ANVR

Zekerheden

Brazilië Reis Specialist is lid van de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat BRS voldoet aan de strengste normen die aan een Nederlandse reisorganisatie gesteld kunnen worden. 

Prettige vakantie met uw SGR en ANVR-geboekte reis!

Eerlijke voorwaarden, kennis en kwaliteit, veilig en verantwoord reizen, uw geld in goede handen, en zekerheid als er toch iets mis gaat. Een goede keus om te boeken bij een ANVR reisonderneming!

Brazilië Reis Specialist is aangesloten bij de ANVR. Wij hanteren consumentvriendelijke voorwaarden die met de Consumentenbond zijn afgestemd en hebben een aansprakelijkheidsverzekering. Medewerkers geven u met kennis van zaken snel en gegarandeerd professioneel advies over actuele reis- en landeninformatie, benodigde grensdocumenten en gezondheidsmaatregelen. Wij regelen en verzorgen uw vakantie of zakenreis tot in de puntjes: van ticket tot hotel, van strandvakantie tot rondreis, van autohuur tot verzekering. Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds (SGR) en de Geschillencommissie Reizen.

ANVR-reisorganisatoren zijn bovendien aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen

ANVR officieel getoetst keurmerk

Reisbrancheorganisatie ANVR wordt door de consument vaak al gezien en ervaren als keurmerk. Maar de ANVR is nu ook officieel volgens de eisen van Consuwijzer beoordeeld en voldoet op alle door de Raad van Accreditatie getoetste criteria van de keurmerktoets. Op www.consuwijzer.nl/keurmerken/anvr  wordt de keurmerktoets die de ANVR heeft doorstaan,vermeld.

Reisbureau bemiddelt, reisorganisator voert uit

Het ANVR-reisbureau kan als betrouwbare dienstverlener adviseren, namens u bemiddelen bij het boeken van een reis, of in uw opdracht een reservering maken. In dat geval is het reisbureau niet aansprakelijk voor de juiste uitvoering. Hier op zijn de ANVR-Consumentenvoorwaarden deel B (ANVR-Boekingsvoorwaarden) van toepassing.

De ANVR-reisorganisator is de samensteller van uw reis en verantwoordelijk voor de uitvoering. Rechten en plichten van de reisorganisator en de reiziger staan duidelijk vermeld in de ANVR Consumentenvoorwaarden deel A (ANVR-Reisvoorwaarden). Deze zijn van toepassing op alle reisovereenkomsten (pakketreizen).