Reiscode: CBJIN2M

Reisvoorstel 5885, Strandvakantie in Brazilie, november-december 2019

Hierbij ontvangt u het reisvoorstel naar Brazilië. Het is een prachtige reis geworden - Kitesurfen en relaxen - op basis van uw reiswensen.

Uiteraard zijn wijzigingen nog mogelijk in het offertetraject. Het is immers een reis op maat. Neem het rustig door en dan verneem ik graag uw terugkoppeling.

De geselecteerde vluchten zijn nu nog beschikbaar. Om de reis voor deze reissom te boeken, is het belangrijk om de rondreis zo spoedig mogelijk vast te leggen, zodat we de geselecteerde vluchten kunnen garanderen voor het gebruikte tarief en de geselecteerde accommodaties beschikbaarheid hebben.

In de regel geldt, hoe langer we wachten met het boeken, des te duurder worden de vluchten, want de goedkopere boekingsklasses raken als eerste vol op de vluchten en daardoor kunnen de tickets duurder worden.
  

  • Om de reis te boeken, ontvangen wij graag de volgende gegevens: 
     
    • Namen zoals vermeld in het paspoort
    • Geboortedata
    • Paspoortnummers
    • Adres voor vermelding op de factuur
    • Mobiel nummer waarop het reisgezelschap tijdens de reis bereikbaar is
    • Contactgegevens van kennis of familie die niet meegaat tijdens de reis

       
  • Deze gegevens kunt u via het aanvraag tabblad van het reisvoorstel versturen. Uw gegevens worden via een beveiligde HTTPS verbinding naar ons verstuurd.

 

Uitkijkend naar uw reactie. 

Hartelijke groet namens het BRS team,

Gustavo Lucena Lage
Reisadviseur

 

1.975,00 € p.p. 15 dagen
  • Kitesurfen in Cumbuco
  • Relaxen in Jericoacoara
  • Strandvakantie puur
  • Vluchten, incl 23kg per persoon ruimbagage
  • Dag 01: 28 november 2019 (Vlucht naar Brazilie en begin Landarrangement)
  • Dag 15: 11 december 2019  (Einde landarrangement)
  • Dag 16: 12 december 2019 (aankomst Nederland)

Reissom:

  • € 1.975,-  per persoon op basis van 2 personen. 
    Wij bieden u een vroegboekkorting aan van € 55,- per persoon wanneer u deze reis boekt voor  23 juli 2019. De korting is geldig bij betaling per reguliere bankoverschrijving.

Inbegrepen:

  • Alle vermelde vluchten, zie tabblad vluchtschema. Inclusief 1x 23 kg bagage per persoon
     
  • Alle vermelde hotels en maaltijden, zie tabblad hotels
     
  • Vervoer; 
    Alle vermelde transfers 
     
  • Excursies; 
    Excursies die vermeld zijn in het excursie tabblad of de dag tot dag beschrijving. 
     
  • Reisbegeleiding; 
    Gedurende de reis bieden wij per bestemming in Brazilië lokale vertegenwoordiging ter plaatse bij wie u terecht kunt voor tips, reisondersteuning en optionele excursies. Zo geniet u van de vrijheid van het individuele reizen, maar wel altijd met ondersteuning ter plaatse. 
     
  • Zekerheden; 
    Brazilië Reis Specialist is lid van de SGR, ANVR, DRV en het Calamiteitenfonds. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat BRS voldoet aan de strengste normen die aan een Nederlandse reisorganisatie gesteld kunnen worden. Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) beschermt vooruitbetaalde reisgelden van reizigers die bij een SGR-deelnemer een reis boeken. Alle reis- en verblijfsovereenkomsten zijn financieel gedekt door SGR conform de garantieregeling SGR (www.sgr.nl).
     

Niet inbegrepen: 

  • Bijdrage calamiteitenfonds á € 2,50 per boeking 
     
  • Boekingskosten á € 25,- per boeking

Na aankomst in Fortaleza wordt u verwelkomd op de luchthaven en met een privé transfer naar het hotel gebracht in Cumbuco. De komende dagen gaat u heerlijk genieten van deze badplaats. 

  • Keuze uit toeristenklasse of superieure klasse accommodatie tijdens uw verblijf in Cumbuco

Vrije dag om naar eigen inzicht te besteden. Ter plaatse zijn optionele tours te boeken. 

Vrije dag om naar eigen inzicht te besteden. Ter plaatse zijn optionele tours te boeken. 

Vrije dag om naar eigen inzicht te besteden. Ter plaatse zijn optionele tours te boeken. 

Vrije dag om naar eigen inzicht te besteden. Ter plaatse zijn optionele tours te boeken. 

Vandaag eindigt het arrangement in Manaus. U wordt opgehaald bij het hotel en met een privé transfer naar Jericoacoara gebracht (duur circa 3 uur). Na aankomst kunt u de komende dagen heerlijk genieten van deze fantastische badplaats.

  • Keuze uit toeristenklasse of superieure klasse accommodatie tijdens uw verblijf in Jericoacoara

Vrije dag om naar eigen inzicht te besteden en te genieten van Jericoacoara. 

Vrije dag om naar eigen inzicht te besteden en te genieten van Jericoacoara. 

Vrije dag om naar eigen inzicht te besteden en te genieten van Jericoacoara. 

Vrije dag om naar eigen inzicht te besteden en te genieten van Jericoacoara. 

Vrije dag om naar eigen inzicht te besteden en te genieten van Jericoacoara. 

Vrije dag om naar eigen inzicht te besteden en te genieten van Jericoacoara. 

Vandaag eindigt het arrangement in Jericoacoara. U wordt opgehaald in Jericoacoara en naar Cumbuco gebracht. De transfer duurt een aantal uur. 

 De rest van de dag kan naar eigen inzicht worden besteed.

  • Keuze uit toeristenklasse of superieure klasse accommodatie tijdens uw verblijf in Cumbuco

Vandaag komt er een einde aan de reis. U wordt met een transfer opgehaald bij de accommodatie en naar Fortaleza gebracht, waar u wordt afgezet op de luchthaven of het hotel. 

Gelegen in de zonnige staat Ceará, in het noordoosten van Brazilië, ligt het charmante voormalige vissersdorpje Cumbuco. Dit schilderachtige plaatsje, slechts 30 km verwijderd van het bruisende Fortaleza, biedt met een ruime keuze aan gezellige pousadas, hotels en restaurants.

Cumbuco heeft zich internationaal op de kaart gezet als een fantastische bestemming voor kite- en windsurfers, dankzij de betrouwbare en gestage passaatwinden die het gebied kenmerken. Maar het avontuur strekt zich hier verder uit dan het water alleen.

Het landschap van Cumbuco is betoverend en divers, van torenhoge zandduinen tot uitgestrekte kokospalmplantages en adembenemende stranden. Kristalheldere lagunes, waaronder Lagoa do Parnamirim en Lagoa do Banana, bieden perfecte locaties voor een verfrissende duik, serene kajaktochten of idyllische boottochtjes.

De opwindende buggytochten over de zandduinen zijn een onmisbaar avontuur voor sensatiezoekers. En voor wie van nog meer actie houdt, zijn er ook mogelijkheden om te sandboarden, een spannende activiteit die je de kans geeft de schoonheid van de duinen op een unieke manier te ervaren. Cumbuco is een paradijs dat de perfecte mix biedt van avontuur, natuur en strand.

Jericoacoara, gelegen aan de noordkust van Brazilië, is een ware parel die elke reiziger moet ervaren. Met haar adembenemende natuurlijke schoonheid en ontspannen sfeer is Jericoacoara de perfecte bestemming voor een heerlijk strandverblijf en een ontspannen afsluiting van uw rondreis door Brazilië.

Het dorpje Jericoacoara ligt direct aan het strand en heeft geen verharde wegen, waardoor het zijn authentieke charme behouden heeft. Hier kunt u heerlijk ontspannen op de prachtige zandstranden, omgeven door indrukwekkende duinen en kristalhelder water. Geniet van de rust en sereniteit terwijl u zich onderdompelt in de tropische schoonheid.

Naast het ontspannen op het strand biedt Jericoacoara ook tal van activiteiten en attracties. Maak een prachtige wandeling naar de iconische rotsformatie 'Pedra Furada' en bewonder de spectaculaire zonsondergangen die door de opening in de rotsen schijnen. Verken de omgeving per buggy of te paard en ontdek de betoverende lagunes, zoals Lagoa Azul en Lagoa do Paraíso, waar u kunt zwemmen, kajakken of gewoon kunt ontspannen op de zachte zandstranden.

Jericoacoara staat ook bekend als een paradijs voor watersportliefhebbers, vooral voor kite- en windsurfers. Met ideale windomstandigheden en ongerepte stranden is het een geweldige plek om deze spannende sporten uit te oefenen.

Voor accommodatie heeft Jericoacoara een breed scala aan opties, van charmante pousadas tot luxe resorts, waar u kunt genieten van comfortabele en gastvrije accommodatie die perfect aansluit bij uw behoeften.

Kortom, Jericoacoara biedt een unieke mix van natuurlijke schoonheid, ontspanning en avontuur, waardoor het een ideale bestemming is voor reizigers die willen genieten van een heerlijk strandverblijf en een onvergetelijke afsluiting van hun rondreis door Brazilië.

Restauranttips Jericoacoara:

  • Tamarindo - Geniet van heerlijke lokale gerechten en internationale specialiteiten in dit gezellige restaurant met een ontspannen sfeer. Probeer zeker de verse visgerechten en smaakvolle caipirinha-cocktails.
  • Na Casa Dela - Dit restaurant biedt een romantische en intieme sfeer met een prachtig uitzicht op de zonsondergang. Proef de heerlijke Braziliaanse keuken en geniet van de gastvrije service.
  • Pimenta Verde - Een populaire plek voor vegetariërs en veganisten, waar gezonde en smaakvolle gerechten worden geserveerd. Laat je verrassen door de creatieve combinaties van lokale ingrediënten.
  • Serafim - Dit gezellige restaurant staat bekend om zijn uitstekende pizza's en pasta's. Geniet van de authentieke Italiaanse smaken en de levendige sfeer.
  • Restaurante Naturalmente - Voor liefhebbers van gezonde voeding en verse, biologische ingrediënten is dit de place to be. Probeer de salades, smoothies en heerlijke veganistische opties.

Ontdek de culinaire scene van Jericoacoara en laat je smaakpapillen verwennen met de diverse en smaakvolle gerechten die deze restaurants te bieden hebben.

Middenklasse hotels

Standaard 2-persoonskamer Kamertype
Ontbijt inbegrepen Maaltijd type
3 Aantal nachten
1 Aantal kamers

Het charmante Hotel Casa Dona Rosa ligt in een groene omgeving en biedt een zwembad, een hot tub en comfortabele kamers met gratis WiFi. U kunt ontspannen op het zonneterras met ligstoelen, of gebruikmaken van de barbecuefaciliteiten.

De kamers van Casa Dona Rosa hebben airconditioning en een eigen badkamer met een warme douche.

Het dagelijkse ontbijt bestaat uit een verscheidenheid aan vers fruit, brood en vleeswaren. In de bar van het hotel kunt u genieten van een selectie drankjes.

Standaard 2-persoonskamer Kamertype
Ontbijt inbegrepen Maaltijd type
7 Aantal nachten
1 Aantal kamers
Deluxe 2 persoonskamer € 57,- pp Upgrade optie

Dit hotel beschikt over 44 charmante en elegante kamers, sierlijk ingericht met Braziliaanse meubels. Ze beschikken allemaal over airconditioning, koelkastje en een kluisje. Het hotel ligt direct aan het bekendste strand van Jericoacoara en heeft een restaurant aan het strand, een strandbar, wasserette service, een mooi zwembad en een spa. Dit hotel is één van de beste opties om in Jeri (zoals de locals het plaatsje noemen) te verblijven.

Standaard 2-persoonskamer Kamertype
Ontbijt inbegrepen Maaltijd type
3 Aantal nachten
1 Aantal kamers

Het charmante Hotel Casa Dona Rosa ligt in een groene omgeving en biedt een zwembad, een hot tub en comfortabele kamers met gratis WiFi. U kunt ontspannen op het zonneterras met ligstoelen, of gebruikmaken van de barbecuefaciliteiten.

De kamers van Casa Dona Rosa hebben airconditioning en een eigen badkamer met een warme douche.

Het dagelijkse ontbijt bestaat uit een verscheidenheid aan vers fruit, brood en vleeswaren. In de bar van het hotel kunt u genieten van een selectie drankjes.

Excursies inbegrepen

Optionele excursies

In de Cumbuco en omgeving zijn talloze leuke activiteiten te beleven en deze kunnen ter plaatse worden geboekt bij de accommodatie waar u verblijft.

Bekijk hier een overzicht:

Kitesurfen

Cumbuco is een topbestemming voor kitesurfen. Ter plaats is kitesurf uitrusting te huren en kunnen tal van downwind tours worden beleefd.

Paardrijden

Het uitgestrekte strand leent zich bij uitstek om al dan niet onder begeleiding paard te rijden.

Wandelen

Strandwandelingen, hiken in de duinen of in het natuurpark Serra do Baturité. Er zijn volop gelegenheden om leuke tochten te maken.

Buggytour

Er zijn diverse mogelijkheden voor spectaculaire trips met een buggy over het strand of in de duinen.

Quads

Op het strand kun je quads huren. Een quad is een mix tussen een buggy en een off- road motor.

Sandboarding

Op een soort snowboard van de hoge duinen glijden.

Zeilen met een Jangada

Deze traditionele vissersboten die meer op een vlot met een zeil lijken, worden nog steeds door de lokale vissers gebruikt.

Deze enerverende buggytocht brengt u naar 2 prachtige meren nabij Jericoacoara. Onderweg komt u langs de spectaculaire rotsformatie 'Pedra Furada', die u kunt gaan bekijken. Het is een korte wandeling daarheen.

Engelse beschrijving excursie:

This tour of the lagoons is one of the best this area can offer. Lagoa Azul (Blue Lagoon) is considered to be one of the most beautiful in the world. Its colour changes with the depth of the water, ranging from clear translucent blue along the shallow shoreline to dark blue out in the deep middle. Swimming here is like a natural relaxation session - the water temperature is pleasant and the idyllic surroundings are calm and peaceful. Fins and snorkels are available for rent. At Lagoa do Paraíso (Paradise Lagoon) you can go for a swim, relax and grab a bite to eat in an excellent local restaurant.

Prijs 75 € / p. P.
Datum: Van: Naar: Vertrek: Aankomst: Overstap: Airline:
28/11/2019 Amsterdam Fortaleza 10:05 15:50 0 KLM
11/12/2019 Fortaleza Amsterdam 18:55 10:30 aankomst volgende dag 12 dec op Schiphol 1 Air France
Ja, ik heb het privacy beleid gelezen en begrepen en ik ga ermee akkoord dat de gegevens die ik verstrek elektronisch worden verzameld en opgeslagen. Mijn gegevens worden alleen strikt gebruikt voor het verwerken en beantwoorden van mijn verzoek, conform het privacy beleid.