Reiscode: 111

Iberostar Grand Amazon

De Iberostar Grand Amazon is een luxe schip dat haar gasten meeneemt op een spannende en adembenemende cruise langs de Rio Negro in de Amazone. Met veel comfort en een uitstekende service is de gast verzekerd van een onvergetelijke vakantie in de Amazone.


Boekingsprocedure:

Heeft u interesse in deze bouwsteen en wenst u deze los te boeken of op te nemen in een rondreis? Neem contact met ons op en ontvang een persoonlijk reisvoorstel. 
 

Voordelen reisvoorstel:

 • Kosteloos en vrijblijvend:
  Uw persoonlijke reisvoorstel stellen wij gratis en vrijblijvend voor u samen. U bent dus nergens aan gebonden. Bovendien ontvangt u het voorstel meestal al binnen één werkdag.
   
 • Flexibiliteit:
  • Inkorten of verlengen: Bent u in hoofdlijnen geïnteresseerd in deze voorbeeld bouwsteen en wenst u de reis te verlengen, in te korten, of het combineren met een andere bestemming in Brazilië? Geen probleem; wij verwerken dit in uw persoonlijke reisvoorstel. 
    
 • Exacte reissom wordt berekend, rekening houdend met:
   
  • de samenstelling van uw reisgezelschap en gewenste kamer indeling. De gemiddelde prijs per persoon verschilt namelijk, indien u alleen reist, met twee personen of bijvoorbeeld een reis met 4 personen boekt.
 • Luxe Amazone Cruise
 • Verken de Amazone in stijl en comfort
 • Inbegrepen:
   
  • Accommodatie;
   In het gewenste schip is een standaard cabine inbegrepen. Upgrades zijn uiteraard mogelijk. De mogelijkheden verschillen per schip. Informeer bij ons naar de upgrade opties. 
    
  • Maaltijden; 
   Het arrangement is op basis van volpension, dus alle maaltijden zijn inbegrepen
    
  • Excursies; 
   Dagelijks staan er excursies op het programma onder begeleiding van ervaren Engelssprekende natuurgidsen, inbegrepen in het arrangement. Andere talen zijn op aanvraag. 
    
  • Reisbegeleiding; 
   Gedurende de reis bieden wij per bestemming in Brazilië lokale vertegenwoordiging ter plaatse bij wie u terecht kunt voor tips, reisondersteuning en optionele excursies. Zo geniet u van de vrijheid van het individuele reizen, maar wel altijd met ondersteuning ter plaatse. 
    
  • Zekerheden; 
   Brazilië Reis Specialist is lid van de SGR, ANVR, DRV en het Calamiteitenfonds. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat BRS voldoet aan de strengste normen die aan een Nederlandse reisorganisatie gesteld kunnen worden. Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) beschermt vooruitbetaalde reisgelden van reizigers die bij een SGR-deelnemer een reis boeken. Alle reis- en verblijfsovereenkomsten zijn financieel gedekt door SGR conform de garantieregeling SGR (www.sgr.nl).

    
 • Niet inbegrepen: 
   
  • Vluchten; 
   De vluchten naar- en in Brazilië worden aangeboden door verschillende luchtvaartmaatschappijen, aangezien er dagelijks diverse opties zijn om te vliegen naar- en in Brazilië. Wij zoeken altijd samen met u naar het best passende schema voor de scherpste tarieven op de gewenste reisdagen. Dit verschilt per dag en per klant en om deze reden zijn de vluchten niet opgenomen in de reissom van de voorbeeld arrangementen op onze site.

   Voor deze reis adviseren wij aan te vliegen op Manaus, vanwaar het arrangement begint.

   Neem contact met ons op en wij stellen een logistiek passend vluchtschema voor u samen.
    
  • Vervoer van het hotel of het vliegveld naar de haven in Manaus zijn niet inbegrepen
    
  • Pier fee & tourism tax van usd 40 per persoon per persoon, ter plaatse te betalen
    
  • Bijdrage calamiteitenfonds á € 2,50 per boeking 
  • Sgr bijdrage a  € 5,00 per persoon
  • Boekingskosten á € 25,- per boeking

    
 • Reissom:
   
  • De vermelde reissom bij onze voorbeeldrondreizen betreft een hele goede indicatie. Het kan echter voorkomen dat uw reis kan net vallen tijdens een feestdag, of er gelden hoogseizoen prijzen, waardoor hotels gedurende die periode een afwijkende prijs hanteren. Neem daarom altijd eerst contact met ons op, zodat wij de beschikbaarheid kunnen checken en de exacte reissom kunnen berekenen voor u. 
    
  • De reissom is gebaseerd op deelname van 2 personen. Bij deelname van meerdere personen op dezelfde kamer, dan zakt de reissom iets. Indien u deze reis wenst te boeken als éénpersoons reis, dan geldt er een toeslag. Informeer bij ons naar de meerkosten.

Engelse beschrijving:

Day 1 | Friday - Passengers check-in at Iberostar reception office in the harbor. Embark, accommodation in cabins and reservation of tables to the restaurant. 4:00pm Ship departs to Manacapuru, passing by Ponta Negra. Captain's welcome cocktail party, presentation of officers and crew in the Lua salon. Lecture on safety and abandon ship procedures. Welcome dinner in the Kuarup restaurant. Live music and first contacts in the party salon and open bar on the top deck.

Day 2 | Saturday - Passing through Manacapuru harbor. After breakfast, we will visit at the home of a Caboclo (locals) in the region of Lake Janauacá to get to know their way of life, customs and cultures.Lunch at the Kuarup restaurant. Piranha fishing or Boat ride in the region of Manaquiri. Dinner at the Kuarup restaurant. Alligator spotting.

Day 3 | Sunday - Breakfast at the upper deck. Bird watching at Lago Janauacá. Boat excursion through the "Igarapés" and Jungle trekking. Lunch at the Kuarup restaurant. Boat rides through Igarapés and Igapós in the region of Janauari lake. Visit the region on a floater with the opportunity to purchase local crafts. Dinner at the Kuarup restaurant.

Day 4 | Monday - On the way to Manaus we will see the Meeting of the waters. After breakfast, arrival in Manaus.

Het tropische regenwoud en de ongekende biodiversiteit maken het Amazone gebied wereldberoemd. De omvang van het regenwoud is moeilijk te bevatten: Nederland past makkelijk 100x in deze groene oceaan. Met zijn internationaal vliegveld is Manaus de toegangspoort tot de Amazone.

Hotels en lodges rondom deze miljoenenstad bieden de toerist een perfecte manier om de geuren, kleuren en geluiden van het oerwoud in zich op te nemen, ongetwijfeld één van de hoogtepunten van een reis naar Brazilië. Ontmoet de roze rivierdolfijn 'boto', maak kennis met de lokale bevolking en beleef de unieke flora en fauna.

Brazilië Reis Specialist biedt in alle Braziliaanse regio's reisarrangementen aan. Deze zijn los te boeken of wij kunnen deze inpassen in een reis die wij op maat voor u maken. Het op maat laten maken van een voorstel is vrijblijvend, kosteloos en geeft u de mogelijkheid om een reis te beleven die helemaal is afgestemd op uw individuele reiswensen.

Superieure klasse hotels

De Iberostar Heritage Grand Amazon is een luxe schip dat haar gasten meeneemt op een spannende en adembenemende cruise langs de Rio Negro in de Amazone. Met veel comfort en een uitstekende service is de gast verzekerd van een onvergetelijke vakantie in de Amazone.

Het schip heeft 73 cabines, verdeeld over drie verdiepingen (Decks), van de laagste naar de hoogste; de Mandi, Tambaqui en Acará Deck. De 2 Royal suites bevinden zich op de Acara Deck.

Alle kamers zijn comfortabel en modern ingericht met airconditioning, kleurentelevisie, een persoonlijke kluis, telefoon, minibar en een eigen badkamer.

De meest voordelige cabines bevinden zich op de mandi deck (onderste verdieping).

Na het vertrek uit Manaus, stopt het schip geregeld voor jungle excursies in het ongerepte tropische regenwoud onder begeleiding van Engels sprekende gidsen. Het verblijf is op all inclusive basis, met inbegrip van maaltijden, drankjes en activiteiten zowel op als buiten het schip.

Enkele van de vele toeristische activiteiten die worden aangeboden zijn jungletochten, een bezoek aan de roze rivier dolfijn, piranha vissen en exotische vogels spotten tijdens de zonsopgang. Op het schip kan er worden genoten van de luxe faciliteiten met onder andere twee zwembaden, een jacuzzi, een fitnesscentrum en een entertainment gedeelte.

Tot de avond activiteiten behoren onder andere live muziek en dansvoorstellingen. De bar is een perfecte plek om te ontspannen na een enerverende dag. In de twee restaurants worden Braziliaanse en internationale gerechten geserveerd.

Er zijn meerdaagse arrangementen beschikbaar van 3, 4 of 7 nachten. 

Excursies inbegrepen

Optionele excursies

Ja, ik heb het privacy beleid gelezen en begrepen en ik ga ermee akkoord dat de gegevens die ik verstrek elektronisch worden verzameld en opgeslagen. Mijn gegevens worden alleen strikt gebruikt voor het verwerken en beantwoorden van mijn verzoek, conform het privacy beleid.