Reiscode: 164

Canyons of Brasil

Dit arrangement heeft twee van de belangrijkste canyons van de Aparados da Serra National Park inbegrepen, namelijk de Itaimbezinho en Fortaleza canyons. De afgebakende paden nemen de bezoekers mee op een ongelooflijke reis, namelijk het ontdekken van spectaculaire rotslandschappen en watervallen. Het park heeft ook een bezoekerscentrum en een gids service om de toeristen te verwelkomen.

Boekingsprocedure:

Heeft u interesse in deze bouwsteen en wenst u deze los te boeken of op te nemen in een rondreis? Neem contact met ons op en ontvang een persoonlijk reisvoorstel. 

Voordelen reisvoorstel:

 • Kosteloos en vrijblijvend:
  Uw persoonlijke reisvoorstel stellen wij gratis en vrijblijvend voor u samen. U bent dus nergens aan gebonden. Bovendien ontvangt u het voorstel meestal al binnen één werkdag.

 • Flexibiliteit:
  • Inkorten of verlengen: Bent u in hoofdlijnen geïnteresseerd in deze voorbeeld bouwsteen en wenst u de reis te verlengen, in te korten, of het combineren met een andere bestemming in Brazilië? Geen probleem; wij verwerken dit in uw persoonlijke reisvoorstel. 

 • Exacte reissom wordt berekend, rekening houdend met:
  • de samenstelling van uw reisgezelschap. De gemiddelde prijs per persoon verschilt namelijk, indien u alleen reist, met twee personen of bijvoorbeeld een reis met 4 personen boekt.
vanaf 544,00 € p.p. 3 dagen
 • Beleef de prachtige natuur van Zuid-Brazilië
 • Maak prachtige wandelingen langs Canyons en watervallen
 • Combineer dit arrangement met Porto Alegre
Canyons Itaimbezinho Porto Alegre Brazilie
Canela Porto Alegre Brazilie
Gramado Zuid Brazilie
 • Inbegrepen:

  • Accommodatie;
   In het gewenste hotel is een standaard kamer inbegrepen. Upgrades zijn uiteraard mogelijk, zoals een upgrade naar een suite, deluxe kamer, of een familiekamer bijvoorbeeld. De mogelijkheden verschillen per hotel. Informeer bij ons naar de upgrade opties. 

  • Maaltijden; 
   Ontbijt is inbegrepen

  • Vervoer; 
   Vermelde transfers in de dag- tot dag beschrijving

  • Excursies; 
   Excursies zoals vermeld in de dag- tot dag beschrijving

  • Reisbegeleiding; 
   Gedurende de reis bieden wij per bestemming in Brazilië lokale vertegenwoordiging ter plaatse bij wie u terecht kunt voor tips, reisondersteuning en optionele excursies. Zo geniet u van de vrijheid van het individuele reizen, maar wel altijd met ondersteuning ter plaatse. 

  • Zekerheden; 
   Brazilië Reis Specialist is lid van de SGR, ANVR, DRV en het Calamiteitenfonds. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat BRS voldoet aan de strengste normen die aan een Nederlandse reisorganisatie gesteld kunnen worden. Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) beschermt vooruitbetaalde reisgelden van reizigers die bij een SGR-deelnemer een reis boeken. Alle reis- en verblijfsovereenkomsten zijn financieel gedekt door SGR conform de garantieregeling SGR (www.sgr.nl).


 • Niet inbegrepen: 

  • Vluchten; 
   De vluchten naar- en in Brazilië worden aangeboden door verschillende luchtvaartmaatschappijen, aangezien er dagelijks diverse opties zijn om te vliegen naar- en in Brazilië. Wij zoeken altijd samen met u naar het best passende schema voor de scherpste tarieven op de gewenste reisdagen. Dit verschilt per dag en per klant en om deze reden zijn de vluchten niet opgenomen in de reissom van de voorbeeld arrangementen op onze site.

   Voor deze reis adviseren wij aan te vliegen op Porto Alegre, vanwaar het arrangement begint.

   Neem contact met ons op en wij stellen een logistiek passend vluchtschema voor u samen.

  • Optionele excursies; 
   Excursies die eventueel vermeld zijn in het optionele excursie tabblad 

  • Bijdrage calamiteitenfonds á € 2,50 per boeking 

  • Boekingskosten á € 25,- per dossier


 • Reissom:

  • De vermelde reissom bij onze voorbeeldrondreizen betreft een hele goede indicatie. Het kan echter voorkomen dat uw reis kan net vallen tijdens een feestdag, of er gelden hoogseizoen prijzen, waardoor hotels gedurende die periode een afwijkende prijs hanteren. Neem daarom altijd eerst contact met ons op, zodat wij de beschikbaarheid kunnen checken en de exacte reissom kunnen berekenen voor u. 

  • De reissom is gebaseerd op deelname van 2 personen. Bij deelname van meerdere personen zakt de reissom per persoon iets, omdat de transfers en excursies gedeeld worden met de overige reisgenoten. Indien u deze reis wenst te boeken als éénpersoons reis, dan geldt er een toeslag. Informeer bij ons naar de meerkosten.

U wordt aan het begin van de middag opgehaald in Porto Alegre en met een privé transfer van Porto Alegre naar Cambará do Sul gebracht (184km - ca. 3u). Bij aankomst in het park staat al een excursie op het programma om een bezoek aan de Kridjijimbé canyon te brengen: een miniatuur van de canyons van de Aparados da Serra National Park. Aankomst bij het hotel rond 18:00 uur.

 • Keuze uit toeristenklasse of superieure klasse accommodatie tijdens uw verblijf in Cambará do Sul 

Pick-up om 08:30 uur om één van de beroemdste canyons van het natuurgebied te bezoeken: de Itaimbezinho Canyon. U maakt een prachtige natuurwandeling langs het Vértice- of Cotovelo pad, gedurende ongeveer 3 uur, (8 km). Onderweg passeert u het Araucaria bos. Ten slotte eindigt de tocht op de top van de canyon! Hier stoppen voor de lunch (ter plaatse te betalen) en blijven we op de Fortaleza canyon. In de middag is er een andere wandeling van 3 uur (7 km). Deze vindt plaats langs het Mirante pad of het Pedra do Segredo pad. Na een lange dag wandelen arriveert u om circa 18u weer bij het hotel. De avond kunt u uitrusten en naar eigen inzicht besteden.

Vandaag eindigt dit prachtige arrangement. Na het ontbijt volgt de checkout en is er een privé transfer terug naar Porto Alegre, waar u wordt afgezet op de luchthaven of het hotel, afhankelijk van uw vervolgreis. 

Porto Alegre is de hoofdstad van de meest zuidelijke staat van Brazilië, Rio Grande do Sul, gelegen aan de oevers van de Guaiba rivier. Het grenst aan Uruguay en Argentinië en deelt veel culturele kenmerken met deze landen. De bijnaam voor inwoners uit deze staat is dan ook Gaúchos, naar de Zuid-Amerikaanse cowboys. De Gaúchos koesteren hun tradities en houden van sterke 'mate' thee, extravagante barbecues en verfijnde wijnen. Ze zijn ook befaamd vanwege hun vriendelijkheid.

In de omgeving van Porto Alegre zijn prachtige tochten en excursies te maken, bijvoorbeeld naar de spectaculaire canyons van het nationale park 'Aparados da Serra'. Wij bieden meerdaagse excursies naar dit gebied. Je hebt er prachtige paden langs de canyons, kliffen en watervallen. In deze regio zijn veel actieve reizen mogelijk, zoals wandel- en paardrijdtochten.

Een bezoek aan het toeristische plaatsje 'Gramado' is ook zeker de moeite waard. Gramado staat bekend om de hortensias, haar chocoladefabriek en de in Brazilië uiterst zeldzame sneeuw. Het hooggelegen plaatsje 'Canela' trekt ook veel bezoekers vanwege het natuurgebied 'Parque de Caracol' met z'n vele watervallen. Hier worden veel mogelijkheden geboden voor eco- en avontuurlijk toerisme, zoals klimmen en raften.

De regio heeft een subtropisch klimaat. In onze zomermaanden schommelt het kwik rond de 15 graden en tijdens onze wintermaanden (oktober - maart) heeft de bestemming een aangename gemiddelde temperatuur van 25 graden.

Toeristenklasse Hotels

Engelse beschrijving:

Surrounded by scenic nature in Cambará do Sul, this hotel offers a hot tub and sauna. The 24-hour reception arranges tours around waterfalls and canyons. Following the hotel's luxurious, rustic décor, these heated chalets are uniquely designed with timber furniture. Some offer a private bathroom with a spa bath, a DVD player and a balcony overlooking Matas de Araucárias woods. Parador Casa da Montanha is 9 km from National Park and Cambará bus station. Serras Geral National Park is 10 km away, and private parking is free. This hotel serves a daily buffet breakfast with regional delicacies. Guests can enjoy meals throughout the day at the restaurant, and relax in the living area by the fireplace.

Excursies inbegrepen

Optionele excursies

Ja, ik heb het privacy beleid gelezen en begrepen en ik ga ermee akkoord dat de gegevens die ik verstrek elektronisch worden verzameld en opgeslagen. Mijn gegevens worden alleen strikt gebruikt voor het verwerken en beantwoorden van mijn verzoek, conform het privacy beleid.