Reiscode: 129

Fernando de Noronha arrangement

Fernando de Noronha combineert verlaten zandstranden, een kraakheldere oceaan en tropische flora en fauna. Haar koraalriffen worden bevolkt door vele, exotische vissoorten en duizenden schildpadden. Niet voor niets is het een internationale topbestemming om te duiken en te snorkelen.

Boekingsprocedure:

Heeft u interesse in deze bouwsteen en wenst u deze los te boeken of op te nemen in een rondreis? Neem contact met ons op en ontvang een persoonlijk reisvoorstel. 

Voordelen reisvoorstel:

 • Kosteloos en vrijblijvend:
  Uw persoonlijke reisvoorstel stellen wij gratis en vrijblijvend voor u samen. U bent dus nergens aan gebonden. Bovendien ontvangt u het voorstel meestal al binnen één werkdag.

 • Flexibiliteit:
  • Inkorten of verlengen: Bent u in hoofdlijnen geïnteresseerd in deze voorbeeld bouwsteen en wenst u de reis te verlengen, in te korten, of het combineren met een andere bestemming in Brazilië? Geen probleem; wij verwerken dit in uw persoonlijke reisvoorstel. 

 • Exacte reissom wordt berekend, rekening houdend met:

  • de samenstelling van uw reisgezelschap. De gemiddelde prijs per persoon verschilt namelijk, indien u alleen reist, met twee personen of bijvoorbeeld een reis met 4 personen boekt.
vanaf 455,00 € p.p. 5 dagen
 • Fantastische duik- en snorkelbestemming
 • Paradijs Fernando de Noronha
 • Hoogtepunt Brazilië
Fernando de Noronha Brazilie, zonsondergang
dolfijnen Fernando de Noronha Brazilie
atlantis boot fernando de noronha Brazilie
Duiken in Fernando de Noronha Brazilie
Duiker Fernando de Noronha in school vissen in zee
boot Fernando de Noronha Brazilie
Dolfijnen in Fernando de Noronha Brazilie
zee fauna in Fernando de Noronha Brazilie
Duiken Fernando de Noronha met grote vis
Snorkelen Fernando de Noronha Brazilie
genieten van de zonsondergang in Fernando de Noronha Brazilie
heuvel Morro do Pico in Fernando de Noronha Brazilie
Schildpad Fernando de Noronha Brazilie
wandeling Ferando de noronha brazilie
 • Inbegrepen:

  • Accommodatie;
   In het gewenste hotel is een standaard kamer inbegrepen. Upgrades zijn uiteraard mogelijk, zoals een upgrade naar een suite, deluxe kamer, of een familiekamer bijvoorbeeld. De mogelijkheden verschillen per hotel. Informeer bij ons naar de upgrade opties. 

  • Maaltijden; 
   Ontbijt is inbegrepen

  • Vervoer; 
   Retour transfers luchthaven- hotel Fernando de Noronha

  • Excursies; 
   Excursies die vermeld zijn in het excursie tabblad 

  • Reisbegeleiding; 
   Gedurende de reis bieden wij per bestemming in Brazilië lokale vertegenwoordiging ter plaatse bij wie u terecht kunt voor tips, reisondersteuning en optionele excursies. Zo geniet u van de vrijheid van het individuele reizen, maar wel altijd met ondersteuning ter plaatse. 

  • Zekerheden; 
   Brazilië Reis Specialist is lid van de SGR, ANVR, DRV en het Calamiteitenfonds. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat BRS voldoet aan de strengste normen die aan een Nederlandse reisorganisatie gesteld kunnen worden. Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) beschermt vooruitbetaalde reisgelden van reizigers die bij een SGR-deelnemer een reis boeken. Alle reis- en verblijfsovereenkomsten zijn financieel gedekt door SGR conform de garantieregeling SGR (www.sgr.nl).


 • Niet inbegrepen: 

  • Vluchten; 
   De vluchten naar- en in Brazilië worden aangeboden door verschillende luchtvaartmaatschappijen, aangezien er dagelijks diverse opties zijn om te vliegen naar- en in Brazilië. Wij zoeken altijd samen met u naar het best passende schema voor de scherpste tarieven op de gewenste reisdagen. Dit verschilt per dag en per klant en om deze reden zijn de vluchten niet opgenomen in de reissom van de voorbeeld arrangementen op onze site.

   Voor deze reis adviseren wij aan te vliegen op Fernando de Noronha vanuit Recife of Natal, vanwaar het arrangement begint.

   Neem contact met ons op en wij stellen een logistiek passend vluchtschema voor u samen.

  • Milieubelastingen Fernando de Noronha;
   circa USD 25 per persoon per dag

  • Entree National Marine Park Fernando de Noronha
   circa USD 75 per persoon, geldig voor 10 dagen

  • Optionele excursies; 
   Excursies die eventueel vermeld zijn in het optionele excursie tabblad 

  • Bijdrage calamiteitenfonds á € 2,50 per boeking 

  • Boekingskosten á € 25,- per dossier


 • Reissom:

  • De vermelde reissom bij onze voorbeeldrondreizen betreft een hele goede indicatie. Het kan echter voorkomen dat uw reis kan net vallen tijdens een feestdag, of er gelden hoogseizoen prijzen, waardoor hotels gedurende die periode een afwijkende prijs hanteren. Neem daarom altijd eerst contact met ons op, zodat wij de beschikbaarheid kunnen checken en de exacte reissom kunnen berekenen voor u. 

  • De reissom is gebaseerd op deelname van 2 personen. Bij deelname van meerdere personen zakt de reissom per persoon iets, omdat de transfers en excursies gedeeld worden met de overige reisgenoten. Indien u deze reis wenst te boeken als éénpersoons reis, dan geldt er een toeslag. Informeer bij ons naar de meerkosten.

U wordt opgehaald bij de accommodatie en naar de luchthaven van Recife gebracht met een privé transfer. Aansluitend is de binnenlandse vlucht naar Fernando de Noronha. Na aankomst wordt u verwelkomd op de luchthaven en naar de accommodatie gebracht met een transfer. De rest van de dag kan naar eigen inzicht worden besteed. 

 • Keuze uit toeristenklasse of superieure klasse accommodatie tijdens uw verblijf in Fernando de Noronha

Vandaag kunt u naar eigen inzicht besteden en genieten van het eiland. Er zijn talloze excursies te boeken, indien gewenst. 

Vandaag kunt u naar eigen inzicht besteden en genieten van het eiland. Er zijn talloze excursies te boeken, indien gewenst. 

Vandaag kunt u naar eigen inzicht besteden en genieten van het eiland. Er zijn talloze excursies te boeken, indien gewenst. 

Vandaag eindigt het arrangement in Fernando de Noronha. U wordt opgehaald bij het hotel en met een transfer naar de luchthaven gebracht. Einde arrangement. U kunt doorvliegen naar Recife of Natal. 

Het archipel Fernando de Noronha, ook bekend als de smaragd van de Atlantische Oceaan, is een concentratie van 21 eilandjes op 345 km afstand van de Braziliaanse Noordoostkust. Dit beschermd natuurgebied is een lust voor het oog. 'Fernando de Noronha' combineert verlaten zandstranden, een kraakheldere oceaan en tropische flora en fauna.

Haar koraalriffen worden bevolkt door vele, exotische vissoorten en duizenden schildpadden. Niet voor niets is het een internationale topbestemming om te duiken en te snorkelen. Fernando de Noronha huist ook de enige populatie 'spinner' dolfijnen van de Atlantische oceaan. Je kan ze bewonderen tijdens boottochtjes vanuit het eiland of ze gewoon spotten van één van de afgezonderde strandjes.

De accommodaties bestaan voornamelijk uit kleinschalige hotels/ pousadas in diverse comfort klasses. Hoogbouw is niet toegestaan in dit schoolvoorbeeld van ecotoerisme. Fernando de Noronha biedt maar beperkt toegang aan toeristen en kent een verplichte milieubelasting. Reserveer dus ruim van tevoren jouw reis naar dit idyllische eiland.

Toeristenklasse Hotels

Ecocharme Pousada do Marcilio ligt nabij het 'Boldro' strand en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het hotel is uitgerust met 13 volledig uitgeruste kamers, met een eigen veranda met hangmat en uitzicht op de mooie tuin. De kamers hebben verder Wifi, minibar, kabel-tv en een eigen badkamer. 

Een nabijgelegen bushalte biedt toegang tot een transport netwerk, waarmee het gehele eiland verkend kan worden. 

Superieure klasse hotels

Dit hotel ligt in een weelderige groene vallei op een historische plek in Vila dos Remedios. Het is een prachtige kleinschalige accommodatie op loopafstand van het Cachorro strand. 

Op het uitgestrekte terrein (25.000 m2) zijn drie comfortabele bungalows en vijf suites aanwezig, allen voorzien van airconditioning, wifi, minibar, kluisje en kabel-tv. De accommodatie heeft een centrale ligging nabij het dorpje, het strand en één van de schaarse uitgaansgelegenheden op Fernando de Noronhoa 'Bar do Cachorro'.

Geniet er van spa-faciliteiten. Zo worden er massages aangeboden (tegen betaling) en kunt u genieten van het mooie zwembad en tuinen. 

 

Excursies inbegrepen

Optionele excursies

Engelse beschrijving:This full day round island tour by 4x4 or buggy visits the beaches and places of historical interest, with a swimming/snorkeling stop. A stop is made for lunch (optional i.e. lunch not included), and the tour ends with a lovely sunset view. Snorkeling equipment is recommended (fins, mask and snorkel, plus a flotation vest which is mandatory at the southeast beaches). Depart 08:00, return 18:00.

Please note that, apart from an environmental preservation tax of the equivalent of USD 25,00 per person per day, it is strongly recommended to purchase the entrance ticket for the National Marine Park (equivalent of USD 82,00 for non-Brazilians and valid for 10 days) beforehand, especially during high season and public holidays, due to restrictions on the number of visitors that are allowed within the park. Tax and entrance ticket are not included in the excursion price and subject to change.

Prijs 57 € / p. P.

Engelse beschrijving: Scuba diving for certified divers (note: you must produce PADI, NAUI, BSAC or equivalent certification). The half day trip begins with a transfer from your accommodation to the harbour, where you board a boat to sail to the dive site. You?ll get a full briefing, followed by the first dive. On return to the boat, there will be a surface break while you sail to the second dive site. After diving you?ll return to the harbour and transfer back to your accommodation.

Included: transfers, boat trip, two tanks of compressed air, weight belt and dive guide

Not included:

equipment rental: 3mm Neoprene wetsuit, mask/fins; Please note that, apart from an environmental preservation tax of the equivalent of USD 25,00 per person per day, it is strongly recommended to purchase the entrance ticket for the National Marine Park (equivalent of USD 82,00 for non-Brazilians and valid for 10 days) beforehand, especially during high season and public holidays, due to restrictions on the number of visitors that are allowed within the park. Tax and entrance ticket are not included in the excursion price and subject to change.

Prijs 149,00 € / p. P.

Engelse beschrijving:

A recreational dive suitable for anyone who has never dived before. The half day trip begins with a transfer from your accommodation to the harbour, where you board a boat to sail to the dive site. You?ll get comprehensive briefing and instruction, a full demonstration of how to use the equipment, and learn basic sign language before embarking on your dive to a maximum depth of 10 metres. Each diver will be with one instructor. After diving you?ll return to the harbour and transfer to your pousada.Includes transfers, boat trip, instruction, buoyancy control device (BCD), one tank of compressed air, regulator, mask and fins

Prijs 173,00 € / p. P.

Engelse beschrijving:

This complete basic diving course with theoretical and practical instruction leading to international PADI certification can be done over a four day period. It includes: theory classes, four practical classes ? two beach dives plus two boat dives, regulator, buoyancy control device (BCD), tanks of compressed air, weight belt, fins, mask and dive instructor. Theory classes must be arranged directly with the instructor (usually in the evening from 18:30 to 20:00); practical classes are normally from 14:00 to 17:00 each afternoon. The boat trips begin with a transfer from your accommodation to the harbour, where you board a boat to sail to the dive site.

You'll get a full briefing, followed by the dive. After diving you'll return to the harbour and transfer back to your accommodation.

Not included:

equipment rental: 3mm Neoprene wetsuit, mask/fins; Please note that, apart from an environmental preservation tax of the equivalent of USD 25,00 per person per day, it is strongly recommended to purchase the entrance ticket for the National Marine Park (equivalent of USD 82,00 for non-Brazilians and valid for 10 days) beforehand, especially during high season and public holidays, due to restrictions on the number of visitors that are allowed within the park. Tax and entrance ticket are not included in the excursion price and subject to change.

Prijs 1030,00 € / p. P.
Ja, ik heb het privacy beleid gelezen en begrepen en ik ga ermee akkoord dat de gegevens die ik verstrek elektronisch worden verzameld en opgeslagen. Mijn gegevens worden alleen strikt gebruikt voor het verwerken en beantwoorden van mijn verzoek, conform het privacy beleid.