Buenos Aires

Buenos Aires is een bruisende metropool met meer dan 3 miljoen inwoners, en inclusief de omliggende districten zelfs 13 miljoen. De lokale inwoners van de stad worden 'Porteños' genoemd en zijn afstammelingen van Spaanse, Britse, Joodse, Duitse en Portugese Imigranten. Buenos Aires is dan ook een unieke, multiculturele stad.Buenos Aires staat bekend als het Parijs van het Zuiden.

Tot de bezienswaardigheden behoren onder andere het centrale plein 'Plaza de Mayo', omringd door de 'Casa Rosada'(presidentiele zetel), de 'Cabildo' (koloniale stadhuis) en de kathedraal. Maar ook de charmante straatjes van de wijk 'San Telmo' en de kleurrijke straten van de wijk 'La Boca', bekend om haar sfeervolle huizen. De wijk wijk 'Palermo' heeft prachtige herenhuizen en parken.

De verschillende Tango gelegenheden in Buenos Aires bieden de mogelijkheid om de Tango te bewonderen en te beleven in al haar intensiteit en diversiteit. Dansers, zangers, evenals een tango-orkest, laten jullie genieten en nemen jullie mee in deze bijzondere Argentijnse sfeer. Dit alles uiteraard onder het genot van een heerlijk diner.


Voorbeeld rondreizen Brazilië | Zuidoost Brazilië Zuid Brazilië

12-daagse Rondreis 'Latino Metropolis'

    vanaf 1205 € p.p.
    Details