Reiscode: 6241

Reisvoorstel 6241, Groepsreis Brazilie juli 2022

Hierbij ontvangt u het reisvoorstel naar Brazilië. Het is een prachtige rondreis met de focus op de prachtige stranden van Noordoost Brazilie.

Brazilië is het grootste land van Latijns Amerika, ongeveer net zo groot als Europa en biedt zeer diverse en spectaculaire landschappen, natuur en cultuur. Van tropische stranden tot ongerept regenwoud en van historische dorpen tot enerverende metropolen. Brazilië is net zo divers als haar continentale grootte doet vermoeden. En door haar gastvrije en vriendelijke bevolking worden bezoekers al gauw verliefd op het land.

Deze 20-daagse rondreis door Brazilië voert u langs prachtige plekken, met de nadruk op de natuur hoogtepunten van het land. De reis begint met een bezoek aan Foz do Iguacu om de machtige watervallen te bewonderenen aansluitend  na Manaus en de Amazone beleving. Vervolgens gaat u rivier snorkelen in Bonito en de wildlife van de Pantanal ontdekken. De reis wordt afgesloten met een met een bezoek aan Rio de Janeiro en een strandafsluiting op het subtropische eiland Ilha Grande.

Uiteraard zijn wijzigingen nog mogelijk in het offertetraject. Het is immers een reis op maat. Neem het rustig door en dan verneem ik graag uw terugkoppeling.  

  • Om de reis te boeken, ontvangen wij graag de volgende gegevens: 
     
    • Namen zoals vermeld in het paspoort
    • Geboortedata
    • Paspoortnummers
    • Adres voor vermelding op de factuur
    • Mobiel nummer waarop het reisgezelschap tijdens de reis bereikbaar is
    • Contactgegevens van kennis of familie die niet meegaat tijdens de reis

       
  • Deze gegevens kunt u via het aanvraag tabblad van het reisvoorstel versturen. Uw gegevens worden via een beveiligde HTTPS verbinding naar ons verstuurd.

 

Uitkijkend naar uw reactie. 

Hartelijke groet namens het BRS team,

Gustavo Lucena Lage
Reisadviseur

1.298,00 € p.p. 16 dagen
  • Ontdek Fernando de Noronha, prachtige stranden en unieke duikbestemming
  • Joao Pessoa, met een kilometerslange boulevard
  • Genieten in Pipa, gezellige badplaats
  • Dag 01: 25 juli 2022 (Begin Landarrangement)
  • Dag 16: 09 augustus 2022 (Einde landarrangement)

Reissom landarrangement:

  • € 1.298,-  per persoon, op basis van 12 personen.
     
  • Wij bieden een korting van € 40,- per persoon wanneer u deze reis boekt voor 30 april 2022.  De korting is geldig bij betaling per reguliere bankoverschrijving.
     
  • De aanbetaling van deze reis bedraagt circa 30% van de reissom en het restant bedrag dient 6 weken voor vertrek te worden overgemaakt

Inbegrepen:

  • Alle vermelde hotels en maaltijden, zie tabblad hotels
    Bij alle hotels is het ontbijt inbegrepen, tenzij anders vermeld.
     
  • Vervoer; 
    Transfers kunnen op privé basis of in gezelschap van andere toeristen worden aangeboden. Bij de beschrijving wordt per transfer aangegeven of deze op privé basis is of in gezelschap van andere toeristen.
     
  • Excursies; 
    Excursies die vermeld zijn in het excursie tabblad of de dag tot dag beschrijving. 
     
  • Reisbegeleiding; 
    Gedurende de reis bieden wij per bestemming in Brazilië lokale vertegenwoordiging ter plaatse bij wie u terecht kunt voor tips, reisondersteuning en optionele excursies. Zo geniet u van de vrijheid van het individuele reizen, maar wel altijd met ondersteuning ter plaatse. 
     
  • Zekerheden; 
    Brazilië Reis Specialist is lid van de SGR, ANVR, DRV en het Calamiteitenfonds. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat BRS voldoet aan de strengste normen die aan een Nederlandse reisorganisatie gesteld kunnen worden. Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) beschermt vooruitbetaalde reisgelden van reizigers die bij een SGR-deelnemer een reis boeken. Alle reis- en verblijfsovereenkomsten zijn financieel gedekt door SGR conform de garantieregeling SGR (www.sgr.nl).
     
  • Op deze reis zijn de algemene voorwaarden van BRS van toepassing. https://www.braziliereisspecialist.nl/footer-navigation/algemene-voorwaarden.html
    Bekijk het meest recente reis
  • Reisadvies Brazilië:
    Zorg ervoor dat je een reisverzekering afsluit die dekking biedt in geval van code oranje, corona, repatriëring en verlengd verblijf. Bekijk hier de reisverzekeringen die dit dekken.

    Het meest recente reisadvies voor reizen naar Brazilië kunt u vinden op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/brazilie/reizen/reisadvies

Niet inbegrepen: 

  • Bijdrage calamiteitenfonds á € 2,50 per boeking
     
  • SGR bijdrage á € 5,- per persoon
     
  • Boekingskosten á € 25,- per boeking 
     
  • Entrece ticket for the National Marinepark Fernando do Noronha USD 75 ca. USD 75 for 10 days
     
  • Milieubelasting Fernando de Noronha USD 18 pp per dag 
     
  • Alle vermelde vluchten. Deze kunt u zelf boeken. Uiteraard kunnen wij u hierbij kosteloos helpen tijdens een telefonisch consult, waarbij u de vluchten boekt. Hou er rekening mee dat de internationale vluchten in combinatie met de nationale vluchten in Brazilie voor deze rondreis in het hoogseizoen juli rond de 2000 euro per persoon zal bedragen. Dit bedrag dient u dus bij de reissom van het landarrangement op te tellen. 

Na aankomst op de luchthaven in Recife wordt u opgehaald en naar het hotel gebracht met een privé transfer. De rest van de dag kan naar eigen inzicht worden besteed.

  • Zie tabblad hotels voor de accommodatie selectie tijdens uw verblijf in Recife

U wordt opgehaald bij de accommodatie en naar de luchthaven van Recife gebracht met een privé transfer. Aansluitend is de binnenlandse vlucht naar Fernando de Noronha. Na aankomst wordt u verwelkomd op de luchthaven en naar de accommodatie gebracht met een transfer. De rest van de dag kan naar eigen inzicht worden besteed. 

  • Keuze uit toeristenklasse of superieure klasse accommodatie tijdens uw verblijf in Fernando de Noronha

Vandaag staat er een fantastische eilandtour op het programma met een 4x4 terreinwagen of buggy, in gezelschap van andere toeristen. U wordt opgehaald en weer afgezet bij het hotel, duur hele dag. 

Vandaag kunt u naar eigen inzicht besteden en genieten van het eiland. Er zijn talloze excursies te boeken, indien gewenst. 

Vandaag kunt u naar eigen inzicht besteden en genieten van het eiland. Er zijn talloze excursies te boeken, indien gewenst. 

Vandaag kunt u naar eigen inzicht besteden en genieten van het eiland. Er zijn talloze excursies te boeken, indien gewenst. 

Vandaag eindigt het verblijf in Fernando de Noronha. U wordt opgehaald bij de accommodatie en naar de luchthaven gebracht voor de binnenlandse vlucht naar Recife. Hier wordt u verwelkomd op de luchthaven en met een privé transfer naar Joao Pessoa gebracht. De rest van de dag kunt u naar eigen inzicht besteden. 

  • Keuze uit toeristenklasse of superieure klasse accommodatie tijdens uw verblijf in Joao Pessoa

Vrije dag om naar eigen inzicht te besteden en te genieten van João Pessoa. 

Vrije dag om naar eigen inzicht te besteden en te genieten van João Pessoa. 

Vrije dag om naar eigen inzicht te besteden en te genieten van João Pessoa. 

Vandaag staat het volgende traject op het programma. U wordt opgehaald in João Pessoa bij het hotel en met een privé transfer naar Pipa gebracht, waar u wordt afgezet bij het hotel. Deze transfer duurt circa 2 uur.

  • Keuze uit toeristenklasse of superieure klasse accommodatie tijdens uw verblijf in Pipa

Tijdens uw verblijf in Pipa kunt u heerlijk genieten van het strand of enerverende excursies boeken bij onze lokale Nederlandstalige host.

Tijdens uw verblijf in Pipa kunt u heerlijk genieten van het strand of enerverende excursies boeken bij onze lokale Nederlandstalige host.

Tijdens uw verblijf in Pipa kunt u heerlijk genieten van het strand of enerverende excursies boeken bij onze lokale Nederlandstalige host.

Tijdens uw verblijf in Pipa kunt u heerlijk genieten van het strand of enerverende excursies boeken bij onze lokale Nederlandstalige host.

Vandaag eindigt het arrangement in Pipa. U wordt opgehaald bij het hotel en naar de luchthaven van Recife gebracht, duur circa 3 uur. Einde arrangement.

Recife is een grote stad met drie miljoen inwoners en is de hoofdstad van de staat Pernambuco in het noordoosten van Brazilië. Het staat bekend als het Venetië van Brazilië vanwege de vele bruggen en kanalen.

Nederlanders zijn van grote invloed geweest op deze regio omdat de West-Indische Compagnie hier in de 17de eeuw een handelspost had. Vooral de erfenis van Johan Maurits van Nassau wordt hier gekoesterd.

Op slechts 7 kilometer van Recife ligt het historische Olinda. Deze koloniale stad is gebouwd op een heuvel met een prachtig panoramisch uitzicht over Recife en de Atlantische oceaan. Het historisch centrum van Recife is recent gerestaureerd, heeft een groot cultureel aanbod en een levendig nachtleven.

De staat Pernambuco heeft fantastische stranden en in Recife zelf is er het 10 km lange strand Boa Viagem. Recife heeft een centrale ligging in het noordoosten van Brazilië en vormt een uitstekend startpunt voor een reis langs deze regio.

Het archipel Fernando de Noronha, ook bekend als de smaragd van de Atlantische Oceaan, is een concentratie van 21 eilandjes op 345 km afstand van de Braziliaanse Noordoostkust. Dit beschermd natuurgebied is een lust voor het oog. 'Fernando de Noronha' combineert verlaten zandstranden, een kraakheldere oceaan en tropische flora en fauna.

Haar koraalriffen worden bevolkt door vele, exotische vissoorten en duizenden schildpadden. Niet voor niets is het een internationale topbestemming om te duiken en te snorkelen. Fernando de Noronha huist ook de enige populatie 'spinner' dolfijnen van de Atlantische oceaan. Je kan ze bewonderen tijdens boottochtjes vanuit het eiland of ze gewoon spotten van één van de afgezonderde strandjes.

De accommodaties bestaan voornamelijk uit kleinschalige hotels/ pousadas in diverse comfort klasses. Hoogbouw is niet toegestaan in dit schoolvoorbeeld van ecotoerisme. Fernando de Noronha biedt maar beperkt toegang aan toeristen en kent een verplichte milieubelasting. Reserveer dus ruim van tevoren jouw reis naar dit idyllische eiland.

João Pessoa is de zonovergoten hoofdstad van de staat Paraiba. Het telt circa 700.000 inwoners en ligt tussen Recife en Natal in het noordoosten van Brazilië. Het is een strandbestemming met een boulevard van maar liefst 18 kilometer.

Tot 08 uur 's ochtends is het verboden hier te rijden zodat je vrijuit kunt wandelen, skaten, fietsen en hard lopen langs deze prachtige kust. João Pessoa biedt een ruime keuze aan goede hotels en restaurants.

Het is een toeristisch minder ontwikkelde bestemming dan bijvoorbeeld het nabij gelegen Natal. Dit maakt het een ideale bestemming voor families die hier kunnen genieten van de relatief rustige stranden en tempo van de stad. Bovendien is het zeewater er warm en zijn er weinig golven, waardoor het aanvoelt als één groot zwembad. 'Ponto dos Seixas' is het meest oostelijk gelegen punt van Zuid Amerika. Vanaf de nabijgelegen kliffen van Cabo Branco worden geweldige vergezichten geboden. E

en andere belevenis is de absoluut waanzinnige zonsondergang aan het rivierstrand 'Praia do Jacaré'. Geniet van de laatste minuutjes van de dag op de tonen van Ravel's Bolero. In de wijk Tambau bevindt zich het meest bijzondere hotel van de stad, het ronde hotel Tropical Tambaú dat half op het strand, half of de boulevard is gebouwd.

Pal tegenover vind je een leuke toeristische markt een aantal leuke bars. De staat Paraiba biedt verder talloze bounty stranden, zoals het nudistenstrand Tambaba en het prachtige 'Coquerinho'. In juni zijn hier de Sao João festiviteiten, het uitbundig gevierde oogstfeest dat een traditie is in verschillende steden in het noordoosten van Brazilië. Wil je dit ook een keer meemaken, dan kan dat uiteraard. Wij hebben hier een mooi arrangement voor ontwikkeld.

Even ten zuiden van Natal, verstopt in een rotsachtige baai, vind je het levendige plaatsje Pipa en Tibau do Sul. Pipa is zeer populair de Brazilianen zelf die hier komen genieten van zon, zee, strand en het bruisende nachtleven. De hoofdstraat heeft vele goede restaurants en leuke bars. 

Eén van de absolute trekpleisters van Pipa zijn de wilde dolfijnen die er te bewonderen zijn bij de 'Baia do Golfinhos', de dolfijnen baai. Geniet overdag van de prachtige stranden of beleef boeiende excursies zoals buggytours over de kilometerslange stranden, boottochten, paardrijtochten en meer. 's Avonds komt dit bruisende plaatsje tot leven met talloze bars, winkeltjes en goede restaurants.

Het strand van Pipa wordt omgeven met prachtige groene kliffen. Het dorpje zelf heeft een prima toeristische infrastructuur met kleinschalige hotels / pousadas.

Toeristenklasse Hotels

Standaard 4-persoonskamer +
Standaard 3-persoonskamer +
Standaard 2-persoonskamer
Kamertype
Ontbijt inbegrepen Maaltijd type
5 Aantal nachten
4, waarvan 2x 3-persoonskamers Aantal kamers

Het Beco de Noronha Pousada ligt aan de prachtige stranden van Fernando De Noronha en biedt accommodatie met airconditioning en watersportactiviteiten. U kunt er diepzeeduiken en strandbuggies huren. De excursiebalie van het Beco de Noronha Pousada helpt u graag met het organiseren van wandelingen, duiktripjes en visreizen. U kunt de 15 afgelegen standjes van het eiland gaan verkennen, of ontspannen op het terras in een van de hangmatten of terrasmeubels. De kamers van het Pousada Beco de Noronha hebben een houten interieur met lokale decoratiestukken en boeketten met verse bloemen. Ze zijn verder voorzien van airconditioning, een televisie, een minibar en gratis WiFi. Er is een dagelijks ontbijtbuffet met croissants, seizoensgebonden fruit en heerlijke marmelade. In het internetcafé kunt u ook genieten van lichte maaltijden en frisdranken.

Villa Kamertype
Ontbijt inbegrepen Maaltijd type
4 Aantal nachten
4x villa superior Aantal kamers

Deze accommodatie ligt op een aantal minuten lopen van het strand, gelegen in het gezellige centrum van Pipa. Het hotel biedt villa's met zwembad, balkon en een klein keukentje. Het De hoofdstraat met de restaurants bevinden zich op loopafstand, evenals het centrale strand van Pipa. Er is ook een restaurant aanwezig. 

Engelse beschrijving:

Guest rooms at Villas Da Pipa are air-conditioned and feature unique decoration made by local artists. The villas include a fully-equipped kitchen, living room with a sofa bed and minibar.

 

Middenklasse hotels

Superieure 3-persoonskamer Kamertype
Ontbijt inbegrepen Maaltijd type
1 Aantal nachten
4 Aantal kamers

Hotel Atlante Plaza is een luxueus hotel op een eersteklas locatie aan het strand van Boa Viagem en ligt op slechts 7 minuten rijden van het belangrijkste winkelcentrum van de stad. Het hotel beschikt over een zwembad op het dak, een zonneterras, een restaurant, een fitnesscentrum en een bar. Tot de faciliteiten van deze accommodatie behoren een 24-uurs receptie en roomservice, samen met gratis WiFi in het gehele gebouw. Privé parkeren kan worden geregeld tegen een extra vergoeding.

Alle kamers van Hotel Atlante Plaza zijn voorzien van airconditioning, een minibar, een flatscreen-tv met kabelkanalen, een werkplek en een kluis. De eigen badkamer is uitgerust met een douche, gratis toiletartikelen en een haardroger. Sommige suites bieden ook een adembenemend uitzicht op zee.

Het Brasserie Restaurant, gelegen in de lobby, biedt een rijk en gevarieerd buffet voor ontbijt, lunch en diner. Op het dakterras vind je tevens een zwembadbar.

Standaard 3-persoonskamer Kamertype
Ontbijt inbegrepen Maaltijd type
4 Aantal nachten
4 Aantal kamers

Nord Luxxor Tambaú ligt pal aan de prachtige boulevard van Joao Pessoa, met veel restaurantjes, bars en uiteraard het kilometerslange strand. Het hotel biedt een verwarmd buitenzwembad en een fitnesscentrum. De ambachtelijke markt van de stad bevindt zich op loopafstand. 

Gasten kunnen genieten van het restaurant ter plaatse, evenals van de gratis WiFi in het hele pand. Er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar op het terrein. Er is een 24-uursreceptie voor assistentie.

De moderne en lichte kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv. Elke kamer is uitgerust met een eigen badkamer. Voor uw comfort vindt u er gratis toiletartikelen en een haardroger.

Er wordt dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd dat bestaat uit gebak, brood, vleeswaren, kaas, vers fruit en sappen.

 

Excursies inbegrepen

Engelse beschrijving:This full day round island tour by 4x4 or buggy visits the beaches and places of historical interest, with a swimming/snorkeling stop. A stop is made for lunch (optional i.e. lunch not included), and the tour ends with a lovely sunset view. Snorkeling equipment is recommended (fins, mask and snorkel, plus a flotation vest which is mandatory at the southeast beaches). Depart 08:00, return 18:00.

Please note that, apart from an environmental preservation tax of the equivalent of USD 25,00 per person per day, it is strongly recommended to purchase the entrance ticket for the National Marine Park (equivalent of USD 82,00 for non-Brazilians and valid for 10 days) beforehand, especially during high season and public holidays, due to restrictions on the number of visitors that are allowed within the park. Tax and entrance ticket are not included in the excursion price and subject to change.

Optionele excursies

Ja, ik heb het privacy beleid gelezen en begrepen en ik ga ermee akkoord dat de gegevens die ik verstrek elektronisch worden verzameld en opgeslagen. Mijn gegevens worden alleen strikt gebruikt voor het verwerken en beantwoorden van mijn verzoek, conform het privacy beleid.