Reiscode: 119

Chapada dos Veadeiros arrangement

Het Nationaal Park van de Chapada dos Veadeiros ligt op 200 kilometer ten noorden van Brasília, in de staat Goiás op de grens van de plaatsen Alto Paraíso en Sao Jorge. Het natuurpark bevat een oppervlakte van 231.000 vierkante km (65.514,73 ha), met slechts een klein deel van ongeveer 23.000 vierkante km dat toegankelijk is voor toeristen. Het park heeft een overvloed aan fauna, flora, diverse watervallen, canyons, warmwaterbronnen, een rustige omgeving en interessante rotsformaties met natuurlijke zwembaden ertussen. Kortom. de schoonheid bevindt zich overal! De beste manier om het park te zien is wandelend.

Boekingsprocedure:

Heeft u interesse in deze bouwsteen en wenst u deze los te boeken of op te nemen in een rondreis? Neem contact met ons op en ontvang een persoonlijk reisvoorstel. 
 

Voordelen reisvoorstel:

 • Kosteloos en vrijblijvend:
  Uw persoonlijke reisvoorstel stellen wij gratis en vrijblijvend voor u samen. U bent dus nergens aan gebonden. Bovendien ontvangt u het voorstel meestal al binnen één werkdag.
   
 • Flexibiliteit:
  • Inkorten of verlengen: Bent u in hoofdlijnen geïnteresseerd in deze voorbeeld bouwsteen en wenst u de reis te verlengen, in te korten, of het combineren met een andere bestemming in Brazilië? Geen probleem; wij verwerken dit in uw persoonlijke reisvoorstel. 
    
 • Exacte reissom wordt berekend, rekening houdend met:
   
  • de samenstelling van uw reisgezelschap. De gemiddelde prijs per persoon verschilt namelijk, indien u alleen reist, met twee personen of bijvoorbeeld een reis met 4 personen boekt.
vanaf 1.348,00 € p.p. 4 dagen
 • Verborgen parel van Brazilië
 • Ontdek Chapada Dos Veadeiros
 • Fantastisch voor natuurwandelingen
 • Inbegrepen:
   
  • Accommodatie;
   In het gewenste hotel is een standaard kamer inbegrepen. Upgrades zijn uiteraard mogelijk, zoals een upgrade naar een suite, deluxe kamer, of een familiekamer bijvoorbeeld. De mogelijkheden verschillen per hotel. Informeer bij ons naar de upgrade opties. 
    
  • Maaltijden; 
   Ontbijt is inbegrepen
    
  • Vervoer; 
   Retour transfers Brasilia - Chapada dos Veadeiros
    
  • Excursies; 
   Excursies  vermeld zijn bij de dag tot dag beschrijving
    
  • Reisbegeleiding; 
   Gedurende de reis bieden wij per bestemming in Brazilië lokale vertegenwoordiging ter plaatse bij wie u terecht kunt voor tips, reisondersteuning en optionele excursies. Zo geniet u van de vrijheid van het individuele reizen, maar wel altijd met ondersteuning ter plaatse. 
    
  • Zekerheden; 
   Brazilië Reis Specialist is lid van de VvKR, VZR Garant, DRV en het Calamiteitenfonds. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat BRS voldoet aan de strengste normen die aan een Nederlandse reisorganisatie gesteld kunnen worden. VZR Garant beschermt vooruitbetaalde reisgelden van reizigers die bij een VZR-deelnemer een reis boeken. Alle reis- en verblijfsovereenkomsten zijn financieel gedekt door VZR Garant. 

    
 • Niet inbegrepen: 
   
  • Vluchten; 
   De vluchten naar- en in Brazilië worden aangeboden door verschillende luchtvaartmaatschappijen, aangezien er dagelijks diverse opties zijn om te vliegen naar- en in Brazilië. Wij zoeken altijd samen met u naar het best passende schema voor de scherpste tarieven op de gewenste reisdagen. Dit verschilt per dag en per klant en om deze reden zijn de vluchten niet opgenomen in de reissom van de voorbeeld arrangementen op onze site.

   Voor deze reis adviseren wij aan te vliegen op Brasilia, vanwaar het arrangement begint.

   Neem contact met ons op en wij stellen een logistiek passend vluchtschema voor u samen.
    
  • Optionele excursies; 
   Excursies die eventueel vermeld zijn in het optionele excursie tabblad 
    
  • Bijdrage calamiteitenfonds á € 2,50 per boeking 
    
  • Boekingskosten á € 15,- per persoon

    
 • Reissom:
   
  • De vermelde reissom bij onze voorbeeldrondreizen betreft een hele goede indicatie. Het kan echter voorkomen dat uw reis kan net vallen tijdens een feestdag, of er gelden hoogseizoen prijzen, waardoor hotels gedurende die periode een afwijkende prijs hanteren. Neem daarom altijd eerst contact met ons op, zodat wij de beschikbaarheid kunnen checken en de exacte reissom kunnen berekenen voor u. 
    
  • De reissom is gebaseerd op deelname van 2 personen. Bij deelname van meerdere personen zakt de reissom per persoon iets, omdat de transfers en excursies gedeeld worden met de overige reisgenoten. Indien u deze reis wenst te boeken als éénpersoons reis, dan geldt er een toeslag. Informeer bij ons naar de meerkosten.

Privé-transfer met gids naar het charmante stadje Alto Paraíso, een rit van circa 3 uur. In de middag zal er een tweetalige gids voor u klaar staan in het hotel voor het eerste bezoek aan het Park naar het Almécegas gebied. U komt er via de São Bento boerderij over een 4 km onverharde weg. De Almécegas rivier vormt hier een 40 meter hoge waterval, in een zeer zeldzaam en prachtige natuurgebied.

De tocht van 1,5 kilometer tot aan de waterval bestaat uit twee beklimmingen en twee afdalingen, alhoewel het laatste deel van het parcours erg moeilijk is. Maar de beloning is groot. U komt aan bij een 3 meter hoge waterval met een groot natuurlijk zwembad. Het is een uitstekende locatie om te zwemmen en te zonnebaden. Hierna gaat u weer terug naar het hotel in Alto Paraiso en kunt u de rest van de dag naar eigen inzicht besteden.

 • Overnachting in Pousada Casa Rosa tijdens uw verblijf in Alto Paraíso

Vandaag is de 2e dag van het Chapada dos Veadeiros arrangement. U wordt in de ochtend opgehaald voor een dagexcursie in de vallei 'Vale da Lua' en 'Raizama'. De eerste is één van de meest fantastische plaatsen van Brazilië en één van de meest bezochte plekken van Chapada dos Veadeiros. De grijsachtige rotsen veranderen in diverse kleuren onder invloed van het zonlicht. De São Miguel rivier toont en verbergt zich tussen uitgehouwen rotsen. Dit gebied is onderhevig aan plotselinge overstromingen en kan niet tijdens regenachtige dagen worden bezocht. De wandelroute van 900 meter is eenvoudig en geschikt voor mensen van alle leeftijden.

In de middag is het tijd om de Raizama stroom te bezoeken, bereikbaar via een wandeltocht van ongeveer 1,5 kilometer, komen we bij de eerste waterval genaamd "hydromassage". De waterval is klein en biedt een aangename douche. Het pad gaat verder in de richting van de Raizama beek waar het eindigt, nabij de prachtige waterval van de São Miguel Rivier.

De tocht gaat verder door een muur en volgt een diepe canyon. Onderweg kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de rivier en u kunt zwemmen in de natuurlijke zwembaden. In de namiddag gaat u weer terug naar het hotel in Alto Paraiso en kunt u de rest van de dag naar eigen inzicht besteden.

Vandaag staat de 3e dag van het Chapada dos Veadeiros arrangement op het programma. Vertrek om 08:30 uur voor een dagexcursie rond het park. De route van 6 kilometer gaat door rotsachtige velden met een aantal typische lokale planten die u kunt bewonderen.

Er wordt een prachtig uitzicht op de westzijde van de Santana heuvel geboden, waarna u uitkomt bij de prachtige 120 meter hoge Mirante waterval. Na een korte pauze om de waterval te bewonderen, volgt de route de rivier 'Rio Preto': een 80 meter hoge waterval met natuurlijke poelen om in te zwemmen. In de namiddag gaat u weer terug naar het hotel in Alto Paraiso en kunt u de rest van de dag naar eigen inzicht besteden.

Vandaag komt een einde aan het mooie arrangement in Chapada dos Veadeiros. U wordt opgehaald bij het hotel in Alto Paraiso en met een privé transfer naar Brasilia gebracht, waar u wordt afgezet bij het hotel of de luchthaven, afhankelijk van uw vervolgreis.

Het Nationaal Park van de Chapada dos Veadeiros ligt op 200 kilometer ten noorden van Brasília, in de staat Goiás op de grens van de plaatsen Alto Paraíso en Sao Jorge. Het natuurpark bevat een oppervlakte van 231.000 vierkante km (65.514,73 ha), met slechts een klein deel van ongeveer 23.000 vierkante km dat toegankelijk is voor toeristen. Het park heeft een overvloed aan fauna, flora, diverse watervallen, canyons, warmwaterbronnen, een rustige omgeving en interessante rotsformaties met natuurlijke zwembaden ertussen. Kortom. de schoonheid bevindt zich overal! De beste manier om het park te zien is wandelend.

Toeristenklasse Hotels

Standaard 2-persoonskamer Kamertype
Ontbijt inbegrepen Maaltijd type
3Aantal nachten
1Aantal kamers

Engelse beschrijving:

Casa Rosa is set amidst gardens in Alto Paraíso de Goiás, 36 km from Chapada dos Veadeiros Natural Park, offering a pool, sauna and barbecue facilities. Wi-Fi is available on public areas.Guests can enjoy a buffet breakfast each morning in the breakfast room. It includes a variety of fresh fruits, breads and cold meats, as well as a selection of hot and cold drinks.All rooms and chalets at Casa Rosa offer a balcony with a hammock. They come with a fan, minibar and private bathroom wtih a hot shower.Casa Rosa has a communal TV room and offers massage treatments. It is 1 km from Alto Paraíso de Goiás town centre, where guests can find dining and shopping options.

Excursies inbegrepen

Optionele excursies

Ja, ik heb het privacy beleid gelezen en begrepen en ik ga ermee akkoord dat de gegevens die ik verstrek elektronisch worden verzameld en opgeslagen. Mijn gegevens worden alleen strikt gebruikt voor het verwerken en beantwoorden van mijn verzoek, conform het privacy beleid.