Reiscode: FOSLBRPAJIN2TMS

Reisvoorstel 6028, Rondreis Brazilie - oktober 2020

Hierbij ontvangt u het reisvoorstel naar Brazilië. Het is een prachtige rondreis geworden op basis van uw reiswensen.

Uiteraard zijn wijzigingen nog mogelijk in het offertetraject. Het is immers een reis op maat. Neem het rustig door en dan verneem ik graag uw terugkoppeling.

De geselecteerde vluchten zijn nu nog beschikbaar. Om de reis voor deze reissom te boeken, is het belangrijk om de rondreis zo spoedig mogelijk vast te leggen, zodat we de geselecteerde vluchten kunnen garanderen voor het gebruikte tarief en de geselecteerde accommodaties beschikbaarheid hebben.

In de regel geldt, hoe langer we wachten met het boeken, des te duurder worden de vluchten, want de goedkopere boekingsklasses raken als eerste vol op de vluchten en daardoor kunnen de tickets duurder worden.
  

  • Om de reis te boeken, ontvangen wij graag de volgende gegevens: 
     
    • Namen zoals vermeld in het paspoort
    • Geboortedata
    • Paspoortnummers
    • Adres voor vermelding op de factuur
    • Mobiel nummer waarop het reisgezelschap tijdens de reis bereikbaar is
    • Contactgegevens van kennis of familie die niet meegaat tijdens de reis

       
  • Deze gegevens kunt u via het aanvraag tabblad van het reisvoorstel versturen. Uw gegevens worden via een beveiligde HTTPS verbinding naar ons verstuurd.

 

Uitkijkend naar uw reactie. 

Hartelijke groet namens het BRS team,

Gustavo Lucena Lage
Reisadviseur

2.217,00 € p.p. 16 dagen
  • Fortaleza een bruisende stad aan de kust
  • Historisch Sao Luis
  • Barreirinhas de poort naar de ongelofelijk mooie duinen van Lencois Maranhenses
  • Parnaiba rivier delta
  • Jericoacoara relaxen in de hangmat aan het strand
  • De tours in Lençois Maranhenses zijn met lokale gidsen. Upgrade de tours naar Engelssprekende gidsen voor 50 euro per persoon per tour
  • Dag 01: 02 oktober 2020 (Vlucht naar Brazilie en begin Landarrangement)
  • Dag 15: 16 oktober 2020 (Einde landarrangement en nachtvlucht naar Brussel)
  • Dag 16: 17 oktober 2020 (Aankomst in Brussel)

Reissom:

  • € 2.217,-  per persoon op basis van deelname door 2 personen.
    Wij bieden u een korting aan van € 55,- per persoon wanneer u deze reis boekt voor 12 november 2019. De korting is geldig bij betaling per reguliere bankoverschrijving.

Inbegrepen:

  • Alle vermelde vluchten, zie tabblad vluchtschema. Inclusief 1x 23 kg bagage per persoon
     
  • Alle vermelde hotels en maaltijden, zie tabblad hotels
     
  • Vervoer; 
    Alle vermelde transfers 
     
  • Excursies; 
    Excursies die vermeld zijn in het excursie tabblad of de dag tot dag beschrijving. 
     
  • Reisbegeleiding; 
    Gedurende de reis bieden wij per bestemming in Brazilië lokale vertegenwoordiging ter plaatse bij wie u terecht kunt voor tips, reisondersteuning en optionele excursies. Zo geniet u van de vrijheid van het individuele reizen, maar wel altijd met ondersteuning ter plaatse. 
     
  • Zekerheden; 
    Brazilië Reis Specialist is lid van de SGR, ANVR, DRV en het Calamiteitenfonds. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat BRS voldoet aan de strengste normen die aan een Nederlandse reisorganisatie gesteld kunnen worden. Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) beschermt vooruitbetaalde reisgelden van reizigers die bij een SGR-deelnemer een reis boeken. Alle reis- en verblijfsovereenkomsten zijn financieel gedekt door SGR conform de garantieregeling SGR (www.sgr.nl).
     

Niet inbegrepen: 

  • Bijdrage calamiteitenfonds á € 2,50 per boeking 
     
  • Boekingskosten á € 25,- per boeking 

Na aankomst in Fortaleza wordt u verwelkomd op de luchthaven en naar het hotel gebracht met een privé transfer. De rest van de dag kan naar eigen inzicht worden besteed.

  • Keuze uit toeristenklasse of superieure klasse accommodatie tijdens uw verblijf in Fortaleza

Vandaag is een vrije dag om naar eigen inzicht te besteden. 

Vandaag gaat u door naar het prachtige natuurgebied van Lencois Maranhenses. U wordt opgehaald bij het hotel en met een transfer naar de luchthaven gebracht. Aansluitend is de vlucht naar Sao Luis. Na aankomst wordt u verwelkomd op de luchthaven en met een privé transfer naar het hotel gebracht. Vanuit Sao Luis gaat u morgen naar Barreirinhas, de toegangspoort tot dit fantastische natuurgebied.

  • Keuze uit toeristenklasse os superieure klasse accommodatie tijdens uw verblijf in Sao Luis

U wordt opgehaald bij het hotel in São Luis en naar Barreirinhas gebracht, de toegangspoort tot Lençóis Maranhenses. Hier wordt u afgezet bij het hotel en kunt u de rest van de dag naar eigen inzicht besteden. 

  • Keuze uit toeristenklasse of superieure klasse accommodatie tijdens uw verblijf in Barreirinhas

Vandaag staat een excursie naar Lençóis Maranhenses op het programma met een 4x4 terreinwagen. Geniet er van de spectaculaire meren en zandduinen. Dit natuurgebied wordt beschouwd als één van de zeven natuurwonderen. U wordt opgehaald en weer afgezet bij het hotel. De excursie is in gezelschap van andere toeristen en onder begeleiding van een lokale gids. Deze halve dagexcursie kan zowel in de ochtend als de middag worden georganiseerd, maar is in de middag wel heel mooi vanwege de zonsondergang. 

De rest van de dag kan naar eigen inzicht worden besteed. 

Voor deze excursie wordt u opgehaald bij het hotel. Vroeg in de ochtend staat er een mooie boottocht op het programma langs de 'Preguiças' rivier die zich door het woestijnachtige gebied Lencois Maranhenses krult totdat het de zee bereikt . Onderweg komt u langs de pittoreske vissers nederzettingen van Vassouras, Mandacaru en Caburé. Op het einde van de dag keert u weer terug naar Barreirinhas, waar u wordt afgezet bij het hotel. Deze excursie wordt aangeboden in gezelschap van andere toeristen en onder begeleiding van lokale gidsen. 

De enerverende tocht gaat vandaag verder naar Parnaiba. Jullie worden opgehaald bij het hotel en met een transfer naar Parnaiba gebracht. De transfer wordt verzorgd met een 4x4 terreinwagen en u verkent de prachtige stranden van deze regio en komt langs pittoreske dorpjes als 'Paulinho Neves' en 'Tutoia'.

  • Keuze uit toeristenklasse of superieure klasse accommodatie tijdens uw verblijf in Parnaiba

 

Vandaag staat er een prachtige drie uur durende tocht op het programma, met de 4x4 terreinwagen Naar Jericoacoara. Onderweg komt u langs de prachtige stranden van Camocim, Tatajuba, Guriu, Mangue Seco en kleine vissersdorpjes. Na aankomst in Jericoacoara kunt u de rest van de dag naar eigen inzicht besteden.  

  • Keuze uit toeristenklasse of superieure klasse accommodatie tijdens uw verblijf in Jericaocaora

Vrije dag om naar eigen inzicht te besteden en te genieten van Jericoacoara. 

Vrije dag om naar eigen inzicht te besteden en te genieten van Jericoacoara. 

Vrije dag om naar eigen inzicht te besteden en te genieten van Jericoacoara. 

Vrije dag om naar eigen inzicht te besteden en te genieten van Jericoacoara. 

Vrije dag om naar eigen inzicht te besteden en te genieten van Jericoacoara. 

In de ochtend wordt u opgehaald bij het hotel en met een transfer, in gezelschap van andere toeristen naar Fortaleza gebracht. De transfer duurt circa 4 uur en bestaat uit twee delen. Het eerste deel gaat met een 4x4 terreinwagen over het strand tot aan Jijoca. Hier stapt u over op een kleine bus, waarmee u naar Fortaleza gaat. Hier wordt u afgezet bij het hotel en kan de rest van de dag naar eigen inzicht worden besteed.   

  • Keuze uit toeristenklasse of superieure klasse accommodatie tijdens uw verblijf in Fortaleza

Vandaag eindigt het verblijf in Fortaleza. U wordt naar opgehaald bij het hotel en naar de luchthaven gebracht met een privé transfer, waarna u door gaat naar de volgende bestemming naar keuze. Einde arrangement.

Fortaleza is de hoofdstad (2,5 miljoen inwoners) van de staat Ceará in het Noordoosten van Brazilië. Een zonovergoten, duinrijke strandbestemming met een gemiddelde jaartemperatuur van 27 graden. Fortaleza heeft een uitstekende toeristische infrastructuur met een ruim aanbod aan hotels. Het centrum van deze levendige, jonge stad bruist rondom de 'Mercado Central'.

Fortaleza is één van de beste opties in Brazilië om te winkelen, met name voor kleren, hangmatten en handwerk.'Praia do Futuro' is het langste strand van de stad, met een lengte van wel 25 km. Het is een zeer populair strand om te zwemmen en te duiken. Bovendien zijn er veel faciliteiten langs het strand, zoals kleine horecagelegenheden waar je een lekker drankje of hapje kan nuttigen. Probeer bijvoorbeeld de typische visstoofpot van Ceára, bereid met lokale vis in een saus van verse groenten: één van de meest traditionele gerechten van Fortaleza.

Verder staat Fortaleza bekend om haar uitbundige nachtleven, met talloze gelegenheden waar je de Forro kunt dansen, een typische sensuele dansstijl uit het noordoosten van Brazilië.

Met een bevolking van 700 duizend is de hoofdstad van de staat Maranhão een stad van uniek historisch en cultureel belang die helaas door de meeste toeristen vergeten wordt. Maranhão, de op een na grootste staat in Noordoost-Brazilië, vormt in feite een overgang tussen het noordoosten en Amazonia in verschillende opzichten. Het zuiden en oosten bestaan grotendeels uit halfdroog sertão en uitgestrekte gebieden met babaçu-palmen, terwijl het noorden en noordoosten bedekt zijn met equatoriaal bos en regelmatige regenval kennen. De stad São Luís zelf is een mix van een Amazone-rivierhaven en een noordoostelijke zeehaven gezegend met prachtige stranden. Cultuurhistorisch gezien is nergens in Brazilië de mengeling van Europese, Afrikaanse en inheemse tradities zo intens of zo rijk vertegenwoordigd in folklore.

São Luís deelt zijn Franse oorsprong met Rio de Janeiro, het werd opgericht in 1612 ter ere van koning Lodewijk XIII. Ondanks een bondgenootschap met de Tupinambá-indianen, was er weinig interesse vanuit Frankrijk en de nederzetting capituleerde twee jaar later aan de Portugezen. Een kortstondige bezetting door de Nederlanders tussen 1641 en 1644 maakte van São Luís de enige stad in Brazilië die door drie naties is bezet. Onder de Portugezen groeide de haven van São Luís dankzij de export van suiker en katoen totdat het plantagesysteem, gebaseerd op Afrikaanse slaven en inheemse arbeid, in de 19e eeuw in verval raakte. Tegenwoordig is de plattelandseconomie van Maranhão sterk afhankelijk van de verwerking van de vele derivaten van de babaçu-palm, terwijl rijstteelt belangrijk is op de overstromingsvlaktes van het Amazone-gedeelte van de staat.

De afgelopen jaren zijn er verschillende grote projecten ontwikkeld in Maranhão: het Serra dos Carajás-project, waarbij ijzererts uit 's werelds grootste afzetting per spoor naar de kust wordt gebracht, een gigantische aluminiumfabriek ten zuiden van São Luís en het strategische satellietlanceerstation in Alcântara. Deze initiatieven, samen met de ontdekking van olie, hebben de economie van de staat nieuw leven ingeblazen en migranten uit andere regio's aangetrokken.

Gebouwd op een eiland tussen twee rivieren, met uitzicht op de baai van São Marcos, is het centrum van São Luís compact, wat het mogelijk maakt de belangrijkste attracties van de stad te voet te waarderen. De koloniale architectuur van São Luís wordt beschouwd als een van de mooiste in Brazilië, vooral door het uitgebreide gebruik van Portugese tegels, aanwezig in een prachtig scala aan ontwerpen en kleuren. Het Reviver (Renovatie) project, gestart in 1989, heeft veel gedaan om het verval van deze kostbare historische schat te stoppen door de restauratie van ongeveer 200 gebouwen.

Onder de meest interessante zijn de Catedral da Sé, gebouwd door de jezuïeten in 1726 en het Palácio dos Leões, oorspronkelijk een Frans fort met een vleugje Versailles en nu de residentie en het kantoor van de gouverneur van de staat. De Igreja do Desterro, gebouwd tussen 1618 en 1641, heeft een opmerkelijke gevel en is de enige Byzantijnse kerk in Brazilië. De waterspuwers van de legendarische Fonte do Ribeirão (1796) bewaken de ingang van de ontsnappingstunnels die ooit naar de kerken van de stad leidden.

São Luís heeft een aantal goede musea die alle aspecten van de rijke geschiedenis en cultuur van de stad belichten, van heilige kunst en Afrikaanse religies tot hedendaagse kunst en de Salão de Bens Culturais, dat een uitgebreide tentoonstelling huisvest over Bumba-meu-boi. Deze unieke culturele traditie, die Portugese, Afrikaanse en Amerindiaanse invloeden vermengt, bereikt haar hoogtepunt in de feestelijkheden van eind juni, waarbij talloze groepen uit het binnenland afzakken naar de hoofdstad en door de straten dansen in een kleurrijk muzikaal spektakel.

Aan de overkant van de baai van São Marcos ligt een andere architectonische schat: Alcântara, de eerste hoofdstad van Maranhão, op het eerste stuk Braziliaanse kust dat de Portugezen met suikerriet beplantten. Ooit de rijkste stad in Brazilië, zijn de meeste oudere gebouwen nu in ruïnes, in schril contrast met de nabijgelegen ruimtevaartbasis.

Hoewel de zee de enige route biedt naar een groot deel van de lange, ongerepte kust van Maranhão, zijn er prachtige stranden gemakkelijk bereikbaar over de weg. Het dichtstbijzijnde strand bij São Luís is Ponta de Areia, terwijl Calhau het meest pittoresk is en Araçagi het mooist. Voorbij Araçagi, door palmbossen en over heuvels, ligt het bootbouwstadje São José do Ribamar en het charmante vissersdorpje Raposa.

370 km ten oosten van São Luís ligt het Nationaal Park Lençois Maranhenses, een kustwoestijn van torenhoge duinen, waar hoge regenval meer dan 200 vierkante km lençois (lakens) heeft gecreëerd, bezaaid met kristalheldere zoetwaterlagunes. Toegang tot dit spectaculaire ecosysteem en zijn unieke fauna kan worden verkregen via de stad Barreirinhas.

De grootste attractie van de regio is zonder twijfel het unieke natuurgebied Lençois Maranhenses: een uitgestrekt duinlandschap aan de kust. Door de hoge regenval tijdens het regenseizoen vormen er zich tussen de enorme zandduinen kristalheldere lagunes die zich uitstrekken over een gebied van meer dan 200 vierkante km. Het is een adembenemende en unieke bestemming die een beroep doet op avontuurlijke reizigers die op zoek zijn naar een ongeëvenaarde natuurbeleving. Het duinlandschap, dat door de wind constant verandert, gecombineerd met het turkooisblauwe water van de lagunes, zorgt voor een bijna buitenaards schouwspel dat zijn weerga in de wereld niet kent.

Het plaatsje Barreirinhas fungeert als de toegangspoort tot dit spectaculaire ecosysteem. Vanuit hier kun je uitgebreide tours door de regio maken, waarbij je met een jeep door het fascinerende landschap rijdt en kunt zwemmen in tal van meren en lagunes. Het lokale leven in Barreirinhas zelf is ook de moeite waard om te ervaren, met zijn charmante straatjes, kleurrijke markten en warme, gastvrije inwoners.

De beste tijd om dit gebied te bezoeken is van januari tot juni, wanneer de lagunes en meren op hun volst zijn. In het droge seizoen verdwijnen ze grotendeels, maar zelfs dan blijft de schoonheid van de uitgestrekte zandduinen een bezoek meer dan waard.

Een andere niet te missen bestemming in de regio is het dorp Atins, gelegen aan de monding van de rivier Preguiças. Atins is bekend om zijn rustige, ongerepte stranden en sterke winden, waardoor het een populaire bestemming is voor kitesurfers. Dit afgelegen vissersdorp, bereikbaar per boot vanuit Barreirinhas, biedt een unieke combinatie van rust en avontuur. Vanuit Atins kun je ook naar Lençois Maranhenses trekken, vaak minder druk dan vanuit Barreirinhas, wat zorgt voor een meer exclusieve ervaring van deze natuurlijke pracht. Atins zelf heeft charmante pousadas en kleine restaurants waar je de lokale gastronomie, voornamelijk gebaseerd op vis en zeevruchten, kunt proeven.

Parnaíba is de op een na grootste stad in de staat Piauí en maakt deel uit van een van de mooiste kustlijnen van het land. De stad staat bekend als de toegangspoort tot de Parnaíba Rivierdelta, de grootste open zeedelta in Amerika en de derde grootste ter wereld. Witte zandduinen, Carnauba- en kokospalmbomen, heldere zeeën met warm water, majestueuze rivieren, vijvers, beekjes en rijke fauna zijn enkele van de toeristische attracties van deze onvergetelijke plek.

De tours in de Delta beginnen bij de Porto dos Tatus, in de gemeente Ilha Grande, ongeveer 11 km verwijderd van Parnaíba. Gelegen in het milieubeschermingsgebied (APA) en met meer dan 70 eilanden, herbergt de Delta een ongelooflijke variëteit aan diersoorten, waaronder apen, schildpadden, dolfijnen, krabben en alligators, evenals bedreigde soorten zoals lamantijnen en de scharlaken ibis (een soort rode vogels in de regio). De flora is rijk aan mangroven, beekjes, zoetwaterpoelen en zandduinen, wat de tour en het uitzicht inspirerend maakt.

Lagoa do Portinho ligt 12 km van het centrum vandaan. De kalme wateren en de kracht van de wind maken de plek geschikt voor zeilen en kitesurfen, sandboarden is het favoriete programma van zandboarders. Aan de oevers van de vijvers en lagunes zijn bars met live forró-optredens en opties voor boottochten.

Een van de beroemdste stranden van Parnaíba is Pedra do Sal, zo genoemd vanwege de ophoping van zeezout in de rotsformaties. Het ligt 17 km van het centrum en is 8 km lang, omringd door zandduinen, vijvers, Carnauba-palmen en een prachtige zonsondergang. Het strand trekt surfers, die genieten van de golven van de wilde zee, en kitesurfers, aangetrokken door de sterke wind en de rust aan de andere kant.

Het Porto das Barcas huisvest diverse toeristenbureaus en herbergen, evenals ambachtswinkels en restaurants. In de 20e eeuw werden warenhuizen gebouwd om carnauba- en babassu-was (van Braziliaanse palmbomen) op te slaan, dat toen naar verschillende Europese landen werd geëxporteerd. Tegenwoordig is de toeristische attractie de ruïnes van dergelijke winkels.

Jericoacoara, gelegen aan de noordkust van Brazilië, is een ware parel die elke reiziger moet ervaren. Met haar adembenemende natuurlijke schoonheid en ontspannen sfeer is Jericoacoara de perfecte bestemming voor een heerlijk strandverblijf en een ontspannen afsluiting van uw rondreis door Brazilië.

Het dorpje Jericoacoara ligt direct aan het strand en heeft geen verharde wegen, waardoor het zijn authentieke charme behouden heeft. Hier kunt u heerlijk ontspannen op de prachtige zandstranden, omgeven door indrukwekkende duinen en kristalhelder water. Geniet van de rust en sereniteit terwijl u zich onderdompelt in de tropische schoonheid.

Naast het ontspannen op het strand biedt Jericoacoara ook tal van activiteiten en attracties. Maak een prachtige wandeling naar de iconische rotsformatie 'Pedra Furada' en bewonder de spectaculaire zonsondergangen die door de opening in de rotsen schijnen. Verken de omgeving per buggy of te paard en ontdek de betoverende lagunes, zoals Lagoa Azul en Lagoa do Paraíso, waar u kunt zwemmen, kajakken of gewoon kunt ontspannen op de zachte zandstranden.

Jericoacoara staat ook bekend als een paradijs voor watersportliefhebbers, vooral voor kite- en windsurfers. Met ideale windomstandigheden en ongerepte stranden is het een geweldige plek om deze spannende sporten uit te oefenen.

Voor accommodatie heeft Jericoacoara een breed scala aan opties, van charmante pousadas tot luxe resorts, waar u kunt genieten van comfortabele en gastvrije accommodatie die perfect aansluit bij uw behoeften.

Kortom, Jericoacoara biedt een unieke mix van natuurlijke schoonheid, ontspanning en avontuur, waardoor het een ideale bestemming is voor reizigers die willen genieten van een heerlijk strandverblijf en een onvergetelijke afsluiting van hun rondreis door Brazilië.

Restauranttips Jericoacoara:

  • Tamarindo - Geniet van heerlijke lokale gerechten en internationale specialiteiten in dit gezellige restaurant met een ontspannen sfeer. Probeer zeker de verse visgerechten en smaakvolle caipirinha-cocktails.
  • Na Casa Dela - Dit restaurant biedt een romantische en intieme sfeer met een prachtig uitzicht op de zonsondergang. Proef de heerlijke Braziliaanse keuken en geniet van de gastvrije service.
  • Pimenta Verde - Een populaire plek voor vegetariërs en veganisten, waar gezonde en smaakvolle gerechten worden geserveerd. Laat je verrassen door de creatieve combinaties van lokale ingrediënten.
  • Serafim - Dit gezellige restaurant staat bekend om zijn uitstekende pizza's en pasta's. Geniet van de authentieke Italiaanse smaken en de levendige sfeer.
  • Restaurante Naturalmente - Voor liefhebbers van gezonde voeding en verse, biologische ingrediënten is dit de place to be. Probeer de salades, smoothies en heerlijke veganistische opties.

Ontdek de culinaire scene van Jericoacoara en laat je smaakpapillen verwennen met de diverse en smaakvolle gerechten die deze restaurants te bieden hebben.

Middenklasse hotels

Deluxe 2-persoonskamer Kamertype
Ontbijt inbegrepen Maaltijd type
2 Aantal nachten
1 Aantal kamers

Het Praiano Hotel ligt op een geweldige locatie aan het Meireles-strand in een aangename buurt aan zee en biedt een buitenbad, een bubbelbad en een bar bij het zwembad. Er is gratis WiFi beschikbaar.

Tijdens uw verblijf in dit 4-sterrenhotel in Fortaleza kunt u gratis elke dag genieten van een ​​uitgebreid ontbijt.

Het restaurant serveert een gevarieerd menu met regionale en internationale specialiteiten. U kunt 24 uur per dag roomservice bestellen.

Dankzij de uitstekende locatie van dit hotel hoeft u 's avonds alleen maar de straat over te steken om de beroemdste kunstnijverheidsmarkt van Fortaleza te bezoeken.

Meireles is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in eten, vis, schelp- en schaaldieren en luxe dineren.

Standaard 2-persoonskamer Kamertype
Ontbijt inbegrepen Maaltijd type
3 Aantal nachten
1 Aantal kamers

Dit mooie hotel bevindt zich tegenover de rivier 'Preguiças' in het dorp 'Barreirinhas' en beschikt over 2 zwembaden met een bar en ligbedden, een sportveld voor meerdere sporten en een fitnessruimte. Het biedt kamers met airconditioning, gratis WiFi en een goed ontbijtbuffet in het restaurant. 

De kamers in bungalowstijl bieden een warme sfeer en zijn voorzien van een patio, een hangmat en uitzicht op de tuin. Verder beschikken ze over een 32-inch lcd-tv, een minibar en een badkamer met een haardroger. Het Porto Preguiças Resort ligt op 2 km van het centrum van Barreirinhas centrum en wordt omgeven door groene tuinen. Het is de perfecte uitvalsbasis om het nationale park Lençóis Maranhenses te ontdekken. 

Deluxe 2-persoonskamer Kamertype
Ontbijt inbegrepen Maaltijd type
1 Aantal nachten
1 Aantal kamers

Het Praiano Hotel ligt op een geweldige locatie aan het Meireles-strand in een aangename buurt aan zee en biedt een buitenbad, een bubbelbad en een bar bij het zwembad. Er is gratis WiFi beschikbaar.

Tijdens uw verblijf in dit 4-sterrenhotel in Fortaleza kunt u gratis elke dag genieten van een ​​uitgebreid ontbijt.

Het restaurant serveert een gevarieerd menu met regionale en internationale specialiteiten. U kunt 24 uur per dag roomservice bestellen.

Dankzij de uitstekende locatie van dit hotel hoeft u 's avonds alleen maar de straat over te steken om de beroemdste kunstnijverheidsmarkt van Fortaleza te bezoeken.

Meireles is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in eten, vis, schelp- en schaaldieren en luxe dineren.

Superieure klasse hotels

Superieure 2-persoonskamer Kamertype
Ontbijt inbegrepen Maaltijd type
1 Aantal nachten
1 Aantal kamers

Deze accommodatie in São Luis ligt op korte wandelafstand van het strand van Ponta do Farol. Hotel Luzeiros São Luis heeft goed uitgeruste kamers met een lcd-tv met kabelzenders. Het Luzeiros São Luis Hotel biedt een internationaal restaurant, een bar, een zwembad, een fitnesscentrum en 24-uursroomservice. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een kluisje, een minibar en een haardroger.

Suite (2-persoonskamer) Kamertype
Ontbijt inbegrepen Maaltijd type
1 Aantal nachten
1 Aantal kamers

Casa de Santo Antônio ligt vlakbij het begin van de delta van de rivier Parnaíba. Het beschikt over een buitenzwembad, een fitnesscentrum en een eigen restaurant met een bar. De kamers zijn voorzien van airconditioning en er is gratis WiFi beschikbaar in de hele accommodatie. Alle kamers zijn voorzien van kabel-tv en een minibar. Elke kamer biedt een eigen badkamer met een douche. Sommige kamers hebben een eigen patio. Er is gratis privéparkeergelegenheid bij de accommodatie.

Suite (2-persoonskamer) Kamertype
Ontbijt inbegrepen Maaltijd type
1 Aantal nachten
1 Aantal kamers

Deze accommodatie ligt op 1 minuut lopen van het strand. Hotel Hurricane Jeri ligt in het centrum van Jericoacoara en op 50 meter van de stranden Malhada en Jericoacoara. Het beschikt over een grote, weelderige tuin Er is gratis WiFi in de hele accommodatie. Alle kamers zijn onlangs gerenoveerd en verbouwd. Ze zijn voorzien van een balkon met een hangmat, airconditioning, een televisie en een minibar. Ze hebben ook allemaal een eigen badkamer met een warme douche. Hotel Hurricane Jeri biedt een ontbijtbuffet. Een massageservice en pendeldienst zijn beschikbaar tegen een toeslag. De excursiebalie van het hotel kan buggyrijden, quadrijden en ritjes met paard en wagen voor u regelen. Kitesurfen en surflessen zijn ook beschikbaar tegen een toeslag.

Excursies inbegrepen

Deze halve dagexcursie neemt u mee naar het nationale park 'Lençóis Maranhenses'. U wordt opgehaald bij het hotel en na afloop er weer afgezet in een 4x4 terreinwagen. De excursie wordt aangeboden in gezelschap van andere toeristen en onder begeleiding van een lokale gids. De excursie is overigens ook beschikbaar op privé basis met een Engelstalige gids. Informeer bij ons naar de meerkosten.

Geniet tijdens de excursie van de spectaculaire meren en zandduinen. Dit natuurgebied wordt beschouwd als één van de zeven natuurwonderen.

Ontdek het betoverende Lençóis Maranhenses per 4x4 vanuit het pittoreske stadje Barreirinhas. Dit unieke landschap, dat nergens anders op aarde te vinden is, fascineert met zijn glooiende witte zandduinen, diepblauwe zoetwaterlagunes en een boeiende verscheidenheid aan wilde dieren, nog grotendeels onbekend bij wetenschappers. Met een indrukwekkende oppervlakte van 155 duizend hectare, wat het grootste nationale park in het noordoosten van Brazilië maakt, is Lençóis Maranhenses vergelijkbaar in omvang met de bruisende stad São Paulo, maar wordt het slechts bevolkt door een honderdtal families. In de weelderige staat Maranhão gelegen, is dit majestueuze natuurwonder één van de zeven natuurlijke hoogtepunten van de wereld. Het avontuurlijk verkennen van deze ongetemde schoonheid is een must voor elke natuurliefhebber.

Deze excursie start in Barreirinhas met een mooie boottocht langs de 'Preguiças' rivier die zich door het woestijnachtige gebied Lençóis Maranhenses krult totdat het de zee bereikt . Onderweg komt de excursie langs de pittoreske vissers nederzettingen van Vassouras, Mandacaru en Caburé. In Vassouras zijn ook de kleine Lençóis te zien, zoals de locals het noemen. In Caburé is er de gelegenheid om te lunchen en te genieten van het strand. Daarna gaat de boottocht weer langzaam terug naar Barreirinhas.

De excursie wordt aangeboden in gezelschap van andere toeristen en onder begeleiding van een lokale gids. De excursie is ook beschikbaar op privé basis met een Engelssprekende gids. Informeer bij ons naar de meerkosten. 

Optionele excursies

Datum: Van: Naar: Vertrek: Aankomst: Overstap: Airline:
02/10/2020 Brussel Fortaleza 11:35 20:40 1 TAP
04/10/2020 Fortaleza São Luís 19:55 01:20 (nacht van 4 op 5 oktober) 1 AZUL
16/10/2020 Fortaleza Brussel 22:10 14:45 aankomst op Zaventem de volgende dag 17 oktober 1 TAP
Ja, ik heb het privacy beleid gelezen en begrepen en ik ga ermee akkoord dat de gegevens die ik verstrek elektronisch worden verzameld en opgeslagen. Mijn gegevens worden alleen strikt gebruikt voor het verwerken en beantwoorden van mijn verzoek, conform het privacy beleid.