Reiscode: 205

Pantanal Jungle Lodge, 4- of 5-daagse arrangement

 

De Pantanal Jungle Lodge heeft een houten structuur en is in harmonie met de omgeving gebouwd. Het is de perfecte plek is om de Pantanal te ontdekken, vanwege de ligging, diep in de wetlands van de Pantanal in een bosrijk gebied. Deze lodge combineert comfort en een prachtige locatie om u zo een fantastische Pantanal beleving te bieden.

Boekingsprocedure:

Heeft u interesse in deze bouwsteen en wenst u deze los te boeken of op te nemen in een rondreis? Neem contact met ons op en ontvang een persoonlijk reisvoorstel.

 

Voordelen reisvoorstel:

 • Kosteloos en vrijblijvend:
  Uw persoonlijke reisvoorstel stellen wij gratis en vrijblijvend voor u samen. U bent dus nergens aan gebonden. Bovendien ontvangt u het voorstel meestal al binnen één werkdag.
   
 • Flexibiliteit:
  • Inkorten of verlengen: Bent u in hoofdlijnen geïnteresseerd in deze voorbeeld bouwsteen en wenst u de reis te verlengen, in te korten, of het combineren met een andere bestemming in Brazilië? Geen probleem; wij verwerken dit in uw persoonlijke reisvoorstel. 
    
 • Exacte reissom wordt berekend, rekening houdend met:
   
  • de samenstelling van uw reisgezelschap en gewenste kamer indeling. De gemiddelde prijs per persoon verschilt namelijk, indien u alleen reist, met twee personen of bijvoorbeeld een reis met 4 personen boekt.
vanaf 765,00 € p.p. 4 dagen
 • Fantastische Pantanal beleving
 • Kans om de Jaguar te spotten
blauwe hyacinthara Pantanal Brazilie
Capibara Pantanal Brazilie
Piuva boom Pantanal Brazilie
Vogel zonsondergang Pantanal
Tamandua miereneter Pantanal Brazilie
Tucano Pantanal Brazilie

Inbegrepen:
 

 • Accommodatie;
  Pantanal Jungle Lodge, 2-persoonskamer, 3 of 4 nachten (1 nacht kamperen in de wetlands van de Pantanal is beschikbaar in het 4 nachten arrangement). Het 4 nachten arrangement kost 898,- Euro per persoon op basis van deelname van 2 personen. 
   
  • Maaltijden; 
   Het arrangement is op basis van volpension, dus alle maaltijden zijn inbegrepen
    
  • Vervoer; 
   Retourtransfers Campo Grande - Pantanal 
    
  • Excursies; 
   Excursies die vermeld zijn in het excursie tabblad of de dag tot dag beschrijving
    
  • Reisbegeleiding; 
   Gedurende de reis bieden wij per bestemming in Brazilië lokale vertegenwoordiging ter plaatse bij wie u terecht kunt voor tips, reisondersteuning en optionele excursies. Zo geniet u van de vrijheid van het individuele reizen, maar wel altijd met ondersteuning ter plaatse. 
    
  • Zekerheden; 
   Brazilië Reis Specialist is lid van de SGR, ANVR, DRV en het Calamiteitenfonds. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat BRS voldoet aan de strengste normen die aan een Nederlandse reisorganisatie gesteld kunnen worden. Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) beschermt vooruitbetaalde reisgelden van reizigers die bij een SGR-deelnemer een reis boeken. Alle reis- en verblijfsovereenkomsten zijn financieel gedekt door SGR conform de garantieregeling SGR (www.sgr.nl).
    

  Niet inbegrepen: 
   

  • Bijdrage calamiteitenfonds á € 2,50 per boeking 
    
  • Boekingskosten á € 25,- per boeking

  Vandaag start het Pantanal avontuur. U wordt opgehaald bij het hotel en met een privé transfer naar de Pantanal gebracht. Deze transfer duurt een paar uur. Na aankomst start het Pantanal arrangement op basis van volpension en met dagelijkse excursies inbegrepen. 

  • Keuze uit toeristenklasse of superieure klasse accommodatie tijdens uw verblijf in de Pantanal

  Tijdens uw verblijf in de Pantanal is het arrangement op basis van volpension, met dagelijkse excursies inbegrepen. De aangeboden excursies zijn onder andere natuurwandelingen, piranha vissen, kano tochten, paardrijtochten, zonsopgang- en zonsondergang tours. Ook staan er avondexcursies op het programma om op zoek te gaan naar dieren in het wild die 's nachts actief zijn.

  Dagelijks staan er gemiddeld twee excursies op het programma. Één in de ochtend en één in de middag na de lunch als het wat koeler is. Tussen beide excursies door is er de gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de faciliteiten op de lodge en een heerlijke Braziliaanse buffet lunch. 

  Tijdens het verblijf in de Pantanal is er minimaal één avondexcursie ingepland. Alle tours zijn bedoeld om te genieten van de natuur en op zoek te gaan naar de unieke dieren van de Pantanal. Neem uw verrekijker mee en ga op zoek naar de Jaguar, honderden soorten vogels, reuzenmiereneters, kaaimannen en Capibara's. 

  Iedere lodge heeft een iets ander programma, maar de basis is zoals hierboven beschreven. Bij de beschrijving van de lodge ziet u een link met het exacte dag tot dag programma tijdens uw verblijf in de Pantanal. 

   

  U verblijft in de lodge op basis van volpension, met dagelijkse excursies inbegrepen. Indien u een voorkeur heeft voor bepaalde excursies, dan kunt u dit doorgeven aan de lodge en dan houden ze daar rekening mee. 

  Vandaag eindigt het Pantanal arrangement. U wordt opgehaald bij de lodge en naar het hotel in Campo Grande gebracht. Deze transfer duurt een aantal uur. Na aankomst kunt u de rest de dag naar eigen inzicht besteden. 

  • Keuze uit toeristenklasse of superieure klasse accommodatie tijdens uw verblijf in Campo Grande

  Campo Grande ligt in de staat Mato Grosso do Sul en heeft zich in de laatste 40 jaar ontwikkeld van een kleine stad tot een metropool van bijna 1 miljoen inwoners. Het is het economisch hart van een enorm gebied dat wordt gedreven door de veehouderij. Campo Grande is de hoofdstad van de staat en vanwege de grotere luchthaven dient het als toegangspoort tot de zuidelijke Pantanal en de 'Serra da Bodoquena' regio, dat met Bonito het eco-toeristisch centrum van heel Brazilië huist.

  De Zuidelijke Pantanal is beter te bereiken vanuit Campo Grande. Het verschil met Noord Pantanal is dat je het zuidelijke gedeelte goed kan combineren met Bonito, de hoofdstad van het Braziliaanse ecotoerisme. Cuiaba vormt de toegangspoort tot de Noordelijke Pantanal, waar weer hele andere lodges zijn, met name gespecialiseerd in het spotten van de Jaguar rondom Porto Jofre. In de Zuidelijke Pantanal zijn ook enkele lodges, waarbij u de Jaguar kunt spotten zoals de Pantanal Jungle Lodge nabij Corumba. 

  De Pantanal is een gigantische laagland, dat tijdens het regenseizoen (december - maart) grotendeels onderloopt, en het grootste moerasgebied ter wereld vormt. Met een ontzagwekkende oppervlakte van circa 150.000 vierkante kilometers zijn de wetlands van de Pantanal meer dan vier keer zo groot als Nederland. Een uniek gebied met weelderige vegetatie en ontelbare riviertjes en meren. Het is de beste plek in Brazilië om de bijzondere fauna te bewonderen, zoals de zeldzame en elegante jaguar, wilde papagaaien, miereneters, wilde zwijnen, de capibara, zwarte kaaimannen en meer da 600 verschillende vogelsoorten zoals de Jabiru. Een safari naar deze bijzondere wildernis is een unieke ervaring en een uitstekende gelegenheid om alle zeldzame vogels en dieren te spotten en te fotograferen. Zonder twijfel is een bezoek aan de Pantanal een hoogtepunt van elke reis. Het gebied heeft diverse lodges in diverse comfort klasses, veelal op basis van volpension en met inbegrip van dagelijkse excursies.

  Toeristenklasse Hotels

  Standaard 2-persoonskamer Kamertype
  Volpension Maaltijd type
  3 of 4Aantal nachten
  1Aantal kamers

  Deze lodge bevindt zich diep in de Pantanal in een prachtig ongerept gebied, aan de oevers van de Miranda rivier. De Pantanal Jungle Lodge heeft een houten structuur, gebouwd op palen, waardoor het ook in het wetseason de perfecte plek is om de Pantanal te ontdekken. Deze lodge combineert comfort en een prachtige locatie om u zo een fantastische Pantanal beleving te bieden. 

  Jaguar spotten:

  Aangezien dit een ongerept stuk Pantanal is, komt de Jaguar hier ook voor. Dus met een beetje geluk, lukt het om de Jaguar te spotten. 

  Tot de faciliteiten behoren:

  Buffet restaurant met airco gedeelte (Ontbijt, lunch en diner inbegrepen)
  Lounge gedeelte
  Bar
  Tuin met hangmatten om in te relaxen
  Game area (met pooltafel)
  Zwembad
  Gratis Wifi

  Meerdaagse programma's:

  De meerdaagse arrangementen zijn op basis van volpension en met dagelijkse wildlife excursies inbegrepen, onder begeleiding van ervaren natuurgidsen. U kunt meerdaagse arrangementen boeken van 2,3,4 of meer nachten.

  Het 4 dagen / 3 nachten arrangement wordt het meest geboekt.    

  Excursies inbegrepen

  In dit arrangement zijn de volgende 8 excursies inbegrepen, gemiddeld 2 per dag. De exacte volgorde wordt tijdens de checkin doorgegeven. 

  - Piranha vissen

  - Zonsondergang boot tour met wildlife spotten in de avond

  - Rivier safari om wildlife te spotten

  - Riverfloaten (zwemmen in de rivier)

  - Landsafari om wildlife te spotten

  - Natuurwandeling om wildlife te spotten

  - Paardrij tocht

  - Kano tocht

  In dit arrangement zijn de volgende 9 excursies inbegrepen, gemiddeld 2 per dag. De exacte volgorde wordt tijdens de checkin doorgegeven. De excursies worden begeleid door Engelssprekende gidsen. 

  - Piranha vissen

  - Zonsondergang boot tour met wildlife spotten in de avond

  - Rivier safari om wildlife te spotten

  - Riverfloaten (zwemmen in de rivier)

  - Landsafari om wildlife te spotten

  - Natuurwandeling om wildlife te spotten

  - Paardrij tocht

  - Kano tocht

  - Kamperen in de wildernis. Tijdens één van de nachten gaat u kamperen in de wetlands van de Pantanal in een prachtig afgelegen gebied met veel kans om wildlife te spotten, waaronder de Jaguar. Er wordt een tent opgezet en u slaapt op een matras met dekentje. De gids zorgt voor een heerlijk diner tijdens het kamp. 

  Optionele excursies

  Ja, ik heb het privacy beleid gelezen en begrepen en ik ga ermee akkoord dat de gegevens die ik verstrek elektronisch worden verzameld en opgeslagen. Mijn gegevens worden alleen strikt gebruikt voor het verwerken en beantwoorden van mijn verzoek, conform het privacy beleid.