Reiscode: PIFNJPN2MS

Reisvoorstel 6095, Rondreis Brazilie maart 2020

Hierbij ontvangt u het reisvoorstel naar Brazilië. Het is een prachtige rondreis geworden op basis van uw reiswensen.

Uiteraard zijn wijzigingen nog mogelijk in het offertetraject. Het is immers een reis op maat. Neem het rustig door en dan verneem ik graag uw terugkoppeling.

De geselecteerde vluchten zijn nu nog beschikbaar. Om de reis voor deze reissom te boeken, is het belangrijk om de rondreis zo spoedig mogelijk vast te leggen, zodat we de geselecteerde vluchten kunnen garanderen voor het gebruikte tarief en de geselecteerde accommodaties beschikbaarheid hebben.

In de regel geldt, hoe langer we wachten met het boeken, des te duurder worden de vluchten, want de goedkopere boekingsklasses raken als eerste vol op de vluchten en daardoor kunnen de tickets duurder worden.
  

  • Om de reis te boeken, ontvangen wij graag de volgende gegevens: 
     
    • Namen zoals vermeld in het paspoort
    • Geboortedata
    • Paspoortnummers
    • Adres voor vermelding op de factuur
    • Mobiel nummer waarop het reisgezelschap tijdens de reis bereikbaar is
    • Contactgegevens van kennis of familie die niet meegaat tijdens de reis

       
  • Deze gegevens kunt u via het aanvraag tabblad van het reisvoorstel versturen. Uw gegevens worden via een beveiligde HTTPS verbinding naar ons verstuurd.

 

Uitkijkend naar uw reactie. 

Hartelijke groet namens het BRS team,

Gustavo Lucena Lage
Reisadviseur

2.635,00 € p.p. 16 dagen
  • Pipa met zijn geweldig mooie stranden
  • Fernando de Noronha het duikparadijs van Brazilie
  • Joao Pessoa releaxen en snorkelen als in een sprookje
  • Dag 01: 12 maart 2020 (Vlucht naar Brazilie en begin Landarrangement)
  • Dag 15: 26 maart 2020 (Einde landarrangement en terugvlucht naar Nederland)
  • Dag 16: 27 maart 2020 (Aankomst op Schiphol)

Reissom:

  • € 2.635,-  per persoon op basis van deelname van 2 personen 
    Wij bieden u een korting aan van € 75,- per persoon wanneer u deze reis boekt voor 12 januari 2020. De korting is geldig bij betaling per reguliere bankoverschrijving.

Inbegrepen:

  • Alle vermelde vluchten, zie tabblad vluchtschema. Inclusief 1x 23 kg bagage per persoon
     
  • Alle vermelde hotels en maaltijden, zie tabblad hotels
     
  • Vervoer; 
    Alle vermelde transfers 
     
  • Excursies; 
    Excursies die vermeld zijn in het excursie tabblad of de dag tot dag beschrijving. 
     
  • Reisbegeleiding; 
    Gedurende de reis bieden wij per bestemming in Brazilië lokale vertegenwoordiging ter plaatse bij wie u terecht kunt voor tips, reisondersteuning en optionele excursies. Zo geniet u van de vrijheid van het individuele reizen, maar wel altijd met ondersteuning ter plaatse. 
     
  • Zekerheden; 
    Brazilië Reis Specialist is lid van de SGR, ANVR, DRV en het Calamiteitenfonds. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat BRS voldoet aan de strengste normen die aan een Nederlandse reisorganisatie gesteld kunnen worden. Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) beschermt vooruitbetaalde reisgelden van reizigers die bij een SGR-deelnemer een reis boeken. Alle reis- en verblijfsovereenkomsten zijn financieel gedekt door SGR conform de garantieregeling SGR (www.sgr.nl).
     

Niet inbegrepen: 

  • Bijdrage calamiteitenfonds á € 2,50 per boeking 
     
  • Boekingskosten á € 25,- per boeking 
     
  • Milieubelastingen Fernando de Noronha;
    circa USD 25 per persoon per dag
     
  • Entree National Marine Park Fernando de Noronha
    circa USD 75 per persoon, geldig voor 10 dagen

Deze bouwsteen start in Natal. U wordt opgehaald op de luchthaven of bij het hotel in Natal en naar Pipa gebracht met een prive transfer. De rest van de dag kan naar eigen inzicht worden besteed. Indien u overigens opgehaald wenst te worden vanuit Recife dan is dat ook mogelijk. Informeer hiervoor bij ons naar de toeslag.

  • Keuze uit toeristenklasse of superieure klasse accommodatie tijdens uw verblijf in Pipa

Tijdens uw verblijf in Pipa kunt u heerlijk genieten van het strand of enerverende excursies boeken bij onze lokale Nederlandstalige host.

Tijdens uw verblijf in Pipa kunt u heerlijk genieten van het strand of enerverende excursies boeken bij onze lokale Nederlandstalige host.

Tijdens uw verblijf in Pipa kunt u heerlijk genieten van het strand of enerverende excursies boeken bij onze lokale Nederlandstalige host.

Tijdens uw verblijf in Pipa kunt u heerlijk genieten van het strand of enerverende excursies boeken bij onze lokale Nederlandstalige host.

U wordt opgehaald bij de accommodatie in Pipa en naar de luchthaven van Recife gebracht met een privé transfer (duur circa 3 uur). Aansluitend is de binnenlandse vlucht naar Fernando de Noronha. Na aankomst wordt u verwelkomd op de luchthaven en naar de accommodatie gebracht met een transfer. De rest van de dag kan naar eigen inzicht worden besteed. 

  • Keuze uit toeristenklasse of superieure klasse accommodatie tijdens uw verblijf in Fernando de Noronha

Vandaag staat er een fantastische eilandtour op het programma met een 4x4 terreinwagen of buggy, in gezelschap van andere toeristen. U wordt opgehaald en weer afgezet bij het hotel, duur hele dag. 

Vandaag kunt u naar eigen inzicht besteden en genieten van het eiland. Er zijn talloze excursies te boeken, indien gewenst. 

Vandaag kunt u naar eigen inzicht besteden en genieten van het eiland. Er zijn talloze excursies te boeken, indien gewenst. 

Vandaag kunt u naar eigen inzicht besteden en genieten van het eiland. Er zijn talloze excursies te boeken, indien gewenst. 

Vandaag eindigt het verblijf in Fernando de Noronha. U wordt opgehaald bij de accommodatie en naar de luchthaven gebracht voor de binnenlandse vlucht naar Recife. Hier wordt u verwelkomd op de luchthaven en met een privé transfer naar Joao Pessoa gebracht. De rest van de dag kunt u naar eigen inzicht besteden. 

  • Keuze uit toeristenklasse of superieure klasse accommodatie tijdens uw verblijf in Joao Pessoa

Vrije dag om naar eigen inzicht te besteden en te genieten van João Pessoa. 

Vrije dag om naar eigen inzicht te besteden en te genieten van João Pessoa. 

Vrije dag om naar eigen inzicht te besteden en te genieten van João Pessoa. 

Vandaag komt er alweer een einde aan het verblijf in João Pessoa. U wordt opgehaald bij het hotel en naar de luchthaven gebracht van João Pessoa. Einde arrangement.

Even ten zuiden van Natal, verstopt in een rotsachtige baai, vind je het levendige plaatsje Pipa en Tibau do Sul. Pipa is zeer populair de Brazilianen zelf die hier komen genieten van zon, zee, strand en het bruisende nachtleven. De hoofdstraat heeft vele goede restaurants en leuke bars. 

Eén van de absolute trekpleisters van Pipa zijn de wilde dolfijnen die er te bewonderen zijn bij de 'Baia do Golfinhos', de dolfijnen baai. Geniet overdag van de prachtige stranden of beleef boeiende excursies zoals buggytours over de kilometerslange stranden, boottochten, paardrijtochten en meer. 's Avonds komt dit bruisende plaatsje tot leven met talloze bars, winkeltjes en goede restaurants.

Het strand van Pipa wordt omgeven met prachtige groene kliffen. Het dorpje zelf heeft een prima toeristische infrastructuur met kleinschalige hotels / pousadas.

Het archipel Fernando de Noronha, ook bekend als de smaragd van de Atlantische Oceaan, is een concentratie van 21 eilandjes op 345 km afstand van de Braziliaanse Noordoostkust. Dit beschermd natuurgebied is een lust voor het oog. 'Fernando de Noronha' combineert verlaten zandstranden, een kraakheldere oceaan en tropische flora en fauna.

Haar koraalriffen worden bevolkt door vele, exotische vissoorten en duizenden schildpadden. Niet voor niets is het een internationale topbestemming om te duiken en te snorkelen. Fernando de Noronha huist ook de enige populatie 'spinner' dolfijnen van de Atlantische oceaan. Je kan ze bewonderen tijdens boottochtjes vanuit het eiland of ze gewoon spotten van één van de afgezonderde strandjes.

De accommodaties bestaan voornamelijk uit kleinschalige hotels/ pousadas in diverse comfort klasses. Hoogbouw is niet toegestaan in dit schoolvoorbeeld van ecotoerisme. Fernando de Noronha biedt maar beperkt toegang aan toeristen en kent een verplichte milieubelasting. Reserveer dus ruim van tevoren jouw reis naar dit idyllische eiland.

João Pessoa is de zonovergoten hoofdstad van de staat Paraiba. Het telt circa 700.000 inwoners en ligt tussen Recife en Natal in het noordoosten van Brazilië. Het is een strandbestemming met een boulevard van maar liefst 18 kilometer.

Tot 08 uur 's ochtends is het verboden hier te rijden zodat je vrijuit kunt wandelen, skaten, fietsen en hard lopen langs deze prachtige kust. João Pessoa biedt een ruime keuze aan goede hotels en restaurants.

Het is een toeristisch minder ontwikkelde bestemming dan bijvoorbeeld het nabij gelegen Natal. Dit maakt het een ideale bestemming voor families die hier kunnen genieten van de relatief rustige stranden en tempo van de stad. Bovendien is het zeewater er warm en zijn er weinig golven, waardoor het aanvoelt als één groot zwembad. 'Ponto dos Seixas' is het meest oostelijk gelegen punt van Zuid Amerika. Vanaf de nabijgelegen kliffen van Cabo Branco worden geweldige vergezichten geboden. E

en andere belevenis is de absoluut waanzinnige zonsondergang aan het rivierstrand 'Praia do Jacaré'. Geniet van de laatste minuutjes van de dag op de tonen van Ravel's Bolero. In de wijk Tambau bevindt zich het meest bijzondere hotel van de stad, het ronde hotel Tropical Tambaú dat half op het strand, half of de boulevard is gebouwd.

Pal tegenover vind je een leuke toeristische markt een aantal leuke bars. De staat Paraiba biedt verder talloze bounty stranden, zoals het nudistenstrand Tambaba en het prachtige 'Coquerinho'. In juni zijn hier de Sao João festiviteiten, het uitbundig gevierde oogstfeest dat een traditie is in verschillende steden in het noordoosten van Brazilië. Wil je dit ook een keer meemaken, dan kan dat uiteraard. Wij hebben hier een mooi arrangement voor ontwikkeld.

Middenklasse hotels

Standaard 2-persoonskamer Kamertype
Ontbijt inbegrepen Maaltijd type
5 Aantal nachten
1 Aantal kamers
--> Sombra Agua Fresca € 249,- pp Upgrade optie

Engelse beschrijving

Set in a large palm-fringed garden, 100 meters from the beach, the Atlântico offers relaxed accommodation around an outdoor pool. It includes a gym with cardio-fitness activities and free WiFi.

The air-conditioned rooms of the hotel feature private balconies with a hammock, cable TV reception and a minibar. They all have private bathrooms with showers.

Guests can enjoy a generous selection of traditional dishes as well as an assortment of international cuisine at the in-house restaurant of the Hotel Pipa Atlântico.

A dedicated recreational team, a children’s playground and a games room are some of the other entertainment facilities of the resort. Bares, restaurants and shops surround the property.

Located within 2 minutes walking from Pipa’s city centre, the Atlântico is a getaway to explore renowed beaches Praia do Madeiro, Praia do Amor. The complex offers free private parking.

Standaard 2-persoonskamer Kamertype
Ontbijt inbegrepen Maaltijd type
5 Aantal nachten
1 Aantal kamers
--> Pousada Morena € 479,- pp Upgrade optie

Pousada Lua Bela heeft een zwembad en serveert elke dag een ontbijtbuffet. Het pension ligt op slechts 10 minuten lopen van de stranden Praia do Cachorro en Praia da Conceição, en op 1 km van het historische centrum van Vila dos Remedios.

Alle kamers van Pousada Lua Bela beschikken over airconditioning, een tv, een minibar en een eigen badkamer. Ze zijn eenvoudig ingericht en zijn voorzien van beddengoed en handdoeken.

In de ontbijtkamer kunt u elke ochtend genieten van een ontbijtbuffet met veel verschillende soorten vers fruit, brood en vleeswaren, vergezeld van een selectie warme en koude dranken.

 

Standaard 2-persoonskamer Kamertype
Ontbijt inbegrepen Maaltijd type
4 Aantal nachten
1 Aantal kamers
Superieure 2 persoonskamer met zeezicht € 83,- pp Upgrade optie

Nord Luxxor Tambaú ligt pal aan de prachtige boulevard van Joao Pessoa, met veel restaurantjes, bars en uiteraard het kilometerslange strand. Het hotel biedt een verwarmd buitenzwembad en een fitnesscentrum. De ambachtelijke markt van de stad bevindt zich op loopafstand. 

Gasten kunnen genieten van het restaurant ter plaatse, evenals van de gratis WiFi in het hele pand. Er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar op het terrein. Er is een 24-uursreceptie voor assistentie.

De moderne en lichte kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv. Elke kamer is uitgerust met een eigen badkamer. Voor uw comfort vindt u er gratis toiletartikelen en een haardroger.

Er wordt dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd dat bestaat uit gebak, brood, vleeswaren, kaas, vers fruit en sappen.

 

Superieure klasse hotels

Suite Kamertype
Ontbijt inbegrepen Maaltijd type
5 Aantal nachten
1 Aantal kamers
€ 249,- pp Upgrade optie

Het hotel Sombra e Agua Fresca is één van de beste opties om te verblijven in Pipa. Het is centraal gelegen in Pipa op 5 minuten loopafstand van de hoofdstraat en pal naast het strand 'Praia do Amor', vrij vertaald 'liefdesstrand'. Dit hotel biedt prachtige uitzichten op de omgeving en beschikt over 3 complexen.

U verblijft in dit geval in het Spa gedeelte en krijgt gratis toegang tot de faciliteiten en zwembaden van alle drie de complexen. Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning, kabel-tv, cd-en dvd-speler, minibar, kluisje, haardroger en een kingsize bed.

De recreatieve faciliteiten omvatten twee panoramische zwembaden, een bar, een ontspanningsruimte, een lounge en een restaurant. De zwembaden van het hotel bevinden zich op het hoogste punt van Pipa en bieden een spectaculair panoramisch uitzicht over de Atlantische Oceaan, het strand 'Praia do Amor', het strand 'Chapadão' en het dorpje van Pipa.

Deluxe 2-persoonskamer Kamertype
Ontbijt inbegrepen Maaltijd type
5 Aantal nachten
1 Aantal kamers
€ 479,- pp Upgrade optie

Pousada Morena heeft een prachtige ligging in Fernando de Noronha, naast de beroemde pousada Ze Maria. Het biedt luxe accommodaties met airconditioning en een balkon. U kunt ook genieten van een overloopzwembad met uitzicht op de oceaan en de berg Morro do Pico.

De prachtige accommodaties hebben een eigen badkamer en een balkon. Een lcd-tv en een minibar zijn ook aanwezig.

Er is dagelijks een ontbijtbuffet beschikbaar met tropisch fruit en regionale specialiteiten. Er is ook een excursiebalie, waar u activiteiten in de omgeving kunt regelen.

Het Pousada da Morena biedt een schilderachtig uitzicht op het eiland Fernando de Noronha. U kunt hier over het prachtige pad Trilha da Morena naar het strand Praia da Conceição wandelen. Hier is het genieten van de zonsondergang, en u kunt een duik nemen in de Mar de Dento.

Excursies inbegrepen

Engelse beschrijving:This full day round island tour by 4x4 or buggy visits the beaches and places of historical interest, with a swimming/snorkeling stop. A stop is made for lunch (optional i.e. lunch not included), and the tour ends with a lovely sunset view. Snorkeling equipment is recommended (fins, mask and snorkel, plus a flotation vest which is mandatory at the southeast beaches). Depart 08:00, return 18:00.

Please note that, apart from an environmental preservation tax of the equivalent of USD 25,00 per person per day, it is strongly recommended to purchase the entrance ticket for the National Marine Park (equivalent of USD 82,00 for non-Brazilians and valid for 10 days) beforehand, especially during high season and public holidays, due to restrictions on the number of visitors that are allowed within the park. Tax and entrance ticket are not included in the excursion price and subject to change.

Optionele excursies

Datum: Van: Naar: Vertrek: Aankomst: Overstap: Airline:
12/03/2020 Amsterdam Natal 07:20 15:25 0 Corendon
17/03/2020 Recife Fernando de Noronha 10:00 12:10 0 GOL
22/03/2020 Fernando de Noronha Recife 12:40 12:45 0 GOL
26/03/2020 Natal Amsterdam 16:05 08:10 aankomst op Schiphol de volgende dag 27 maart 0 Corendon
Ja, ik heb het privacy beleid gelezen en begrepen en ik ga ermee akkoord dat de gegevens die ik verstrek elektronisch worden verzameld en opgeslagen. Mijn gegevens worden alleen strikt gebruikt voor het verwerken en beantwoorden van mijn verzoek, conform het privacy beleid.