Over BRS

Brazilië Reis specialist, kort samengevat ‘BRS’, is een Nederlandse reisorganisatie met een zeer divers reisaanbod naar Brazilië; van strandvakanties, rondreizen, stedentrips tot thematische- en groepsreizen. In tegenstelling tot andere Nederlandse reisorganisaties die Brazilië aanbieden heeft BRS haar wortels in Brazilië, aangezien één van de oprichters van BRS van Braziliaanse-Nederlandse origine is en al ruim dertig jaar naar dit prachtige land reist. Wij delen de vele verborgen schatten van dit prachtige land graag om u zo een onvergetelijke beleving te bieden tijdens een vakantie naar Brazilië.    

Veilig boeken

Als lid van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds voldoet BRS aan de strengste voorwaarden die aan een Nederlandse reisorganisatie gesteld kan worden. 
Kortom; boek gerust bij BRS en wees verzekerd van de gestelde garanties door de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds.  

BRS wijst u de weg in Brazilië

Brazilië is ongeveer zo groot als West-Europa. Hierdoor heeft het land ontzettend veel te bieden. Van cultuur, een gastvrije bevolking, mooie steden tot prachtige en unieke natuurgebieden. Voor uw beeldvorming:

“Nederland pas met gemak 240 keer in Brazilië!”

Kortom; voor ieder wat wils, maar deze diversiteit en omvang van het land brengt echter wel de uitdaging met zich mee tijdens het samenstellen van de reis om de Braziliaanse bestemmingen naar Brazilië te kiezen die passen bij uw reiswensen. Het is immers zo’n enorm land met heel veel diversiteit en ieder reisgezelschap heeft haar eigen specifieke reiswensen, hobby’s en beschikbaar budget. 

Hoe stelt u dé droomreis samen naar Brazilië? 

Hier komt onze expertise van pas. Met meer dan dertig jaar  reiservaring in Brazilië, in iedere Braziliaanse stad lokale vertegenwoordiging met enorm veel regionale kennis en als officiële kennispartner van het Braziliaanse ministerie van toerisme ‘Embratur’, is Brazilië Reis Specialist in staat om uw specifieke reiswensen te koppelen aan de vele prachtige en vaak verborgen schatten van Brazilië, passend binnen uw budget, reisduur en reisperiode in het jaar.   

Onze missie

“Het is ons doel om vakanties van Nederlandse reizigers naar Brazilië zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de individuele reiswensen van het reisgezelschap.”

Voor iedereen is er wel een ideale Brazilië vakantie. Wij stellen deze in overleg met u samen.