Reiscode: 552

Chapada dos Guimarães en Pantanal arrangement

Met dit arrangement gaat u het nationale park 'Chapada dos Guimarães' verkennen  gelegen op 64 km afstand van Cuiabá. Het gebied wordt gekenmerkt door het hooglandschap met plateaus (variërend van 600 m tot 800 m), oude rotsformaties en grotten, talrijke watervallen, schilderachtige routes en een overvloed aan flora en fauna. Hierna gaat u de fantastische dieren ontdekken van de Pantanal.

Transfers van Cuiabá naar Chapada dos Guimarães' en van daaruit naar de Pantanal en weer terug naar Cuiabá zijn inbegrepen. 

Boekingsprocedure:

Heeft u interesse in deze bouwsteen en wenst u deze los te boeken of op te nemen in een rondreis? Neem contact met ons op en ontvang een persoonlijk reisvoorstel. 

 • Om de reis te boeken, ontvangen wij graag de volgende gegevens: 

  • Namen zoals vermeld in het paspoort
  • Geboortedata
  • Paspoortnummers
  • Adres voor vermelding op de factuur
  • Mobiel nummer waarop het reisgezelschap tijdens de reis bereikbaar is
  • Contactgegevens van kennis of familie die niet meegaat tijdens de reis


 • Deze gegevens kunt u via het aanvraag tabblad van het reisvoorstel versturen. Uw gegevens worden via een beveiligde HTTPS verbinding naar ons verstuurd.

Uitkijkend naar uw reactie. 

Hartelijke groet namens het BRS team,

Gustavo Lucena Lage
Reisadviseur

 • Chapada dos Guimarães
 • Pantanal
waterval Chapada dos Guimaraes, Brazilie
waterval Chapada dos Guimaraes, Brazilie
landschap Chapada do Guimaraes Brazilie
Wandelen en trekking Chapada dos Guimaraes Brazilie
blauwe hyacinthara Pantanal Brazilie
Miereneter Pantanal Brazilie
otters in de Pantanal, Brazilie
paardrijden in de Pantanal Brazilie
Tamandua miereneter Pantanal Brazilie
Tucano Pantanal Brazilie
 • Dag 01: Start arrangement vanuit Cuiabá
 • Dag 06: Einde arrangement in Cuiabá

Reissom:

 • Exacte reissom wordt berekend, rekening houdend met:

  • de samenstelling van uw reisgezelschap. De gemiddelde prijs per persoon verschilt namelijk, indien u alleen reist, met twee personen of bijvoorbeeld een reis met 4 personen boekt.

Inbegrepen:

 • Accommodaties:

  Chapada dos Guimarães, 2 nachten

  Pantanal Lodge, 3 nachten

 • Maaltijden; 
  Ontbijt is inbegrepen bij het hotel in Chapada dos Guimarães

  Het arrangement in de Pantanal is op basis van volpension, met dagelijkse excursies inbegrepen

 • Vervoer; 
  Alle vermelde transfers 

 • Excursies; 
  Excursies die vermeld zijn in het excursie tabblad of de dag tot dag beschrijving. 

 • Reisbegeleiding; 
  Gedurende de reis bieden wij per bestemming in Brazilië lokale vertegenwoordiging ter plaatse bij wie u terecht kunt voor tips, reisondersteuning en optionele excursies. Zo geniet u van de vrijheid van het individuele reizen, maar wel altijd met ondersteuning ter plaatse. 

 • Zekerheden; 
  Brazilië Reis Specialist is lid van de SGR, ANVR, DRV en het Calamiteitenfonds. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat BRS voldoet aan de strengste normen die aan een Nederlandse reisorganisatie gesteld kunnen worden. Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) beschermt vooruitbetaalde reisgelden van reizigers die bij een SGR-deelnemer een reis boeken. Alle reis- en verblijfsovereenkomsten zijn financieel gedekt door SGR conform de garantieregeling SGR (www.sgr.nl).

Niet inbegrepen: 

 • Bijdrage calamiteitenfonds á € 2,50 per boeking 

 • Boekingskosten á € 25,- per boeking

Vandaag start de reis naar het natuurgebied Chapada dos Guimarães. U wordt opgehaald in Cuiabá en met een privé transfers naar Chapada dos Guimarães gebracht. De rest van de dag kunt u naar eigen inzicht besteden. Informeer bij de receptie naar de mogelijkheden.

Deze reis biedt u de mogelijkheid om de verborgen schatten van Mato Grosso te ontdekken, zoals het nationale park 'Chapada dos Guimarães', gelegen op 64 km afstand van Cuiabá.

 • Keuze uit toeristenklasse of superieure klasse accommodatie tijdens uw verblijf in Chapada dos Guimarães

Er staat een fantastische dagexcursie op het programma om het park te ontdekken, samen met een Engelssprekende gids. Het wordt een fantastische dag. Je start met een bezoek aan de ´Véu da Noiva´ waterval, waar ook een restaurantje is waar je wat kan nuttigen. Hierna begint een prachtige natuurwandeling waarbij je onderweg maar liefst 11 watervalletjes tegenkomt met zwemstops uiteraard, de ene nog mooier dan de andere.

Vandaag wordt u met een transfer naar Cuiabá gebracht, na twee dagen lang dit fantastische gebied te hebben verkend. Aansluitend is de transfer naar de lodge in de Pantanal, waar u de komende dagen dit fantastische natuurgebied gaat verkennen.

 • Keuze uit diverse lodges tijdens uw verblijf in de Pantanal. Rondom Porto Jofre bevinden zich de Jaguar Lodges en langs de Transpantaneira road bevinden zich de lodges voor een algemene Pantanal beleving zonder de specifieke focus op de Jaguar. Het verblijf is bij alle lodges op basis van volpension, met dagelijkse excursies inbegrepen

Tijdens uw verblijf in de Pantanal is het arrangement op basis van volpension, met dagelijkse excursies inbegrepen. De aangeboden excursies zijn onder andere natuurwandelingen, piranha vissen, kano tochten, paardrijtochten, zonsopgang- en zonsondergang tours. Ook staan er avondexcursies op het programma om op zoek te gaan naar dieren in het wild die 's nachts actief zijn.

Dagelijks staan er gemiddeld twee excursies op het programma. Één in de ochtend en één in de middag na de lunch als het wat koeler is. Tussen beide excursies door is er de gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de faciliteiten op de lodge en een heerlijke Braziliaanse buffet lunch. 

Tijdens het verblijf in de Pantanal is er minimaal één avondexcursie ingepland. Alle tours zijn bedoeld om te genieten van de natuur en op zoek te gaan naar de unieke dieren van de Pantanal. Neem uw verrekijker mee en ga op zoek naar de Jaguar, honderden soorten vogels, reuzenmiereneters, kaaimannen en Capibara's. 

Iedere lodge heeft een iets ander programma, maar de basis is zoals hierboven beschreven. Bij de beschrijving van de lodge ziet u een link met het exacte dag tot dag programma tijdens uw verblijf in de Pantanal. 

 

U verblijft in de lodge op basis van volpension, met dagelijkse excursies inbegrepen. Indien u een voorkeur heeft voor bepaalde excursies, dan kunt u dit doorgeven aan de lodge en dan houden ze daar rekening mee. 

Vandaag eindigt het arrangement in de Pantanal. U wordt met een transfer van de lodge naar Cuiabá gebracht, waar u wordt afgezet op de luchthaven of het hotel, afhankelijk van uw doorreis. Einde arrangement. 

Op slechts 64 km van Cuiaba in Matto Grosso bevindt zich het indrukwekkende nationale park Chapada dos Guimarães, gekenmerkt door bergplateaus (600 - 800 meter), oude rotsformaties en grotten, uitbundige watervallen, schilderachtige routes en overvloedige flora en fauna. Het is een paradijs voor natuur liefhebbers en huist een van de meest zeldzame diersoorten in Brazilië, de 'Loboguará', de gemaande wolf. Vogelaars halen hier hun hart op vanwege de talloze unieke vogelsoorten.

Cuiaba vormt de toegangspoort tot de Noordelijke Pantanal, dat bekend staat als de beste regio om de Jaguar te spotten. De Zuidelijke Pantanal is beter te bereiken vanuit Campo Grande. Het verschil met Noord Pantanal is dat je het zuidelijke gedeelte goed kan combineren met Bonito, de hoofdstad van het Braziliaanse ecotoerisme.

Bekijk hier onze Pantanal-Zuid arrangementen.

Dit gigantische laagland, dat tijdens het regenseizoen (december - maart) grotendeels onderloopt, vormt het grootste moerasgebied ter wereld. Met een ontzagwekkende oppervlakte van circa 150.000 vierkante kilometers zijn de wetlands van de Pantanal meer dan vier keer zo groot als Nederland. Een uniek gebied met weelderige vegetatie en ontelbare riviertjes en meren. Het is de beste plek in Brazilië om de bijzondere fauna te bewonderen, zoals de zeldzame en elegante jaguar, wilde papagaaien, miereneters, wilde zwijnen, de capibara, zwarte kaaimannen en meer da 600 verschillende vogelsoorten zoals de Jabiru. Een safari naar deze bijzondere wildernis is een unieke ervaring en een uitstekende gelegenheid om alle zeldzame vogels en dieren te spotten en te fotograferen.

Zonder twijfel is een bezoek aan de Pantanal een hoogtepunt van elke reis. Het gebied heeft diverse lodges in diverse comfort klasses, veelal op basis van volpension en met inbegrip van dagelijkse excursies.

Toeristenklasse Hotels

Boasting a garden, Vento Sul Pousada is situated in Chapada dos Guimarães in the Mato Grosso region, 2.3 km from Chapada dos Guimaraes. All rooms feature a TV with cable channels and a private bathroom. All rooms are equipped with a balcony with lake views and free WiFi. At the guest house, each room comes with a patio.

When it comes to wildlife safaris in Brazil, the Pantanal Wetlands are a pure sanctuary for all manner of flora and fauna; and the new Baiazinha Lodge is superbly placed to experience it all. Located right on the water's edge - a three-hour drive then one and a half-hour canoe ride from partner hotel, and fellow nature experts, Araras Lodge - this remote hideaway is primed for wildlife watching, close to the Taiamã Ecological Reserve.

There are Monkeys, River Otters, Caiman, Capybara and abundant bird species, but most intriguing of all, the reserve is also home to the mighty Jaguar; between mid-July and October, Baiazinha Lodge operates a special Jaguar Program for anyone seeking to spy on this extraordinary beast in its natural habitat. When visitors are taking a break from all the natural gems of the Pantanal, they can go for a dip in the lodge's outdoor pool, feast on hearty fare, and relax on the terrace with a book while soaking up the wild surroundings; there's even a games room with pool table and hammocks.

Each of the 15 spacious rooms are simple in style, but enhanced with TVs, mini fridges, and all-important air conditioning for a comfortable night's sleep. Make the most of astronomy and culture workshops, fishing activities on the Paraguay River, horseback riding and biking adventures, all in addition to the incredible wildlife tours available in the pristine reserve with a little help from Baiazinha Lodge.

Deze lodge ligt midden in de Pantanal aan de Transpantaneira. Dit is de onverharde weg die door dit prachtige natuurgebied gaat. De lodge bevindt zich in een zeer diverse en goed bewaarde regio van de Pantanal. Gasten van de lodge hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan 'bird watching' excursies, wandelen in de ongerepte natuur, kanoën en paardrijden.

Alle activiteiten worden uitgevoerd met de hulp van deskundige tweetalige natuurgidsen. Je maakt wandelingen om van de zonsopgang en zonsondergang te genieten. Vanuit uitkijkpunten in de boomtoppen kan je de bijzondere wildlife spotten in de omgeving.

Het traditionele rustieke gebouw van de Araras Eco Lodge beschikt over 19 kamers met eigen badkamer, airconditioning, plafondventilators en muskietennetten. Er is tevens een bar, zwembad en restaurant aanwezig.

Het verblijf is op basis van volpension met dagelijkse excursies en transfers van en naar Cuiabá. Er zijn speciale tours beschikbaar voor vogelaars, fotografen en voor diegenen die geïnteresseerd zijn in meer avontuurlijke activiteiten zoals paardrijden en kamperen (op aanvraag).

Southwild Pantanal (Fazenda Santa Tereza) ligt op 167 km afstand van Cuiabá aan de oevers van de rivier Pixaim en heeft een prachtige ligging tussen Poconé en Porto Jofre in gelegen. Het is één van de beste plekken in de Pantanal om de illusieve katachtige ´Ocelot´ te observeren (zie filmpje). 

Hotel Fazenda Santa Tereza in Carvoalzinho beschikt over gratis WiFi en een buitenzwembad. Voor een maaltijd wendt u zich tot het eigen restaurant. Er is ook gratis privéparkeergelegenheid. In sommige accommodaties treft u een zithoek aan voor ontspannende momenten na een lange dag. Vanuit een aantal kamers kijkt u uit op het meer, het zwembad of de rivier. Er is ook een privébadkamer aanwezig. Bovendien is er roomservice beschikbaar in Hotel Fazenda Santa Tereza.

De accommodatie ligt op 167 km afstand van Cuiabá aan de oevers van de rivier Pixaim en heeft een prachtige ligging tussen Poconé en Porto Jofre in gelegen. 

Engelse beschrijving:

The SouthWild Pantanal Lodge is located 2.5 km off the Transpantaneira Road, on the forested banks of the wildlife-rich Pixaim River. With air conditioned rooms and accessible riverine forest, SWP offers the Pantanal’s best value for serious birders, naturalists, and photographers. They offer boat outings that feature the world’s tamest Giant Otters. Other exclusives are the Pantanal’s only mobile canopy towers strategically located at fruiting and flowering trees and silent, electric river catamarans for photographers using long lenses on tripods. SWP also offers horse rides, cattle drives, walks on scientifically-designed forest trails, research lectures, mammal spotlighting, star chart for study of the spectacular night sky, and Brazilian barbecues.

The lodge consists of one large, fully-screened living room/dining room with many overhead fans, outdoor sitting areas, and a library on Brazilian nature. Each of our twelve screened guest rooms has private bathroom with hot showers, overhead fans, air conditioning and one queen or two twin beds. To eliminate plastic bottle waste, the lodge now offers complimentary, chilled drinking water dispensed in unlimited amounts from dedicated water coolers. Bring your own durable Nalgene bottle to refill.

The SouthWild Pantanal Lodge is constantly improving both the quantity and quality of the amazing wildlife sightings. You will access field, forest, and river variously with horseback riding, boat outings, trail walks, mobile observation towers, electric photo catamarans, and night spotlighting from our dedicated truck with special photo logistics. The last three are unique to our lodges -- no other lodge in the Pantanal offers them. Surprisingly, the lodge has the world's only observation tower at a Jabiru Stork nest. This 12-meter-tall platform is accessed by a user-friendly spiral staircase. The top of the tower is at the level of the nest, which is only 15 meters away. Our specially-trained naturalists have habituated these storks for years so that the birds now completely ignore guests and carry out all their most intimate nesting behavior in full view.

De Jaguar Ecological Reserve ligt midden in de Pantanal aan het einde van de 'Transpantaneira', een onverharde weg die door dit ongerepte natuurgebied gaat. Dit is de meest zuidelijk gelegen lodge van de Transpantaneira, maar de extra reistijd is zeker de moeite waard.

De afgelegen locatie biedt de mogelijkheid om van de Pantanal te genieten in haar meest ongerepte vorm. Dit specifieke gebied en de omliggende omgeving behoort tot de beste plaatsen om de illustere Jaguar te kunnen spotten in het wild. Ongeveer 1/3e van de gasten slaagt hierin.

Er zijn 8 in rustieke stijl ingerichte kamers met airconditioning, eigen badkamer, ventilator en veranda met hangmatten. Zonnepanelen en een generator zorgen voor de energie en er is warm water beschikbaar. Er is een eetzaal waar alle dagelijkse maaltijden worden geserveerd. Het verblijf is op basis van volpension met dagelijkse excursies inbegrepen. De Jaguar Eco Reserve is een basic lodge, en vooral de unieke omgeving maakt het onderscheidend. Transfers van en naar Cuiabá zijn ook inbegrepen.

Welcome to the Pousada Estancia Vitoria, Pantanal

Wonderfully placed into the middle of the Pantanal (starting in Poconé, 38 km along the Transpantaneira, then 700 m private street into the Pantanal), this farm is situated nearly the rivers Rio Claro (2 km) and Rio Nova (300 meters).

The Pousada Estancia Vitoria is located in a paled territory of 657.8 ha. This complex consists of a main building and serveral small bungalows connected to mosaicked alleys, garden.

On the shore of a small lake and set amidst a garden alive with wildlife, this lodge has the feel of a rural ranch. The  apartments are furnished simply with comfortable beds equipped with mosquito nets, tiled floors and flourishes of colourful decoration. Each comes with air conditioning and an ensuite bathroom. The five individual chalets offer more privacy and host winning views overlooking the lake. Around the grounds, handmade wooden furniture and artisanal sculptures of local wildlife evoke the rustic character of the Pantanal. The gardens, dotted with hammocks and with a small pool and poolside lounge area at their centre, are abundant in plant and animal species. For the best views of the landscape and the perfect vantage point for spotting monkeys, tapirs and birds, the owners of UeSo Estância Vitória have constructed a 17 metre high tower for guests to climb at their leisure. At mealtimes, an ample buffet of regional dishes is provided for breakfast, lunch and dinner in a light and spacious dining area.

A german-brazilian family that actually lives there and loves to show to all tourists their way of life in the Wild West of Brazil owns the property. They treat every guest like a member of the family. Tourists will be surprised by the delicious food and certainly will never forget the contact with the farm animals. Horseback riding and mountain biking are the two most requested leisure-possibilities. Great advantage: daily transfer from/ to Cuiabá at every time am. or pm.

The following facilities you can expect:

11 rooms + 5 bungalows (only with single beds), Restaurant including a terrace (112.8 m²) and a Churrascaria stack, Room for watching television, Shop where you can buy souvenirs, pool (20.000 l) with a sun terrace (26 m²), kitchen, storage rooms + laundry, office, house especially for the staff (7 rooms), cultivated vegetable gardens, animals: 25 horses, 23 cows.

All rooms with air condition, fan, mosquito protection on the windows, mosquito net over the bed, wardrobe, desk, chair, soap, shampoo and towels are available for the guests free of charge.

10 bicycles. W-LAN are free.

Acitvities

Horse riding

In the past, horse riding was almost the only possibility to move through the Pantanal for the natives. Take the opportunity and let the gentle horses carry you through the beautiful landscape. Don't worry, its no problem to ride even for people without experience. Just hold the reins loosely in your hands and enjoy the trip.

Boat excursion

During our boat trip on the Rio Claro or Rio Novo (nearly at the Pousda Estancia Vitoria) you can see many birds and caimans or with a bit of luck you may also observe the giant otters or tapirs. Outside the fishing close season you can try to catch a piranha (close season 01.11. to 01.03). For environmental reasons we do not use gasoline engines.

Hiking Tours

Our hiking tours are special to observe the flora and fauna. So we walk very slowly and quietly as the animals react very sensitive on movements and sounds. It is a good idea to take binoculars along.

Pouso Alegre lodge is een leuke kleinschalige lodge, gelegen midden in een zeer diverse regio van de Noordelijke Pantanal, rondom Poconé. De gasten kunnen de omgeving al wandelend ontdekken, met de kano, met Jeep safari´s en te paard. De omgeving is zeer rijk aan dieren, zoals kaaimannen, apen, anaconda's, herten en biedt een enorme diversiteit aan vogels, waaronder Ara´s, Toekans, en Ooievaars.

De faciliteiten van de lodge zijn eenvoudig, maar comfortabel en zijn in harmonie met de omgeving gebouwd, zoals een echte Pantanal boerderij. Er zijn in totaal 13 kamers beschikbaar met eigen badkamer en ventilator. Allen hebben muskietennetten en horren voor de ramen om de insecten buiten te houden. 5 kamers bieden airco.

Kortom, de Pouso Alegre lodge biedt een goede uitvalshaven om de Pantanal te beleven, rondom Poconé in de Noord Pantanal.

Deze lodge ligt in de Pantanal aan de Transpantaneira. Dit is de onverharde weg die door dit prachtige natuurgebied gaat. Het is de eerste lodge die je tegenkomt op de Transpantanteira, dus het is op korte rijafstand van Cuiaba op ongeveer één uur rijafstand.

De 20 comfortabele kamers beschikken over airconditioning, minibar, plafondventilators, tv, wifi en een eigen badkamer. Tot de recreatieve faciliteiten behoren een zwembad, volleybalveld, speeltuin, mountainbikes en uitkijktorens. Gasten kunnen heerlijk ontspannen met een drankje aan de zwembad bar of in het restaurant genieten van verrukkelijke regionale Pantanal gerechten.

Er zijn diverse dagelijkse excursies zoals paardrijden, foto safari's, boottochten en wandeltours. In de omgeving kan je honderden soorten dieren, vogels en vissen zien.

Het verblijf is op basis van volpension met inbegrip van dagelijkse excursies en transfers van en naar Cuiabá.

Superieure klasse hotels

Casa da Quineira is een charmant hotel met een centrale ligging in het dorpje bij Chapada dos Guimarães gelegen. Er is een verwarmd buitenzwembad, en er wordt een heerlijk ontbijt geserveerd. Het restaurant biedt een internationale 'fusion' keuken met heerlijke gerechten in de avond, open voor publiek.

De ruime country stijl kamers zijn van alle gemakken voorzien met tv, airco, een kluisje en minibar met koffiezet apparaat. Er is verder een heerlijke sauna beschikbaar en een open haard voor de koude nachten in de Nederlandse zomer.

Pousada do Rio Mutum ligt midden in de Pantanal aan de Transpantaneira, een onverharde weg die door dit ongerepte natuurgebied gaat. Deze accommodatie is naar onze mening de beste lodge van de Noordelijke Pantanal, wat betreft prijs-kwaliteit verhouding. Het is een prachtig eco-resort die ideaal is voor natuurliefhebbers en ook voor diegenen die van sportvissen houden is het een fantastische lodge.

In de omgeving kan je honderden soorten dieren, vogels zien en het water is rijk aan exotische vissen. Je kan er vissen van maart tot oktober. De lodge wordt omgeven door diverse routes en de gasten kunnen deelnemen aan diverse dagelijkse activiteiten zoals wandelen, vogels spotten tijdens de zonsopgang, paardrijden en nacht excursies op zoek naar dieren die 's nachts actief zijn. Andere activiteiten zijn kanotochten, een bezoek aan de lokale inheemse gemeenschap of een foto safari op de rivier 'Mutum'.

Voor sportvissers worden er tegen meerkosten sportvis boten aangeboden met ervaren gidsen. Tot de faciliteiten behoren en zwembad, tv-kamer, een hangmat gebied tussen de mangobomen, een wasserette, een souvenirwinkeltje, een supermarkt en bootdiensten.

Gasten kunnen heerlijk ontspannen met een drankje aan de zwembad bar of in het restaurant genieten van verrukkelijke regionale Pantanal gerechten. Er zijn 22 kamers, allemaal comfortabel en smaakvol ingericht met de beschikking over airconditioning, plafondventilator, minibar, eigen badkamer en veranda met hangmat.

Het verblijf is op basis van volpension en met dagelijkse excursies inbegrepen. De retourtransfers Cuiaba - Pousada do Rio Mutum zijn inbegrepen. 

Hotel Porto Jofre ligt in de Pantanal aan het einde van de onverharde 'Transpantaneira' weg in het gelijknamige plaatje Porto Jofre. Dit is een van de meest zuidelijk gelegen accommodaties van de Transpantaneira, maar de extra reistijd is zeker de moeite waard.

De afgelegen locatie biedt de mogelijkheid om van de Pantanal te genieten in haar meest ongerepte vorm. In het droge seizoen tussen juni en half oktober bereikt deze regio haar piek in natuurlijke schoonheid. Tijdens deze periode zullen de gasten de grootste verscheidenheid aan vogels, kaaimannen, capibara's, poema's, emoes, herten en nog veel meer diersoorten kunnen observeren.

Dit specifieke gebied en de omliggende omgeving behoort tot de beste plaatsen om de illustere Jaguar te kunnen spotten in het wild. Vanuit het hotel onderneem je dagelijks bootexcursies om de Jaguar te gaan spotten en talloze andere dieren en unieke natuur van de Pantanal te bewonderen. Er zijn maar liefst vier riviersystemen waar de tochten heen kunnen gaan, namelijk de rivier Rio Cuiabá, Rio Tres Irmaos, Rio Sao Lourenço en Rio Piquiri. Het hotel is oorspronkelijk gebouwd voor sportvis liefhebbers en biedt voor deze doelgroep dan ook een uitstekende infrastructuur. Je kan er vissen van maart tot oktober. (sportvis arrangementen zijn op aanvraag).

Het hotel is voorzien van 28 kamers met airconditioning, eigen badkamer, een tv, minibar en een veranda en hangmat. Verder heeft het hotel een zwembad, wifi, een restaurant die regionale gerechten serveert. Het hotel is open van maart tot oktober, maar de beste tijd om de jaguar te spotten is vanaf eind juni tot eind oktober.

Het verblijf is op basis van volpension met inbegrip van dagelijkse excursies en transfers van en naar Cuiabá.

Excursies inbegrepen

Optionele excursies

Ja, ik heb het privacy beleid gelezen en begrepen en ik ga ermee akkoord dat de gegevens die ik verstrek elektronisch worden verzameld en opgeslagen. Mijn gegevens worden alleen strikt gebruikt voor het verwerken en beantwoorden van mijn verzoek, conform het privacy beleid.