Reiscode: 109

Amazon Ecopark Lodge

De Amazon Ecopark Lodge is vanuit Manaus slechts in een half uur te bereiken met de boot. De Lodge ligt aan de oevers van de rivier 'Rio Negro'. Er zijn 20 bungalows op het complex. Iedere bungalow heeft 3 kamers met eigen badkamer, airconditioning en een ventilator. Het complex heeft een restaurant en een 'paradise deck' met natuurlijke poelen en een privé strandje.

 

Boekingsprocedure:

Heeft u interesse in deze bouwsteen en wenst u deze los te boeken of op te nemen in een rondreis? Neem contact met ons op en ontvang een persoonlijk reisvoorstel. 

Voordelen reisvoorstel:

 • Kosteloos en vrijblijvend:
  Uw persoonlijke reisvoorstel stellen wij gratis en vrijblijvend voor u samen. U bent dus nergens aan gebonden. Bovendien ontvangt u het voorstel meestal al binnen één werkdag.

 • Flexibiliteit:
  • Inkorten of verlengen: Bent u in hoofdlijnen geïnteresseerd in deze voorbeeld bouwsteen en wenst u de reis te verlengen, in te korten, of het combineren met een andere bestemming in Brazilië? Geen probleem; wij verwerken dit in uw persoonlijke reisvoorstel. 

 • Exacte reissom wordt berekend, rekening houdend met:

  • de samenstelling van uw reisgezelschap en gewenste kamer indeling. De gemiddelde prijs per persoon verschilt namelijk, indien u alleen reist, met twee personen of bijvoorbeeld een reis met 4 personen boekt.
vanaf 759,00 € p.p. 4 dagen
 • Amazone Lodge op 30 minuten vaarafstand van Manaus gelegen
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding
 • Meeting of the waters inbegrepen
 • Inbegrepen:

  • Accommodatie;

   In het gewenste hotel is een standaard kamer inbegrepen. Upgrades zijn uiteraard mogelijk, zoals een upgrade naar een suite, deluxe kamer, of een familiekamer bijvoorbeeld. De mogelijkheden verschillen per hotel. Informeer bij ons naar de upgrade opties. 

  • Maaltijden; 
   Het arrangement is op basis van volpension, dus alle maaltijden zijn inbegrepen

  • Vervoer; 
   Retour transfers van Manaus naar de Lodge zijn inbegrepen

  • Excursies; 
   Dagelijks staan er excursies op het programma onder begeleiding van ervaren Engelssprekende natuurgidsen, inbegrepen in het arrangement. Andere talen zijn op aanvraag. 

  • Reisbegeleiding; 
   Gedurende de reis bieden wij per bestemming in Brazilië lokale vertegenwoordiging ter plaatse bij wie u terecht kunt voor tips, reisondersteuning en optionele excursies. Zo geniet u van de vrijheid van het individuele reizen, maar wel altijd met ondersteuning ter plaatse. 

  • Zekerheden; 
   Brazilië Reis Specialist is lid van de SGR, ANVR, DRV en het Calamiteitenfonds. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat BRS voldoet aan de strengste normen die aan een Nederlandse reisorganisatie gesteld kunnen worden. Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) beschermt vooruitbetaalde reisgelden van reizigers die bij een SGR-deelnemer een reis boeken. Alle reis- en verblijfsovereenkomsten zijn financieel gedekt door SGR conform de garantieregeling SGR (www.sgr.nl).


 • Niet inbegrepen: 

  • Vluchten; 
   De vluchten naar- en in Brazilië worden aangeboden door verschillende luchtvaartmaatschappijen, aangezien er dagelijks diverse opties zijn om te vliegen naar- en in Brazilië. Wij zoeken altijd samen met u naar het best passende schema voor de scherpste tarieven op de gewenste reisdagen. Dit verschilt per dag en per klant en om deze reden zijn de vluchten niet opgenomen in de reissom van de voorbeeld arrangementen op onze site.

   Voor deze reis adviseren wij aan te vliegen op Manaus, vanwaar het arrangement begint.

   Neem contact met ons op en wij stellen een logistiek passend vluchtschema voor u samen.

  • Bijdrage calamiteitenfonds á € 2,50 per boeking 

  • Boekingskosten á € 25,- per dossier


 • Reissom:

  • De vermelde reissom bij onze voorbeeldrondreizen betreft een hele goede indicatie. Het kan echter voorkomen dat uw reis kan net vallen tijdens een feestdag, of er gelden hoogseizoen prijzen, waardoor hotels gedurende die periode een afwijkende prijs hanteren. Neem daarom altijd eerst contact met ons op, zodat wij de beschikbaarheid kunnen checken en de exacte reissom kunnen berekenen voor u. 

  • De reissom is gebaseerd op deelname van 2 personen. Bij deelname van meerdere personen zakt de reissom per persoon iets, omdat de transfers en excursies gedeeld worden met de overige reisgenoten. Indien u deze reis wenst te boeken als éénpersoons reis, dan geldt er een toeslag. Informeer bij ons naar de meerkosten.

Engelse beschrijving:

Day 1| Pick-up at 13h30 and transfer to the Amazon Ecopark Jungle Lodge. Reception with local juice after which guests will be shown to the rooms. Following visit to the Monkey Jungle. Dinner and evening tour by canoe to enjoy the sound of nature. Overnight at the lodge.

Day 2| Breakfast followed by Nature Hike. Lunch. After a short rest, visit to the home of local Amazonian residents. Dinner and overnight at the lodge.

Day 3| Departs at 08h30am on board of a regional double deck boat. The boat goes down the Negro River navigating along the shore of the City of Manaus, allowing passengers to view the Amazonas Theater , the Port of Manaus, the Customs and the interesting aspects of the local life - the stilt houses for instance . Arrival at the Meeting of the Waters by 11h30am. It´s a spectacular merge of Negro and Solimões Rivers. From this point on both rivers form the famous Amazon River that runs all the way to the Atlantic Ocean. The waters of the two rivers run together for about 12kms, side by side, without mixing. The phenomenon happens due to differences in temperature, density and speed of the waters of the rivers. Dinner and overnight.

Day 4| Breakfast and transfer to Manaus followed by the Meeting of the Waters. Note: The order of the tours above is defined by the Hotel, which will supply the schedule of the activities upon guest arrival.

Het tropische regenwoud en de ongekende biodiversiteit maken het Amazone gebied wereldberoemd. De omvang van het regenwoud is moeilijk te bevatten: Nederland past makkelijk 100x in deze groene oceaan. Met zijn internationaal vliegveld is Manaus de toegangspoort tot de Amazone.

Hotels en lodges rondom deze miljoenenstad bieden de toerist een perfecte manier om de geuren, kleuren en geluiden van het oerwoud in zich op te nemen, ongetwijfeld één van de hoogtepunten van een reis naar Brazilië. Ontmoet de roze rivierdolfijn 'boto', maak kennis met de lokale bevolking en beleef de unieke flora en fauna.

Brazilië Reis Specialist biedt in alle Braziliaanse regio's reisarrangementen aan. Deze zijn los te boeken of wij kunnen deze inpassen in een reis die wij op maat voor u maken. Het op maat laten maken van een voorstel is vrijblijvend, kosteloos en geeft u de mogelijkheid om een reis te beleven die helemaal is afgestemd op uw individuele reiswensen.

Toeristenklasse Hotels

De Amazon Ecopark Lodge is vanuit Manaus slechts in een half uur te bereiken met de boot. De Lodge ligt aan de oevers van de rivier 'Rio Negro'. Er zijn 20 bungalows op het complex. Iedere bungalow heeft 3 kamers met eigen badkamer, airconditioning en een ventilator. Het complex heeft een restaurant en een 'paradise deck' met natuurlijke poelen en een privé strandje.

Het verblijf is op basis van volpension met dagelijkse excursies, zoals kaaiman spotting tours , jungle wandelingen, piranha vissen, een boottocht naar de 'meeting of the waters', bezoeken aan de lokale gemeenschap, kano tochten en meer. Nabij gelegen is de 'Monkey Jungle', waar je heel veel aapjes kan bewonderen .De lodge ligt nabij Manaus, maar toch heb je het gevoel dat je middenin het regenwoud bent. 

De lodge biedt meerdaagse arrangementen aan vanaf 2 nachten. 

Excursies inbegrepen

Optionele excursies

Ja, ik heb het privacy beleid gelezen en begrepen en ik ga ermee akkoord dat de gegevens die ik verstrek elektronisch worden verzameld en opgeslagen. Mijn gegevens worden alleen strikt gebruikt voor het verwerken en beantwoorden van mijn verzoek, conform het privacy beleid.