers in HET Jaguargebied van de Pantanal ´Porto Jofre´. De kans is groot dat u dit prachtige dier vandaag gaat spotten. 

Vandaag staat geheel in het teken van Jaguar spotten. Met een snelle en wendbare 6-persoonsboot gaat u samen met de ervaren gids jaguars spotten langs de rivieroevers in HET Jaguargebied van de Pantanal ´Porto Jofre´. De kans is groot dat u dit prachtige dier vandaag gaat spotten. U wordt in de ochtend opgehaald bij het hotel in Porto Jofre voor de tour en aan het einde van de dag is er de transfer naar een lodge aan de beroemde en onverharde Transpantaneira weg gelegen, waar u weer een heel ander gedeelte van dit fantastische ecosysteem gaat ontdekken. U verblijft op basis van volpension in de lodge en met dagelijkse excursies inbegrepen. 

In the morning at 5 o'clock before breakfast we start to our sunrise foot tour. Enjoy the awakening of the Pantanal, a natural spectacle you should not miss. After breakfast you will take a riding tour (also suitable for people without riding experience). Lunch is then back at the pousada. After the siesta, we do a boat tour on the nearby Rio Nova or Rio Claro. With a bit of luck you will see a family of giant otters and many birds as well as some other mammals, maybe even the tapir.

Afhankelijk van uw vertrektijd kunt u opnieuw een paardrijtocht of een fietstocht op de Transpantaneira maken. Vervolgens transfer terug naar Cuiabá, waar u wordt afgezet op de luchthaven of een hotel, afhankelijk van uw doorreis. Einde arrangement.

Vandaag eindigt het arrangement. U wordt opgehaald bij het hotel en naar de luchthaven gebracht, met aansluitend uw doorvlucht. 

Door de machtige Amazone, een rivier systeem dat geen gelijke kent, vloeit één vijfde van al het zoetwater van de gehele planeet. En in het hart van het Amazonegebied stromen de donkere 'Rio Negro' en de lichtere 'Rio Solimões' samen in een spectaculair schouwspel dat bekend staat als 'Encontro das Aguas', de ontmoeting van de wateren.

Hier, midden van in de jungle, is een metropool van maar liefst 2 miljoen inwoners ontstaan, het onvergelijkbare Manaus. De rubber exploitatie in de laat 19e eeuw bracht de stad gouden tijden en nu is het het knooppunt van de broeiende economie van de Amazone.

Manaus is een moderne stad met alle voorzieningen die je maar kunt bedenken. Uit de gloriedagen in de laat 19e eeuw zijn nog een aantal parels overgebleven die niet gemist mogen worden, zoals het theater 'Theatro Amazonas' gebouwd in de Italiaanse Renaissance stijl, de markt 'Mercado Alfredo Lisboa' dat door Eiffel is ontworpen naar het voorbeeld van Les Halles in Parijs, en het paleis 'Palacio Rio Negro', waar tegenwoordig de gouverneur van Manaus huist.

De hoofdstad van de staat Amazonas is vandaag de dag de toegangspoort voor het toerisme in het Amazone regenwoud. Hiervandaan kun je naar vele en diverse lodges in de jungle reizen voor meerdaagse verblijven op basis van volpension en met inbegrip van dagelijkse excursies. Er zijn lodges in diverse comfort klassen, zowel nabij Manaus als dieper het regenwoud in. Meerdaagse boottochten met typische Amazone clipper boten zijn ook goede alternatieven om het Amazone regenwoud te beleven.

Het Amazonegebied, met zijn weelderige tropische regenwoud en ongeëvenaarde biodiversiteit, is wereldwijd bekend. De omvang van het regenwoud is haast onvoorstelbaar: het is zo groot dat Nederland er gemakkelijk 100 keer in past. Als toegangspoort tot de Amazone is de stad Manaus, met zijn internationale luchthaven, de ideale uitvalsbasis voor avontuurlijke reizigers.

In de omgeving van deze bruisende metropool bieden hotels en lodges toeristen de perfecte gelegenheid om de geuren, kleuren en geluiden van het oerwoud te ervaren. Dit is ongetwijfeld een van de hoogtepunten van een reis naar Brazilië. Ontmoet de betoverende roze rivierdolfijnen, bekend als 'boto', maak kennis met de gastvrije lokale bevolking en beleef de unieke flora en fauna die dit gebied te bieden heeft.

Brazilië Reis Specialist biedt reisarrangementen aan in alle regio's van Brazilië. U kunt deze arrangementen los boeken, of wij kunnen ze integreren in een reis die volledig op maat voor u wordt samengesteld. Het laten maken van een op maat gemaakt voorstel is geheel vrijblijvend en kosteloos. Het stelt u in staat om een reis te beleven die volledig is afgestemd op uw individuele reiswensen, zodat u het maximale uit uw Amazone-avontuur kunt halen.

Cuiabá is de hoofdstad van de Braziliaanse staat Matto Grosso. De stad dient als toegangspoort tot drie totaal verschillende, maar even imposante natuurgebieden: de zuidelijke Amazone, de noordelijke Pantanal en het nationale park Chapada dos Guimarães. Van deze drie gebieden wordt de noordelijke Pantanal het meest bezocht vanuit Cuiabá. Cuiabá zelf is een drukke en snelgroeiende stad met ruim een half miljoen inwoners .Het is een interessante mix van koloniale villa's en moderne wolkenkrabbers. Tijdens een bezoek aan de stad zijn er ook een aantal uitstekende musea te bezoeken zoals het museum 'Rondon do Indio', dat de grootste collectie ter wereld herbergt van kunstobjecten van inheemse bevolkingen.

Kortom, Cuiabá is de perfecte startplaats om diverse natuur bestemmingen te bezoeken in deze regio van Brazilië.

Cuiabá, gelegen in het hart van Brazilië, vormt de toegangspoort tot het noordelijke gedeelte van de Pantanal, dat bekend staat als de ultieme plek om jaguars te spotten.

Dit immense laagland, dat tijdens het regenseizoen (december - maart) grotendeels overstroomt, is het grootste moerasgebied ter wereld. Met een indrukwekkende oppervlakte van ongeveer 150.000 vierkante kilometer is de Pantanal meer dan vier keer zo groot als Nederland. Dit unieke gebied biedt weelderige vegetatie, ontelbare riviertjes en meren, en staat bekend om zijn uitzonderlijke fauna. Hier kunt u de zeldzame en elegante jaguar, wilde papegaaien, miereneters, wilde zwijnen, capibara's, zwarte kaaimannen en meer dan 600 verschillende vogelsoorten, waaronder de imposante jabiru, bewonderen. Een safari door deze bijzondere wildernis is een unieke ervaring en biedt volop mogelijkheden om zeldzame vogels en dieren te spotten en te fotograferen.

Een bezoek aan de Pantanal is zonder twijfel een hoogtepunt van elke reis. Er zijn diverse lodges in verschillende comfortklassen beschikbaar, vaak op basis van volpension en inclusief dagelijkse excursies. Geniet van de authentieke gastvrijheid, comfortabele accommodaties en deskundige lokale gidsen die u zullen begeleiden op uw avontuurlijke ontdekkingstocht door dit adembenemende natuurgebied.

Beste reistijd voor de Pantanal:

Het Pantanal landschap varieert per seizoen, maar blijft steeds prachtig. De jaarlijkse neerslag bedraagt gemiddeld 1500mm, voornamelijk tussen november en maart.

NAT-seizoen (januari-maart): De zomerregens revitaliseren de flora en fauna, met prachtige waterlandschappen en een rijke dierenwereld.

TUSSEN-seizoen (april-juni): Na de regens vormen zich lagoons die een rijke voedselbron vormen voor watervogels. Het weer is milder en dieren worden actiever.

DROOG-seizoen (juli-oktober): Het ideale moment voor dierenobservatie, met velden die drogen en dieren die zich verzamelen rond waterbronnen.

REGEN-seizoen (november-december): Er valt veel regen, maar niet genoeg voor overstromingen. Dit seizoen is perfect voor vogelobservatie.

Combinatie met andere natuurgebieden

De Noordelijke Pantanal kan perfect gecombineerd worden met een bezoek aan de adembenemende bestemmingen Chapada dos Guimarães en Nobres, want deze bestemmingen liggen op rijafstand van Cuiaba (2 uurtjes naar Chapada dos Guimarães).

Chapada dos Guimarães, een indrukwekkend nationaal park met majestueuze kliffen en watervallen, ligt op korte afstand van Cuiabá. Hier kunt u genieten van uitdagende wandelingen, panoramische uitzichten en unieke geologische formaties. Het is een paradijs voor avonturiers en natuurliefhebbers.

Nobres, gelegen in de buurt van Chapada dos Guimarães, is een verborgen juweeltje met kristalheldere rivieren en natuurlijke zwemgaten. Snorkel tussen kleurrijke vissen, ontdek ondergrondse grotten en bewonder de overvloedige biodiversiteit van dit ecologische paradijs.

Door een bezoek aan de Noordelijke Pantanal te combineren met Chapada dos Guimarães en Nobres, kunt u een unieke reiservaring beleven. Van het spotten van jaguars en het ervaren van het weelderige moerasgebied tot het verkennen van prachtige kliffen en het genieten van verfrissende wateractiviteiten, deze combinatie van bestemmingen biedt een gevarieerd en onvergetelijk avontuur.

Brazilië Reis Specialist kan u helpen bij het plannen van een op maat gemaakte reisroute, zodat u het beste uit uw bezoek aan de Noordelijke Pantanal, Chapada dos Guimarães en Nobres kunt halen. Laat ons uw reiswensen kennen en wij zorgen ervoor dat uw reis een onvergetelijke ervaring wordt.

Voor het zuidelijke gedeelte van de Pantanal kunt u beter uitwijken naar Campo Grande, waar u de Pantanal tevens met Bonito kunt combineren, waar je kan riviersnorkelen en genieten van prachtige natuur. Tussen Cuiaba en Campo Grande zijn nachtbussen beschikbaar of u kunt een binnenlandse vlucht nemen. 

Ontdek hier onze arrangementen voor de Zuidelijke Pantanal.

Toeristenklasse Hotels

Standaard 2-persoonskamer Kamertype
Volpension Maaltijd type
3 Aantal nachten
1 Aantal kamers

De Amazon Tupana Jungle Lodge, gelegen aan de oevers van de Tupana-rivier, 178 km van Manaus, biedt een authentieke Amazone-ervaring. Het heeft 18 accommodaties, gebouwd met rustieke architectuur die de lokale bouwstijlen en materialen nabootst. Dit zorgt voor basiscomfort zonder de weelderigheid van luxe accommodaties, maar met de rijkdom van de omliggende natuur. De lodge kenmerkt zich door een hoge pH in het water, wat de insectenpopulatie vermindert, voor meer comfort. Het beperkt gebruik van TV, mobiele telefoons en internet verhoogt de interactie met de natuur en andere bezoekers. De lodge is ook ideaal voor fotografietoerisme, vogelspotten, vissen en een algehele natuurbeleving. 

De lodge beschikt ook over een restaurant met lokale en internationale gerechten en uiteraard een bar.

Het verblijf is op basis van volpension met dagelijkse excursies.

Het "Cigana" arrangement van de Amazon Tupana Lodge biedt een 4-daagse, 3-nacht ervaring in het hart van de Amazone. Dit pakket omvat een gevarieerd programma met activiteiten zoals een nachtelijke boottocht voor dierenobservatie, junglewandelingen, piranha vissen, zonsopgang kijken met vogel- en dolfijnobservatie, en een bezoek aan een lokale gemeenschap. Een unieke toevoeging is een overnachting in de jungle, waarbij gasten leren over overlevingstechnieken. Dit alles wordt gecombineerd met maaltijden en accommodatie in de lodge, met een focus op het beleven van de Amazone op een authentieke manier.

 

Standaard 2-persoonskamer Kamertype
Volpension Maaltijd type
2 Aantal nachten
1 Aantal kamers

Het Santa Rosa Pantanal Hotel heeft een uitstekende structuur, met moderne architectuur, verschillende ruimtes om uit te rusten, ongelooflijke uitzichten op de Pantanal en is een comfortabele accommodatie. Ze bieden de een uitstekende ervaring voor wie de fauna en flora van de Pantanal wil leren kennen en dan met name om de Jaguar te spotten.

Het ligt in een privé-reservaat van 10.000 hectare, met 7 km rivier, baaien en in de nabijheid van het staatspark ‘Encontro das Águas’, een beschermd gebied waar het hoogste aantal jaguars per vierkante kilometer ter wereld voorkomt.

Structuur

Ze hebben 23 exclusieve suites, een luchtig en gezellig restaurant, ontspanningsruimte met snookertafel, groot zwembad en een pier om van de São Lourenço rivier te genieten.

Gastronomie

Geniet tijdens het verblijf in Santa Rosa Pantanal Hotel van heerlijke regionale Braziliaanse gerechten. Met ervaren koks en een menu herzien door een professionele chef-kok, bieden ze een onberispelijke gastronomie om alle smaken en behoeften te behagen en te bevredigen.

Ze accepteren graag vooraf suggesties voor het menu tijdens het verblijf van de gasten, variërend van een lekkere Pantanal barbecue tot vegetarische of speciale gerechten.

Ligging

Het Santa Rosa Pantanal Hotel ligt op een van de meest bevoorrechte plaatsen in de Pantanal van Mato Grosso. Ze bevinden zich aan de oevers van de São Lourenço rivier, in de regio Porto Jofre, een district in de gemeente Poconé - MT. Van de hoofdstad Cuiabá tot het hotel zijn er 104 km asfalt en nog eens 147 km onverharde weg.

Standaard 2-persoonskamer Kamertype
Volpension Maaltijd type
2 Aantal nachten
1 Aantal kamers

Locatie:

De UeSo lodge ligt ongeveer 140 km ten zuidoosten van Cuiaba langs de Transpantaneira, een onverharde weg van 150 km die het hart van de noordelijke Pantanal doorsnijdt.

Bereikbaarheid:

De transfer van Cuiaba naar de lodge duurt ongeveer 3 uur. De route naar de lodge loopt langs Poconé, een 18e eeuws goudmijnstadje. Vanaf Poconé is het laatste stuk van 37 km langs de Transpantaneira een onverharde weg. De lodge ligt op slechts 500 m van de Transpantaneira temidden van een iets hoger gelegen stuk savannebos.

Grootte en structuur van de lodge:

De Zwitsers-Braziliaanse eigenaars van UeSo Pantanal maken er geen geheim van: dit is een bescheiden familiepension met een huiselijk tintje. Marcos verzorgt de paarden met alle liefde van de wereld, Conceição ruimt de kamers op en veegt het ongedierte van de veranda's, Pedro de gids verwelkomt de gasten en Dito zorgt voor het onderhoud - iedereen wordt van harte voorgesteld. UeSo is niet van plan 5* luxe te bieden, maar ze zorgen er wel voor dat de gasten zich thuis en goed verzorgd voelen.  

UeSo biedt 18 eenvoudig ingerichte kamers, voorzien van airconditioning, plafondventilatoren en douches met warm water. Daarnaast biedt de lodge 5 chalets met uitzicht op het meer en een eigen veranda met schommelstoelen en hangmatten. Drie keer per dag worden regionale maaltijden in buffetvorm geserveerd in de eetzaal, die voorzien is van grote horren. De lodge heeft ook een klein dompelbad van waaruit paden uitwaaieren naar de omliggende tuin. Vanuit de lodge leidt een wandelpad naar een 17 meter hoge uitkijktoren, het perfecte uitkijkpunt om wilde dieren te spotten. Agoutis, primaten en tapirs worden hier vaak gezien.

Unieke kenmerken:

De bescheiden en gemakkelijke stijl van UeSo Pantanal is misschien wel geschikt voor mensen die genoegen nemen met ongepolijste huiselijke gezelligheid.

In de omgeving van de lodge kunt u een verscheidenheid aan ijsvogelsoorten, gestreepte reigers, koninklijke vorkstaarttyrannen, blauwkeel arendguana's, reuzentukans en reuzenotters zien. In de buurt van de lodge is een galerijbos waar veel vogelsoorten leven, zoals blauwkroontrogons, roodstaart Jacamars, gekraagde ara's, pottenbakkersvogels, lijnspechten en vos-rode boomklimmers. Maar ook veel andere zoogdiersoorten. U zult brulapen en kapucijnapen, tapirs, grote miereneters, kleine miereneters, moeras herten, gordeldieren, kapucijnapen, manenwolven, vossen en nog veel meer ontdekken.

Activiteiten

Paardrijden

In het verleden was paardrijden bijna de enige manier voor de inwoners om zich door de Pantanal te verplaatsen. Grijp de kans en laat de zachte paarden je door het prachtige landschap dragen. Maak je geen zorgen, het is geen probleem om te rijden, zelfs voor mensen zonder ervaring. Houd gewoon de teugels losjes in je handen en geniet van de rit.

Bootexcursie

Tijdens onze boottocht op de Rio Claro of Rio Novo (bijna bij de Pousada Estancia Vitoria) kun je veel vogels en kaaimannen zien of met een beetje geluk kun je ook de reuzenotters of tapirs observeren. Buiten het vissluitseizoen kun je proberen een piranha te vangen (sluitseizoen 01.11. tot 01.03). Om milieuredenen gebruiken we geen benzinemotoren.

Wandeltours

Onze wandeltours zijn speciaal ontworpen om de flora en fauna te observeren. Daarom lopen we heel langzaam en stil, omdat de dieren zeer gevoelig reageren op bewegingen en geluiden. Het is een goed idee om een verrekijker mee te nemen.

Optionele Jaguar tour (bij te boeken)
Boek de (optionele) Jaguar-spot-excursie van een hele dag in Porto Jofre erbij. Dit is een opwindende riviertocht per motorboot op zoek naar de jaguar in het Meeting of the Waters Conservation Area. Deze excursie wordt alleen aangeboden tijdens het laagwaterseizoen van juni tot november. Waarnemingen zijn vrijwel gegarandeerd.

Middenklasse hotels

Standaard 2-persoonskamer Kamertype
Ontbijt inbegrepen Maaltijd type
1 Aantal nachten
1 Aantal kamers

Dit moderne hotel ligt op slechts 1,2 km van het winkelcentrum Manauara en biedt een fitnesscentrum, een ontbijtbuffet en een 24-uursreceptie. Er is gratis parkeergelegenheid. De kamers van het InterCity Premium Manaus beschikken over een eigentijdse inrichting met kleuraccenten, satelliet-tv, een telefoon, een kluisje en een minibar. De eigen badkamer is uitgerust met een douche.

standaard 2-persoonskamer Kamertype
Ontbijt inbegrepen Maaltijd type
2, 1 van 15 op 16 en de laatste van 20 op 21 juli Aantal nachten
1 Aantal kamers

Het Delmond Hotel ligt op 500 meter van het het winkelcentrum Pantanal en op 4 km van het centrum van Cuiabá. Het biedt gratis WiFi en praktische accommodaties. Er is tegen een toeslag privéparkeergelegenheid bij het hotel beschikbaar.

De kamers van het hotel hebben een flatscreen-tv met kabelzenders, een minibar, beddengoed en handdoeken. De eigen badkamers zijn uitgerust met een warme douche en een haardroger.

Er wordt elke dag een ontbijtbuffet geserveerd met een verscheidenheid aan vers fruit, brood en vleeswaren. Het restaurant van het hotel serveert regionale en internationale specialiteiten, en een verscheidenheid aan drankjes.

Het hotel beschikt ook over een fitnessruimte, een spa, een bar en vergaderzalen.

Excursies inbegrepen

Optionele excursies

Datum: Van: Naar: Vertrek: Aankomst: Overstap: Airline:
15/07/2020 Manaus Cuiabá 16:15 21:55 1 GOL
21/07/2020 Cuiabá Sao Paulo GRU 09:40 12:50 0 LATAM
Ja, ik heb het privacy beleid gelezen en begrepen en ik ga ermee akkoord dat de gegevens die ik verstrek elektronisch worden verzameld en opgeslagen. Mijn gegevens worden alleen strikt gebruikt voor het verwerken en beantwoorden van mijn verzoek, conform het privacy beleid.